LATKOVE PLENY
rusim vybavu par mi tu zbylo,
5 kusu haipa daipa, doporucuju nekomu kdo ma doma susicku, my nemame tak jsou ted tvrdy, ale po susicce zmeknou a budou jemny... jednu za pade, ci domluva za domaci prebytky ci ovozel...
2 kusy svrchnaku petit lulu po jednom diteti, vzor s jednorozcema ruzova, vzor se vcelkama zelena, zapinani suchac... jedny za stovku, ci domluva na nejakou vymenu z domacich prebytku...
1 kus svrchnaku znacka majab po jednom diteti barva zlutohneda, zapinani suchac.... za stovku, ci domluva na domaci prebytky...
1 kus svrchnaku znacka katyvbaby tez po jednom diteti, barva ruzova, zapinani suchac... stovka, ci prebytky, nebo ovozel.
3 kusy bambinomio vse v jednom proste cestovni plena se zabudovanou vkladackou k tomu dam jednu vkladacku navic, na suchac. Jedna plena ma znicenou bocni gumicku u nohy, coz ma od zacatku. Kdysi jsem se na to ptala svadleny a jde to spravit, jen ja k ni uz pak nedosla, tuhle bych dala zadarmo. Ty ostatni dve za stopade.
Svrchnaky i ty vse v jednom maj patentky na zmenseni na male mimi velikost.
Pak tu mam patentkove jakoby svrchnace s fleesem uvnitr jako separackou a s dirou na vlozeni treba vkladacky, nebo ja tam skladala dovnitr ctvetce, ty dam zadarmo a odnos je jich 6 kusu.
Nevahejte psat, bydlime na zahradnim meste, bus stanice zabehlicka skola...