• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SHUT_UPDaruji, přenechám, vyměním, dám za odvoz nebo do 150,- (nabídka i poptávka:-)
    FAR_IDA
    FAR_IDA --- ---
    Zdravím, daruji za odnos případně výměnou za jiný druh rostliny do akvária - kryptokorynu červenou a kus malé anubias. K předání v Praze na Palmovce ve čtvrtek nebo pátek odpoledne - večer (po domluvě).

    SHMADE
    SHMADE --- ---
    Nabízím za 100,- filtrační konvici Barrier s 2 nepoužitými filtry. Konvice má ulomené ucho, ale dá se s ní dobře manipulovat i bez něj. To, co vypadá jako prasklina na nádobě není prasklina ale design. :) K vyzvednutí Praha Lužiny

    INKA
    INKA --- ---
    Žehlička na vlasy, za něco domácího nebo červené víno, P-5 Malvazinky nebo Radlická

    PALMEXMAN
    PALMEXMAN --- ---
    Stary dreveny zebrik vice info a pripadne zajemce piste na fb
    https://www.facebook.com/marketplace/item/847605279407288/
    ENT
    ENT --- ---
    Poptávám dnes, cca do 17:00, 1-2 židle. Klidně i jen zápůjčku. Kámoš s přítelkou maj dorazit na véču a já zapomněl, že máme jen 2 :D. Žižkov a okolí. Díky.
    ALOPEX_LAGOPUS
    ALOPEX_LAGOPUS --- ---
    za odnos nebo čokoládu obstarožní funkční váha
    Praha 4, Na Strži

    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    KETHAMINA: stoly stále k dispozici, již rozmontované. Nějaký vážný zájemce, který opravdu přijede?

    Praha 4, Lhotka
    ADALIM
    ADALIM --- ---
    Nabizim za odvoz kabely a D-Link na propojeni 2 PC k 1 monitoru, klavesnici a mysi, pokud by se to nekomu hodilo.... k dispozici v Benešově nebo dopravíme do Prahy...

    HYENA77
    HYENA77 --- ---
    Přenechám držák na žehličku, nový.



    MONTANA
    MONTANA --- ---
    Ahoj všem, je to starý krám, ale někomu se to může hodit. Dávám za odvoz Tv, kde je po přistání golfového míčku krapet díra v pravém rohu (prasklina o průměru právě toho míčku) a díky tomu nejde obraz. Jinak do teď fungovala na HDMI a USB na AVI atd., zcela bez problémů. Držím do pátku a jinak vyhazuji.

    [ OFFERINGNABÍZÍM: plazma tv - nejde displej / Praha 8, Jihočeský kraj - okolí Písek ]

    Specifikace Samsung PS42C430 - Heureka.cz
    https://televize.heureka.cz/...c430/specifikace/#ng:6f6c64686173682d8cb2bbe4285024cca79982dbcec0a649
    KOZINA
    KOZINA --- ---
    Nevyužije někdo pudrovej hliník 98%, tak půlka plechovky 100g a kyblík mletý síry? Strakonice, Plzeň, Praha Roztoky..
    PIZMA
    PIZMA --- ---
    Mám k dispozici 4 tvárnice Ytongu Standart P2-400 hladká 300x249x599 mm



    plus pár menších kusů, Dejvice
    více info v poště
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    Růžový přebalovací pult na položení přes postýlku nebo na stůl, látkové pleny Haipa-daipa (po pár dětech, ale stále použitelné, vyvařené; je potřeba k nim pořídit nové svrchní kalhotky) a mix různého oblečení, holka i kluk, velikost od novorozence do 1 roku. Všechno pohromadě za odnos z Nuslí. (V bytě žijí psi, takže si jich zákonitě trochu odnesete…)
    MLIKARNA
    MLIKARNA --- ---
    Letos si budu poprvé zdobit svůj vlastní stromeček a jelikož nejsem fanoušek moderních dekorací, rád bych šel spíš opačným směrem...

    Poptávám staré ozdoby, jednotlivé kusy ale i třeba nekompletní sady, oldschool svíčky a tak.

    Nabízím ovoce/oříšky/víno dle domluvy.

    Praha a okolí, přijedu si.

    Díky za případné nabídky :)
    KATTENNE
    KATTENNE --- ---
    Nemate nekdo zbytek barvy na nabytek? Chci si natrit nocni stolek...oranzova, tmave ruzova, tyrkysova...diky
    THAIGRR
    THAIGRR --- ---
    THAIGRR: ne kolečka, po kterých jezdí celá skříňka po zemi, ale mechanismus, který zajišťuje vysouvání jednotlivých šuplíků
    tedy něco jako tohle, ale klidně jednodušší:
    THAIGRR
    THAIGRR --- ---
    sháním šuplíky, kancelářské i jiné - na DIY projekt, jde mi především o kolejnice/kolečka/posuv nebo jen dřevěné vodicí lišty, ale zužitkuju vše. po Praze si pro to dojedu.
    něco jako toto, ne však výhradně:

    APPU
    APPU --- ---
    Nemá někdo doma nevyužitou USB wifi ? Koupim nebo vyměnim za nějakou zelenou naturálii nebo mražený cayene papričky nebo pečenej čaj od maminky :)
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    Pokud máte doma takové ty už starožitné stěny z masivu, které je vám líto vyhodit, ale nedaří se je udat, tak je bere Sue Ryde


    Domov Sue Ryder
    Yesterday at 10:49 ·
    Máte doma již nepotřebnou starší šuplíkovou komodu, vitrínu, šicí stroj po babičce v zachovalém stavu? Staré křeslo, stoleček nebo nějaké starší stylové obrazy?
    Jejich darováním nám pomůžete upravit a zútulnit společenské prostory domova pro seniory tak, aby našim obyvatelům připomínaly čas jejich mládí.
    Díky tomu, že se pohybují ve známém prostředí, získávají pocit jistoty. Základem péče o seniory v Sue Ryder je poznání životního příběhu každého z nich.
    Třeba paní Marie. Život prožila na vesnici v podhůří Jeseníků, má ráda zahradu, milovala pečení, je zvyklá vstávat brzy ráno… Poznání příběhu nám pomáhá pochopit její chování a co nejlépe nastavit péči v respektu k jejím zvyklostem a potřebám. Zajímá nás i doba, ve které paní Marie vyrůstala, jaké prostředí ji obklopovalo, nábytek, výmalba, obrazy…
    Hezky to vyjádřil Matěj Nekonečný, vedoucí pečovatel, který stál za úpravou jídelny na oddělení C. Využil starý darovaný nábytek, obrazy, barvy a začal upravovat a malovat: „Již první tahy štětcem změnily prostor k nepoznání. V nové jídelně není nic náhoda, vše má své místo, funkci i propojení. Při vstupu do jídelny se nás nyní, ať chceme nebo ne, zmocní stará krása a nostalgie dřívější doby. Výrazně nám připomíná scény z filmů pro pamětníky.“ ❤️
    Pomůžete nám změnit i další prostory, aby se klienti cítili co nejlépe? Obraťte se na email: jana.linhartova@sue-ryder.cz.
    VERCA_2
    VERCA_2 --- ---
    Za odvoz nabízím kancelářskou židli. Opěrky na ruce jsou oloupané ale celé operky se dají odsroubovat a sundat. Trošku zlobí aretace - Když se člověk silou opre dozadu občas to povolí a na chvíli se sekne vzadu. Pro někoho lehčího je užívání v pohodě. Osobní převzetí ve Strašnicích.

    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam