• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SHUT_UPDaruji, přenechám, vyměním, dám za odvoz nebo do 150,- (nabídka i poptávka:-)
    TAMARIX
    TAMARIX --- ---
    Ráda se ujmu jakýchkoliv pohlednic, které byste jinak vyhodili. Staré, nové, libovolné náměty. Praha nebo i poštou. Díky!

VOKURKA
    VOKURKA --- ---
    Nějak v rámci klubu bych se zbavil přídavný baterie na Motorolu Moto Z2, je to modul a měl by být snad kompatibilní i s Z1 a Z3.
    Použil jsem to párkrát, ale pak jsem si stejně koupil normální powerbanku, tak se mi na to akorát práší.
    Vyzvednutí na Žižkově.

Motorola moto power pack | Verizon
    https://www.verizon.com/products/motorola-moto-power-pack/
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    MAR_TINA: zamluveno
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Nikon F80 se setovým objektivem.
    Pozor je na KINOFILM.
    10 let nepoužívaný, před tím fotil.
    Uvnitř super čistý. Zvenku degradoval plast a lepí.

Vyzvednutí na Mělníku.
    Ovoce, ořechy apod.

GYGAL
    GYGAL --- ---
    Daruji roztok z cibulových slupek na barvení vajíček - povedla se nám krásná barva a silný roztok cca 1L. Praha 6 - Břevnov

NA_PYCZU
    NA_PYCZU --- ---
    Za odnos/odvoz z Prosečnice https://mapy.cz/zakladni?x=14.5358837&y=49.8685591&z=13&source=ward&id=5098
    Pokud by někdo chtěl jen pár kusů, tak je můžu předat v Praze, jsou to takové ty klasické květináče, ve kterých si kytku přinesete ze zahradnictví.

BLACKHEAD
    BLACKHEAD --- ---
    BLACKHEAD: Za odvoz samozrejme...
    BLACKHEAD
    BLACKHEAD --- ---
    Ahoj

Pokud si nekdo vyrabite vlastni napoje, nehodily by se vam 1L sklenene lahve?

Jsou od Lazanskeho Rubinu, ruzne prichute. Mam jich tu minimalne 20ks a par dalsich pribyva kazdy mesic...
    Jsou pouze vyplachnute vodou. Nektere i s originalnim sroubovacim vickem, nektere bez.

Priklad:

Vyhodit to muz vzdy, ale prislo mi to lito.

Mate zajem? Do posty prosim...
    Praha 6
    SALE
    SALE --- ---
    bananovky k vyzvednutí na žižkově v prostoru39 - aktuálně 20- většina bez vrsku, ale na stehovani porad dobry

hromadi se pravidelne i s vikama, staci se ozvat
    ALARIK
    ALARIK --- ---
    ALARIK: sry, zapomněl jsem napsat, že bych potřeboval aby to mělo aspon 50-100litrů
    ALARIK
    ALARIK --- ---
    Shánim nějakej volnej jednoduchej barel na vodu, nebo starou bandasku , kdyby se to někomu válelo ve sklepě, díky moc!
    NICK_SLAUGHTER
    NICK_SLAUGHTER --- ---
    prosim shanim akut HDMI kabel
    BODY_SUIT
    BODY_SUIT --- ---
    Poptávám staré terakotové květináče a pokojové květiny (i v horším stavu, vzkřísím:) )
    KLEINZACH
    KLEINZACH --- ---
    stary ATX case z workstationy xw9000 od HP. tezka a pevna krabice - je to poctiva kovarska prace.
    Praha 5 - Kosire

TROJKA
    TROJKA --- ---
    . .pěkny svátek pátek, komu kdesi zahálí boxovací nebo podobnÿ pytel? . .občas je dobrý si bouchnout. .dam jízdní kolo třeba. .
    OKSANKA
    OKSANKA --- ---
    Ahoj shanim maly mrazak.

Praha

TEKKANNE
    TEKKANNE --- ---
    LIQUID_SOUND: jen klávesnice, myš mám zvlášť a nčemu to nadí (jen zabírá jedno USB navíc...) TEKKANNE:
    ZUSKA
    ZUSKA --- ---
    Poptávka
    Sháním noviny z 15.3.2021 , děkuji za nabídku
    Praha
    NEELLA
    NEELLA --- ---
    NEELLA: Palety pryč
    ENT
    ENT --- ---
    Ma nekdo moznost postradat trochu bezovy soklovy barvy? Podarilo se mi se v cinzaku provrtat na zrekonstruovanou chodbu. Zatim jsem to jen provizorne zamaskoval sadrou obarvenou cajem, ale byl bych rad za elegantnejsi a trvanlivejsi reseni. Praha, idealne 2-3. Obrazek ilustracni, odstin velmi podobnej. Btw. je fajn vedet, ze vas domov deli od poloverejnejch prostor dve vrstvy lehce pruchoziho sadrose. Zn. domovnik (aka predseda svj) je pes.

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam