• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SHUT_UPDaruji, přenechám, vyměním, dám za odvoz nebo do 150,- (nabídka i poptávka:-)
    SUVA_
    SUVA_ --- ---
    mám takovouhle podobnou lahev a ztratila jsem od ní víčko. nemá někdo opačný problém? Praha

EDGAR_SCHWARZ
    EDGAR_SCHWARZ --- ---
    87HIGHFLYER: Mám, kolik spojů? P7
    EDGAR_SCHWARZ
    EDGAR_SCHWARZ --- ---
    EDGAR_SCHWARZ: Zamluveno
    87HIGHFLYER
    87HIGHFLYER --- ---
    Nemáte někdo dvě wago svorky nebo klasický čokolády? Na trase letiště praha - náměstí míru, dneska kolem 1800 bych si to vyzved. V elektrech maj takhe pozdě zavřeno a nechce se mi do hornbachu kvůli jedný kravině. Třeba za lahváče? Pošta
    EDGAR_SCHWARZ
    EDGAR_SCHWARZ --- ---
    Zadax, P7

EDGAR_SCHWARZ
    EDGAR_SCHWARZ --- ---
    Za odnos, P7

TOPICZ
    TOPICZ --- ---
    Za odvoz čtvery interiérové dveře s kováním, 2x pravé 80 cm, dřevěný dekor, 2x levé 60 cm jeden dekor dřevěný,jeden dekor bílý. Občas někde trochu odlepená dýha, ale vcelku nejsou tak hrozné. Praha 3 - Žižkov/Vinohrady.
    NOPOGO
    NOPOGO --- ---
    Za odnos polohovatelný zadní blatník. Praha 2 - Albertov.

TABBY
    TABBY --- ---

Za odnos ze Zizkova (ev. Jablonec nad Nisou :-) a jednu konzervu krmeni pro kocky (do utulku) za kazdy par.
    JAZZ
    JAZZ --- ---
    Vyměním funkční zachovalou mikrovlnku za digitální budík, nebo nástěnné hodiny, Vinohrady
    ROLEX
    ROLEX --- ---
    Sleva na horolezecke a pracovni vybaveni:

MALARKI
    MALARKI --- ---
    AZTEC_MIA
    AZTEC_MIA --- ---
    Nabízím jetá ale plně funkční přední kolečka ke kočárku Bugaboo Chameleon 2. Za 150,-, nebo nějaký zajímavý naturálie. Praha 6
    HAROLD
    HAROLD --- ---
    Nemá náhodou někdo nevyužitej slevovej kód do alzy? Ď.
    IVANA_KRTEK
    IVANA_KRTEK --- ---
    Na konci listopadu budeme pořádat charitativní blešák na podporu opuštěných koček - oblečení, doplňky, boty, nezbytnosti všeho druhu - vše za 30 Kč. V centru Prahy.
    Tak přijďte a podpořte nás svým nákupem. A šiřte informaci :D díky moc
    http://devet-zivotu.cz/wp-content/uploads/2018/10/plakat_blesak_vrana_listopad2018_final.jpg

ROLEX
    ROLEX --- ---
    sháním zapínací látkové pytle od rýže, Praha

DZINDRA
    DZINDRA --- ---
    Primocara pila Budget BSS 4005, uplne dobre v ni nedrzi platek ale da se to spravit, za 100, Praha 2
    NOZIMED
    NOZIMED --- ---
    shanim prkno na skejt. bez kolecek. diky, prahaha
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    kod na 60minut na zeleny kolobezky lime v praze :) RD7HWTG
    BAARKA
    BAARKA --- ---
    dam za odvoz 10m2 starych parket ze stareho dejvickeho cinzaku - j epotreba je opracovat, ale jinak jeste poslouzi.. k odberu Praze 5 - Hrebenky
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam