• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SHUT_UPDaruji, přenechám, vyměním, dám za odvoz nebo do 150,- (nabídka i poptávka:-)
    ! UVÁDĚJTE LOKALITU !
    ! DOMLOUVEJTE SE V POŠTĚ !
    ! MAŽEME CHAT A NEVYŽÁDANÉ KOMENTÁŘE - JEN INZERÁTY !
    ! VYŘÍZENÉ ZÁLEŽITOSTI POKUD MOŽNO MAŽTE !

příbuzné kluby (snad:)
    [Diskuse k [Daruji, přenechám, vyměním.. do 150]]
    Cirkulární ekonomika aneb odpad jako zdroj
    Bazar nábytku a bytových doplňků - design trvale obydlených prostor, rady a porady
    STONED MOVING AGENCY
    Nabídku slevových kupónů a obdobných záležitostí

Poptávky po kuponech MHD raději sem: Jezdíte na černo MHD? - debaty jsou OT a budou mazány

Nábytek místo odvozu na sběrňák nabídni tady Nábytková banka
    Kdo dává krabice

- billa na požádání sesbírá, kaufland někdy, Makro, Globus

- sportisimo má vlastní

Kdo nedává

- albert, lídl, penny

rozbalit záhlaví
    MRAVENECEK
    MRAVENECEK --- ---
    Nechcete někdo za pytlík oříšků jednou vyzkoušené škrabadlo - vlnku? Kočky o něj nejeví zájem. Praha 10, ev. Praha centrum
    (Útulku nebo depozitu zdarma, příp. můžu někam dopravit)

SOLEI
    SOLEI --- ---
    BRUSINKA: poslat nasamozivitele na jejich stránkách je kód zdarma na zasilkova. Posílala jsem a funguje to
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    Datová SIM Vietnam. Neomezená data, měla by platit měsíc, používaná 10 dní, zítra budu zpět v Praze. Zdarma - pro případ, že by někdo využil třeba jen na pár dní. Skvělý a rychlý připojení. Praha 5 Anděl
    IRA_PALMOVKA
    IRA_PALMOVKA --- ---
    Mám doma po manželovi krabici knih v ruštině. Manžel prej už rusky číst nebude :) Je tam něco z klasiky (dickens apod.) nebo třeba celkem velká serie Osho motivačních knih :) a např. jako perlička ač v novém vydání "My" od Zamjatina (za to bych chtěla teda 100,). Nabídla bych to uprchlíkům, ale skrzeva tu ruštinu se stydím. Kdyby měl někdo zájem přenechám za balení 12 kočičích kapsiček a odvoz z Palmovky. Kdyby něco pošta, pošlu seznam knih. Nebo kdybyste měli někdo nápad kam to věnovat zdarma, tak uvítám (bez Zamjatina - toho zadarmo nedám)
    ANGLAN
    ANGLAN --- ---
    2x LISTKY na predavani cen ZLATE HOKEJKY - zdarma
    vyhral jsem 2x vstupenky na predavani ceny Zlata Hokejka na tuhle nedeli - sam tam nechci... Chteli byste ty listky, nebo znate nekoho kdo by tam rad sel? dejte mi rychle vedet - musim do 14:00 nahlasit jmena na guest list...
    FINSON
    FINSON --- ---
    Motorový olej Ford Formula F 5W-30 1,7l (zde načatá litrovka, 0,7l zbývá, druhá litrovka neotevřená) + rychloleštěnka (asi taky na auto, nevim)
    Zdarma, buď se stavíte ve Kbelích, nebo předání někde na metru mezi Letňany a Florencem.

RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    Chtel by nekdo repraky 2+1 creative p380 bez zdroje (stridavej tedy AC 20V ale jede to uz od 16) ? + chrasti tomu potik, v zaveru uz se s tim muselo trosku kouzlit. ale uz jsem ho kdysi cistil a pomohlo to na par let. Praha 1 mustek.

Mohl by to nekdo uzit jako solidni analog zesik pro nejakej ghetto sound system ...

Zdarma, praha 1
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    Ještě tu mám dřevěné puzzle a provazovou skládačku. Vše zdarma za odnos.

[FRK_R23 @ Daruji, přenechám, vyměním, dám za odvoz nebo do 150,- (nabídka i poptávka:-)]
    SDN33
    SDN33 --- ---
    Asi lepší foto. Kdyby někdo chtěl někam nevím kam. Vše zdarma, Brno.

SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    Pouzdro na paži. Karty, hotovost, klíče se do toho vejdou.
    Těžko uvěřit, že se někdy taky vyráběly mobily, které pasovaly.

