• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SHUT_UPDaruji, přenechám, vyměním, dám za odvoz nebo do 150,- (nabídka i poptávka:-)
    REY
    REY --- ---
    Stolek pod TV za odvoz, Praha 10 - Horní Měcholupy, ŠxVxH 120x42x50, šuplíky mají trochu dolámaná kolečka, ale otevírat jdou (možná by šli vyměnit). Pár oděrek na hranách, horní deska místy pokapaná od svíčky (víceméně vyčištěno). Za týden jde do sběrného dvora.

WRNQ
    WRNQ --- ---
    Rám postele 90 x200 cm za odvoz, Poděbrady.

Je jen sem tam škráblá, jinak v cajku. Sama jsem ji kdysi dostala za flašku vína, tak mi je blbý za ni něco chtít :)

FOAMISS
    FOAMISS --- ---
    FOAMISS: knihy jsou fuč.
    FOAMISS
    FOAMISS --- ---
    Sada na fondue a tři bílé misky. Z Holešovic za 150 Kč.

Dále sada na čaj za 100 Kč.
    Pokud všechno najednou tak za 200.

Plus knihy za odnos, taky budu rada, kdyz si to někdo odnesete i s tím nádobím. :)

PSYKUK
    PSYKUK --- ---
    Shanim matraci 70x200 cm. Nemusi bejt nejaka ultra nova, ale aby to zas nebyl uplnej kekel :)
    Cena klidne nad ramec klubu. Po Praze a Usti nad Labem si rad dojedu.
    Diky :)
    DLOUHA_POTVORA
    DLOUHA_POTVORA --- ---
    Shanim plochy mop v ramci klubu, pokud by byl i s tim zdimacim kyblikem, tak klidne neco priplatim ;) Praha

DIGITALIS
    DIGITALIS --- ---
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    QUANTI: dám za odvoz.
    GILLIATT
    GILLIATT --- ---
    za odnos - dětská kempingová skládací židlička - výška sedátka nad zemí asi 24 cm, žižkov, kousek od Jiřího z Poděbrad

HYENA77
    HYENA77 --- ---
    Police za odvoz, délka 250cm, výška 143, hloubka 33, 5. Žižkov

HABRENKA
    HABRENKA --- ---
    last call, je mi líto ji odvézt do sběrného dvora, když bude asi stačit vyčistit válce.
    oboustranný scanner plus po vyčistění tiskárna/kopírka.
    [HABRENKA @ Daruji, přenechám, vyměním, dám za odvoz nebo do 150,- (nabídka i poptávka:-)]
    PLOMBDENTIST
    PLOMBDENTIST --- ---
    Poptávám tyto hry na Playstation 3 (PS3):
    - God of War 3
    - Shadow of the Colossus.
    Kdyžtak pošta.
    Za případné nabídky díky.
    LUCISZKA
    LUCISZKA --- ---
    Nabízím rozkládací gauč s úložným prostorem za odvoz z Hradištka (Praha západ). Potah je pratelný. Má na sobě drobné skvrnky, které se mi vyprat nepodařilo. Je čistý z nekuřácké domácnosti. Snadno se rozloží na dvoulůžko. Skládání už není tak snadné jako když byl nový (něco se tam kdysi ulomilo). Ale i tak jde v pohodě složit jedním člověkem. Chcete ho?

ADIKIA
    ADIKIA --- ---
    Kreslo - za odvoz a ideálně flasku cerveneho vina Tarapaca (ale obejdu se i bez ni, kdyz to bude dnes kolem 19 hod) - z pomezi Vrsovic a Vinohrad, tel. 733 293 524

ELFIK
    ELFIK --- ---
    o_O Gauče/sofa wanted. O_o
    Máte doma v Praze či blízkém okolí?
    Na tuto neděli sháním 2-4 ks.
    Díky moc.
    TLOUDEV
    TLOUDEV --- ---
    NA_PYCZU: Minerální olej do automatické převodovky. Zjevně pro auta starších ročníků (do cca začátku 90. let). Ale určitě to půjde využít jako olej např. pro zakalování železa nebo pálení v dieselech.
    CHRISTIANA
    CHRISTIANA --- ---
    ahojte, zhanam postel alebo matrac za odvoz, cela praha :) dakujem
    KATRINN
    KATRINN --- ---
    Ahoj, nepotřebuje někdo zhášeč na svíčky? za odnos, nový, nikdy nepoužitý, Praha 6 Břevnov :)

TBC
    TBC --- ---
    Zase tu mám u 10ks MikroTik pasivní gigabit PoE adaptér s LED indikací - Injektor
    Praha 3/10/pošta
    nové nerezobalené, celkem za 150 Kč

ABCTECH - výpočetní technika a elektronika
    https://www.abctech.cz/?cls=stoitem&stiid=25217&gclid=EAIaIQobChMInZ-t2_P48QIVsAZ7Ch1X9Qb6EAQYAiABEgJ7XfD_BwE
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam