úvod
témata
události
tržiště
tržiště
přihlásit
přezdívka
heslo
přihlásit
pamatuj si mě
registrace
ztracené heslo?
autor inzerátu
AGIBA
reference:
+96
Inzerát již není aktivní, ale našli jsme jiné inzeráty...
VInohrady : 2 inzerát
bytu : 1 inzerát
úklid : 1 inzerát
Nabízím : 13 inzerát
nabízím
Nabízím jednorázovou brigádu - úklid bytu VInohrady
Potřebuji poklidit jednoduchý lehce zařízený být 2+kk, tzn. vytřít, vysát, zamést,..
Mám 2+kk byt na Vinohradech, ve kterém nejsem, dlouho se tam neuklízelo, jen se práší na věci..sem tam mi tam někdo přespí a tento týden bych ráda nechala spáchat generální úklid. Vysát, vytřít, zamést, utřít prach, vydrhnout vanu, záchod,... byt je malý a čístý, žádnej humus ani plísně a stoletý nádobí ve dřezu. Jen jde o ten prach, parkety a koupelnu se zachodem. V jedný místnosti mám skrin, policky a postel a v druhe je mala kuchynska linka a stul, sem tam nejaka policka, koberec,....
je to vic o case nez o tom drhnout na kolenach parkety :)
Je mi i jedno, kdy by to bylo, necham to na vas, proste prijedete, ja vas tam pustim, odejdu do prace a pak vas zas prijdu pustit, az prozvonite, ze mate hotovo. Jen upozornuju, budu chtit vasi obcanku jako "zalohu", nechci, aby mi to tam nekdo vybrakoval. Sice tam nic ceneho neni, ale porad je to byt v dobrej stavu.
Na ceně se můžeme dohodnout v poště, jednou jsem se dohodla s clovekem na jednotne sume, at uz by tam byl jakkoliv dlouho, nebo muzeme od hodiny, minule jsem zase mela slecnu za 80kč na hodku.
AGIBA
---
---
20:50:56 13.6.2010
Můžu posalat i fotky, jak to tam teď vypadá
<<
<
>
>>
Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam