• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • Přišli jste skrz odkaz na příspěvek, který již neexistuje.

• diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SHUT_UPDaruji, přenechám, vyměním, dám za odvoz nebo do 150,- (nabídka i poptávka:-)
    DLOUHA_POTVORA
    DLOUHA_POTVORA --- ---
    Kočárek Valco, mam za to že to je model Snap 4 trend..? Je špinavej a sem tam nějaká kosmetická vada, ale na funkci rostlináře to nemá vliv. Já jsem na něm měla dost ráda že byl složenej na placku jednou rukou během vteřiny (na cestování top, ozkoušeno i v letadle) a taky má nastavitelný madlo, což ocení hlavně větší exempláře rodičů jako jsem já, kteří si u jiných kočárků okopávají boty.
    Ten červenej hadr, co vidíte v síťce, a mého muže nenapadlo na focení vyndat, je softshellovej vak na nosítko. My ho používali i jako nepromokavou dečku na kočár, takže přihazuju jako bonus.
    Za pytel dobrýho kafe // Osobní předání P10-Zahradní město.

TBC
    TBC --- ---
    Ahoj poptávám:
    - vrak trekového kola 28" vzadu se 7kolečkem nebo i jen zadní kolo s nábojem a 7 kolečkem, na stavu duše či pláštů nezáleží
    - staré IT komponenty i nefunkční za odvoz (disky, mechaniky, zakl. desky, zdroje, karty, procesory, paměti apod) nebo i vraky pc/ntb apod

Praha a okolí
    VOJTAM
    VOJTAM --- ---
    Daruji také pár těchto USB nabíječek, mám asi 10ks.

Osobní předání v Praze ideálně na Metru C
    VOJTAM
    VOJTAM --- ---
    Za 150,- prodám WI-Fi router Geoke FG7002N (prý používají operátoři) nový nikdy nepoužitý
    Součástí je samozřejmě krabička, a napájecí zdroj.
    Osobní předání ideálně v Praze na Metru C.

VOJTAM
    VOJTAM --- ---
    Za 150,- prodám Wifi-Router Huawei HG8546M (původně byl od poskytovatele Poda)

VOJTAM
    VOJTAM --- ---
    Ahoj, nechce někdo IKEA hodiny, mají sice odlomený vnější kruh ale to případnému zájemci přilepím.
    Ideálně osobní předání Praha metro C.
    MRAVENECEK
    MRAVENECEK --- ---
    Pha Uhříněves, příp. po Novém roce Národní třída

ACIDQA
    ACIDQA --- ---
    Za 100,- nebo balicek ceskych cherry rajcat.

Nejcasteji se pohybuji na Lhotce/Brumlovce/Boleslav/Nymburk…. Jsem mobilni. Asi neco vymyslime. ;)

EL_MEEER
    EL_MEEER --- ---
    Za odnos z Petřin funkční nabíječka 9V / AA / AAA

KOUDY
    KOUDY --- ---
    Gauc za odvoz. Delka 3 metry. Lezici cast je "hluboka" 180cm. Odber na Barrandove. Da se rozebrat. Do octavky se nevejde.

FTN
    FTN --- ---
    FTN: Rezervace.
    FTN
    FTN --- ---
    Hodně starý malý notebook na bastlení nebo experimenty.
    I když jsem přidal RAM na 8gb a 250gb SSD, nezvládá plynule ani Youtube.
    Sony Vaio VPCYB3V1E, byly na něm Win7, teď Ubuntu, nabíječka included.
    Praha Vyšehrad

FTN
    FTN --- ---
    Základní solární kontroler made in china s USB výstupy. Na dobití autobaterky nebo mobilu dobrý, tím to tak končí.
    Praha Vyšehrad
    https://archive.goughlui.com/wp-content/uploads/2020/05/2020052611537043.jpg

HELLENKA
    HELLENKA --- ---
    tak jo, ja zacnu, tady moje album prebytku : https://drive.google.com/drive/folders/1973GQAoFdvomjtTeoJg4NL4MdQAtrSzc

ceny dohodou - do 150,-
    předat v Praze mohu ale až v půlce ledna
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    Přeji všem krásný vánoční čas.

Stejně jako byl právě dokonale vyčištěn tento klub, je i teď ten správný čas vyčistit své domovy od věcí, které se „jednou“ určitě budou hodit.
    DIVA
    DIVA --- ---
    Krleš minul zrejme .))
    BLANA
    BLANA --- ---
    Tu zase nic není :D
    Cili za odvoz/odnos a třeba ňákou kotěcí kapsičku dám granule viz foto - Rasco je tak půlka+, kotě z toho má sračku; whiskas odebrána 1hrst a do Coshidy se mi prrokousaly kočky asi před měsícem-zalepeno,množství neodhadnu.
    Druhý2 jsem nekupovala já a vyhodnoceno jakože to nechcem.
    Tak pokud někdo chce a má dospělý kočky, co jsou na to zvyklý - okolí Blatné, zitra pozítří Tábor a pravděpodobně 31.12. prujezd Prahou:)
    Kdyztak pošta
    Já bych to vzala do ňákýho útulku ideálně, ale tam otevřený balení halt neberou a zas vyhodit se mi to přijde škoda

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam