úvod
témata
události
tržiště
tržiště
přihlásit
přezdívka
heslo
přihlásit
pamatuj si mě
registrace
ztracené heslo?
autor inzerátu
MIGGUEL
Zatím žádné reference.
nabízím
MB 608D
milacek hleda novyho panicka ;)
uvazuju prenechat nadhernou 608D s nastavbou na prdeli, anglican/volant vpravo, angl.znacky, nakej ten patek prosly papiry. klasickej 3,8l diesel, r.v. 1981, naprosto spolehlivej, plne pojizdnej. chcije chladic a zere dost oleje. v soucasny dobe bez celniho skla (vymlatili vandalove), ale nove i s gumou mam, je treba nainstalovat. vybava oldschool, kamna. interier by snesl lehci renovaci:) unikatni kousek, velka parada. jen do dobrych rukou!! ;) pripadne kdyby nekdo vedel, jak to zlegalizovat pro provoz na silnici, dejte vedet (prekopat rizeni na druhou stranu, veteransky znacky...?) cena... dohodou. stoji v Praze.
S_M_O_U_L_A
---
---
1:13:15 25.10.2012
Ahoj,
je to Pan krasavec hned co jsem ho uviděl Mne zaujal.Takticky nebudu říkat kde jsem ho potkal.Zkusím zjistit podrobnější info o přestavbě řízení či legalizace.A ozvu se je-li inzerát stále aktuální.
MIGGUEL
---
---
23:39:11 13.10.2012
taky zdar, ano zatim je stale k dispozici, ackoli probihaji naky predbezny jednani. bohuzel za tu dobu co stoji malinko zchatral, potrebuje nekoho, kdo to veme poradne do ruky. kdyztak volat 723261126 michal.
LOGICMASTER
---
---
15:07:58 3.10.2012
Zdravím, je tento krasavec stále k dispozici??
<<
<
>
>>
Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam