• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • Přišli jste skrz odkaz na příspěvek, který již neexistuje.

• diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DASHALondýn - fotky, info, zajímavosti
    BADHORSE
    BADHORSE --- ---
    CORNELA: podle toho jakeho prepravce si zvolis
    AKTAJSA
    AKTAJSA --- ---
    CORNELA: www.bookdepository.co.uk

Maj tam snad vsechno, dobry ceny a postovny zdarma worlwide
    BADHORSE
    BADHORSE --- ---
    CORNELA: je to v ramci eu tudiz volny obchod
    RAJCHE
    RAJCHE --- ---
    5.1 jedu z CZ do UK (mozna 4.1). Zatim dve mista v aute. Kdyby se chtel nekdo svizt, tak posta. Dik.
    PAVLOS
    PAVLOS --- ---
    Je tu nejaky vasnivy silnicni cyklista, kdo by chel jet tuhle nedeli na sedesati milovou projizdku na ostrove Wight? Jedu s kolegana z prace s vypadl nam jeden clovek, takze mame k dispozici jedno volny misto;) Vic info v poste.

Wiggle Wight Winter Sportive - UK Cycling Events
    Wiggle Wight Winter Sportive - UK Cycling Events
    http://www.ukcyclingevents.co.uk/events/wiggle-wight-winter-sportive-2012/
    STORM2
    STORM2 --- ---
    jo a jako cukrovi doporucuju ty jejich pie s tou sladkou mince naplni (hrozinky atd). a taky doporucuju vyuzit kazdorocnich 50% slev na hovezi kytu, je z ni vybornej sunday roast anebo nakrajet na platky, do mrazaku a mas na nejakou dobu vystarano co se tyce hovezich kotlet.
    STORM2
    STORM2 --- ---
    LUCIIE: velkej krocan a bramborovej salat (majonezu zasadne full fat jinak je to o nicem :)
    LUCIIE
    LUCIIE --- ---
    Caau, slavim prvni Vánoce v UK.. nemáte někdo osvedčený recepty na Xmass dinner? :]] predem dik..
    SP1T
    SP1T --- ---
    nemam to rad, ale nikdo mi nikdy nevystelil poradne kterej klub je na co, takze zdvojuji:
    [ SP1T @ London cˇek:s) LA GERUNITE ]
    DREDIK
    DREDIK --- ---
    AKTAJSA: zkracene jestli niches viza do jini anglosasky zeme nebo pozdejc se vracet do cech tak je ti to k nicemu...
    FOSILIE
    FOSILIE --- ---
    AKTAJSA: No můj názor je ten, že když si kurz platíš, tak tě to lépe motivuje, navíc výhoda je v tom, že ti to vysvětlej co a jak se používá a kdy a není to jen oposlouchávání lidí, kteří ač angličani leckdy ani neví jak se něco spelluje. No a když už tomu dáš ty prachy a čas a úsilí, tak bych řekla, že napsat si na konci test a mít papír v kapse je jasná volba. (já mám jen FCE, celej kurz směřoval k testu, ale nemusela jsem na něj jít - platil se zvlášť).
    AKTAJSA
    AKTAJSA --- ---
    FOSILIE: DREDIK: No, papír nepotřebuju na shánění práce v Londýně, tu mám. Spíš mě napadlo, že když to bude kurz o papír, bude větší motivace a možná i úroveň. Je to prostě nějakej pevnej cíl. A prostě si řikám, že když už jsem tady, mohl bych se ten jazyk naučit trochu víc než how are you a oh gosh. Takže se prostě snažim najít nejlepší variantu.
    FOSILIE
    FOSILIE --- ---
    AKTAJSA: Taky si myslim, že papír má význam jen při shánění práci v čr. Tady si tě poslechnou a ví :-) Jinak jediný kdy tady po mně tak nějak chtěli papír, když jsem se tu hlásila na vejšku.
    DREDIK
    DREDIK --- ---
    AKTAJSA: jestli mas FCE ESOL pro tebe nema smysl... na FCE chodej lidi z ESOL to je v podstate k nicemu jestli chces sehnat praci v Londyne nepotrebujes zadnej papir ze umis anglicky, v podstate k nicemu jestli chces delat care takera nebo prekladace tak to vyznam ma...
    AKTAJSA
    AKTAJSA --- ---
    SPEEDY: Hele, urcite hlavne kvuli zlepseni jazyka. Akorat me napadlo, ze kdyz uz do toho jdu, nejakej papir by se hodil. Ale kdyz o tom premyslim, asi je to i jedno.
    AVALON_CZ
    AVALON_CZ --- ---
    IM_MORTAL: Takovy ty "krámky" na úschovu zavazadel by mohli mít váhu. Luggage Depot nebo tak nějak se jmenují. Zelený logo :)
    IM_MORTAL
    IM_MORTAL --- ---
    Poradí někdo, kde v londýně zvážit kufr jinde než na letišti? Bydlíme u kamarádky na koleji a s váhama to tu vypadá bledě....:D
    SPEEDY
    SPEEDY --- ---
    AKTAJSA: ESOL (English for Speakers of Other Languages) ma more vyznamu. Z toho odkazu mi vyplyva, ze jejich ESOL kurzy jsou zamereny na certifikaty Skills for Life. Krome toho nabizi pripravne kurzy na FCE a IELTS. Zkousky k temto certifikatum ale nejsou soucasti kurzu.

Zamysli se nad tim, k cemu vlastne chces delat kurz anglictiny. Je to kvuli zlepseni jazyka nebo chces ziskat certifikat. A kdyz certifikat, tak na co jej potrebujes. Tohle je podstatne pri vyberu kurzu a skoly.
    AKTAJSA
    AKTAJSA --- ---
    Nemate nekdo zkusenosti s Westminster Kingsway College? Chodi tam znamej na ESOL kurz (nejak se mi nepodarilo zistit, co to vlastne je) a vyhovuje mi, ze to mam blizko. Ale nenasel jsem tam jako vystup CEA nebo CPE, FCE tusim mam, takze delat to podruhy nema smysl.

Nebo se prihlasim na Creative Evening Classes, zatancim zumbu, neco namaluju a pak se potrenuju v DJingu.

Welcome to Westminster Kingsway College | Westminster Kingsway College
    http://www.westking.ac.uk/adult-learners/
    SHYLOCK
    SHYLOCK --- ---
    DREDIK: já jedu na Vánoce domu.Ale už 8.12.Zpátky ne.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam