• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DASHALondýn - fotky, info, zajímavosti
    TI Z VAS, KTERI SE PTAJI PO UBYTOVANI V LONDONU, NEZAPOMENTE SEM NAPSAT, KDE JSTE SE NAKONEC UBYTOVALI A JAKY TO BYLO, takovy infa se tu urcite neztrati, muzu je pak hodit na nastenku pro ostatni ;)

TIPY NA UBYTOVÁNÍ A AKCE V LONDÝNĚ NAJDETE NA NÁSTĚNCE
    rozbalit záhlaví
    SP1T
    SP1T --- ---
    RUDIEE: jo z toho samyho.

ad travelcard: rozhodne se ti vyplati koupit tu 7mi denni... se na to sama koukni http://www.tfl.gov.uk/tickets/14416.aspx
    jedna jizda £2,30. takze tam (nekam) a zpet skoro £5 x 5. dni je tech £25,80. Kdyz usetris, kolik a za jakou cenu? Kup a budes mit naprostou svobodu!
    RUDIEE
    RUDIEE --- ---
    SP1T: a tyhle vlaky odjíždí odkud? je to z toho samého nástupiště jako ty jejich?
    DASHA
    DASHA --- ---
    VENIKA: mam moc rada kavarnicku Libre hned u Oxford Street.. delaj koktejly za £6)tak , tocej pivka, maj vynikajici jidla a zakusky (jidla typu grilovanej kozi syr na tmavejch bagetkach a salatu s grilovanou zeleninou s horcicovo-medovym dressingem (kolem £8)..mnaaam =)
    je to tady
    SP1T
    SP1T --- ---
    RUDIEE: jed vlakem, ale ne tim jejich expresem. normalnim. jede jen o neco malo dyl a kdyz se trefis, dostanes se na polovicnu cenu. http://www.nationalrail.co.uk/
    RUDIEE
    RUDIEE --- ---
    Ahoj, můžete mi pls poradit, jak se nejlíp-nejlevněji dostat z Gatwicku do centra? Vždycky jsme jezdili těma jejich vlakama za cca 15 liber za cestu, ale to se mi fakt nechce dávat. O busech jsem slyšela, že jsou levné, ale že zase často zkejsnou v zácpě. Existuje nějaká exonomická alternativa?
    PIETY23
    PIETY23 --- ---
    ja zase
    www.london-eating.co.uk/

podle toho na co mam chut a jak daleko se mi pro to chce jet :)
    WOOK
    WOOK --- ---
    VENIKA: ja mam moc rada wahacu
    http://www.wahaca.co.uk/
    P_T
    P_T --- ---
    VENIKA: vynikajici je tayyabs - doporucuju http://www.tayyabs.co.uk/
    GUNAR9
    GUNAR9 --- ---
    zdar lidi, nevíte někdo narychlo o nějaký práci? beru cokoliv......jsem v UK něco přes měsíc a práce kuli který sem přijel je pořád jenom slib a ještě mě nenechali vydělat ani píčko.Anglicky se trochu domluvim.....našetřený prachy začínaj brutálně docházet.......Už sem byl na NIN, mam za sebou testy CSCS a mam zřízenej účet v bance........kdyžtak tady nebo pošta....diky moc
    P.S. : zapomněl sem dodat že sem na severovýchodě Londýna
    VENIKA
    VENIKA --- ---
    kam chodi londynsti gurmani jist? :-) zajimaly by me tipy na dobrou a zajimavou veceri, cena tak do 35liber na osobu. A pak taky klidne nejaky maly bistra, prijemny hospudky, kam si zajit v prubehu dne.. chystame se na vylet do Londyna a minule jsme po dlouhym bloudeni skoncili jako pravi turisti na nejakym lobster menu v China townu, coz bylo vcelku dobry, ale radsi bych osvedceny tipy..
    TRESKA
    TRESKA --- ---
    On taky na homeless nevypadá..spíš se chtěl z ničeho dostat někam a dopadl ještě hůř, tak začíná s angličtinou zadara pro homeless people a řeší doklady, potíž je, že bez dokladů se blbě hledá práce a nějaká cash on hand bez angličtiny taky těžko, až bude mít pak doklady, tak klidně může jít zametat, ale tak to je na dlouho s naší ambasádou..tak mu hledám aspoň nějakej squat, aby do něj v noci fekty na OS nekopaly
    DASHA
    DASHA --- ---
    ad squat - spousta mejch kolegu v praci byla squatteri.. 20tileti, 30tilety... nejak to vsichni zabalili za posledni rok a normalne si pronajimaj..
    PIETY23
    PIETY23 --- ---
    TRESKA: jak SID rikala v jednom tezko.. ale je to legalni ale pokud neumi anglicky tak nevim jak komu vysvetli ze to co dela neni protizakonne :/
    STORM2
    STORM2 --- ---
    SID: kdyz sem delal metare taxem v praci potkal typka co spal na ulici proste aby usetril, ne proto ze by se o sebe nestaral. normalne pracoval, sprchoval se na depu a protoze v anglii nebejva na podzim tak strasna kosa a londyn ma pomerne pohodlny vchody do baraku kde moc nefouka, resil to takhle :) predpokladam ale ze u nej slo jen o docasny reseni, na ofiko bezdomace nevypadal.
    WOOK
    WOOK --- ---
    BARUNKA: ja jsem na tom prave byla a moc se mi to libilo. na soap bych taky rada zasla, ale budu v londyne jen 3 noci a 2 uz mam plne:)
    BARUNKA
    BARUNKA --- ---
    WOOK: la putyka je dobra,ale je to trosku neco jinyho.byla jsem na ni v lete.hraje tam muj spoluzak z gymplu.ted s tim jezdi po svete - byli v Sarajevu a Shanghaji,atd :)
    SID
    SID --- ---
    TRESKA: squatovat neni takova prdel a zaklad je parta lidi co si duverujou coz on asi na Oxfordce nema. Osquatovat squat v jednom je naprosto nemyslitelny a navic kdyz lidi neco chtej, tak pro to musi neco udelat a pro me je bezdomovectvi spis znamkou toho, ze se lidi o sebe ani postarat nechteji
    WOOK
    WOOK --- ---
    BARUNKA: to vypada skvele! v praze davaji podobne typove predstaveni taky takovy cirkusovy - la putyka - http://www.youtube.com/watch?v=0pOJVGzmXzU
    TRESKA
    TRESKA --- ---
    LUKYN: to si asi nenechá poradit a hlavně bez dokladů nevim nevim
    LUKYN
    LUKYN --- ---
    TRESKA: porad mu at jede domu
    TRESKA
    TRESKA --- ---
    Lidi nevíte kde by se dalo v Londýně squatovat? Respektive, kam by jste se vydali, kdyby nebylo kamarádů u kterejch bydlet? Potkala jsem takovýho týpka, Čecha, neumí anglicky, nemá doklady (ukradli mu je), spí na Oxford Street ve spacáku, tak bych mu chtěla aspoň nějak poradit..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam