Daruju za odvoz
čistička vzduchu IonicCare, částečně funkční. Fungovala dlouho, ale cca před rokem začala po zapnutí smrdět po spáleném plastu. Zkusil jsem jí celou rozebrat a vyčistit, situace se zlepšila (už to nehoří), ale stále to není ono a podle mě je jen otázka času, kdy to zase začne doutnat. Takže jenom pro někoho, kdo se vyzná v elektronice a dokáže si to opravit! Je to poměrně jednoduchý stroj a osobně to tipuju na zkorodonavé dráty, ale nejsem v tomhle tak zdatnej, abych měl po opravě stoprocentní jistotu, že když to zapomenu vypnout nevyhoří mi byt, takže to nehodlám riskovat. Když to tu tak po sobě čtu, tak to fakt možná radši vyhodím :)
částečně kožený gauč ikea klippan. v opěráku je díra a části z umělé kůže se začínají drolit. Ideální asi někam do zkušebny a hodit na to deku.
futon kokos latex z futoncentre.cz
https://www.futoncentre.cz/futony/kokos-latex
Valikost 140x200, stáří asi 7 let. Chvíli po pořízení mi z neznalosti, jak se o něj starat, chytil plíseň. Bylo to ošetřeno přírodním přípravkem, nicméně po ozdravné kůře zůstala z jedné strany mapa Afriky. Esteticky to není nic moc, ale sloužil a slouží (a zřejmě i bude sloužit) skvěle. Je opravdu hodně těžký.
Praha - Řepy, odběr možný po večerech, nutný odnos z 11. patra (s výtahem)