Praha 7 Holešovice popř. Praha 10 Strašnice.

#zdarma

GILHAD
    GILHAD --- ---
    Daruji tiskarny, videopasky, různý bordel za odvoz

Při úklidu na mě vyhřezly nějaké staré věci, které už tu nemůžou být.

K odvozu zdarma, nejpozději v úterý vyhazuju vše, co zbude, takže pokud to někdo jakkoli použije (ať už oživí, zkanibalizuje díly, nebo jako podložku pod stů, nebo jen někam zastrčíl), tak pořád lepší než popelnice/sběrný dvůr.

Obrázky dočasně tady http://download.gilhad.cz/tmp/index.html

- "nový" Celeron D 335 procesor - nepoužitý
    - Cosi
    - Jiné cosi
    - Motorola modem
    - Tiskárna
    - DVD přehrávač
    - Videokazety
    - 2 Urvané odrazovky z notebooků
    - Přenosný DVD přehrávač s otočnou obrazovkou
    - Ovladač, 2 mobily, 1 Nokia cosi
    - Domácí anténa
    - Další tiskárna
    - Jiná tiskárna

Tiskárny asi byly odstaveny pro zastaralost/nepotřebnost/"dostal jsem novou", ale nejspíš funkční/zprovoznitelné

tel. 606 260 752, Praha 4 Lhotka - roh Novodvorské a Mariánské
    ANIKEVESTIFEX
    ANIKEVESTIFEX --- ---
    Nabízím knihy, Němá Barikáda od Jana Drdy (dobrý stav) a Annu Kareninu od L.N. Tolstého (horší stav), oboje zdarma. Ještě mám Zločin a Trest (Dostojevskij), za tu by drobnost potěšila, v případě zájmu pošlu foto do pošty. Předání ideálně České Budějovice, při trpělivosti i v Praze, ale jen v centru a párkát do měsíce.
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    Hoří, má panenko!
    divadelní představení dnes odpoledne, v 15 hodin na Fidlovačce (tj. ZA DVĚ HODINY)
    Dva lístky, jinak by propadly; můžu poslat jako QR kódy.
    Zdarma.
    ACIDQA
    ACIDQA --- ---
    Pořád sháním téměř nekonečné množství malých figurek, postaviček, zvířátek, oblud, nábytečku, přírodnin, části staveb… a malou rakev.

Používám je při práci s dětskými i dospělými klienty v rámci terapeutických sezení. Pracuji v Centru rodinného poradenství a terapie a v Ambulantním centru pro léčbu závislostí. Oboje neziskovka, služby poskytujeme zdarma.

Terapeutické pískoviště i písek mám vlastní, figurky postupně už pár let doplňuji, ale pořád jich je málo. ;)

Za adekvátní množství figurek nabízím med od našich včel nebo prachy

Praha, Boleslav, Nymburk, Hradec… Zásilkovna. 🙃

DUCATIMONSTER
    DUCATIMONSTER --- ---
    DUCATIMONSTER: Dám zdarma , Braniky si koupím sám. Mohu i poslat zasilkovnou.
    IOM_NUKSO
    IOM_NUKSO --- ---
    Nechcete nekdo takovej kalendarni diar? Je tam fajn, ze je to na jakykoli rok, den v tydnu si zakroukujete (nebo ne). Pro unor je tam i 29. den. Co strana, to den. Nevim format, asi A6, polovina A5. Je uplne nedotcen. Zdarma. Prevzeti bud petriny nebo dojedu po trase zeleneho metra. Diky

BE_RRY
    BE_RRY --- ---
    Ahoj, kamarád potřebuje udat 2 lístky, nestíhá dnes divadlo v Praze. 19.00, ROKOKO, PAN POLŠTÁŘ. 2 ks. Zdarma. Pokud by někdo rád zašel, pište/volejte mu - 774 337 839 (Matěj).
    ADAMBERNAU
    ADAMBERNAU --- ---
    Nema nekdo zajem o rakouskou dalnicni znamku? Kupoval jsem v patek. Osobni predani mozne ve stredu na Invalidovne. Zdarma.
    BE_RRY
    BE_RRY --- ---
    BE_RRY: Matrace stale k dispozici.. a to zdarma + vlastni odvoz, jinak leti po vikendu do sbernyho dvora. Pokud nekomu jeste poslouzi, budu rad. Piste kdyztak PM
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    PIKKMA: https://docplayer.cz/68482952-Ucebnice-soucasne-spanelstiny.html učebnice se dnes už nemusí kupovat, většina je online zdarma, pokud stačí
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam