Copy/paste z FCB.
POZOR! POZOR! Užitečné nádoby :D
Možná je tohle velmi naivní, ale říkala jsem, si že by možná někdo mohl mít zájem o skleněné nádoby od svíček. Sama je používám v kuchyni, využívám je na dárky (kreslení na sklo, kořenky, domácí musli, atd.), ale už se mi tu zbytečně hromadí a nemám je kam dávat (dózy na fotce jsou jen špička ledovce, mám jich výrazně víc).
Sklo je z větší části čisté, jen zvenčí na dně bývá pozůstatek lepidla po etiketě, to lze s trochou snahy sundat pomocí oleje nebo jiné mastné látky (díky tomu, že jich mám tolik, jsem už líná se s tím obtěžovat u každého kusu).
Přenechám za odvoz (Praha 6, Dejvice). Více informací v SZ.
Inspirace ♥
„Pú, je čas na něco menšího.“
„Jo, jo,“ řekl Pú, „nevěděl jsem, že už je tak pozdě.“ Sedl si tedy a sňal víko z lahvičky medu. Štěstí že to mám s sebou, pomyslel si. Jiný Medvěd si ani nevzpomene vzít si s sebou něco menšího, když jde na procházku. A dal se do jídla.
Počkejme, pomyslel si, když vylízal poslední kapku medu z láhve, kam jsem to šel! Ach ano, k Ijáčkovi, a pomalu vstal. A pak si najednou vzpomněl. Snědl Ijáčkovi dárek k narozeninám! „To je hloupé!“ řekl Pú. „Co mám dělat? Musím mu přece něco dát.“
Chvíli nemohl na nic přijít. Pak ho napadlo: I když v ní není med, je to přece jen velmi pěkná lahvička; kdybych ji umyl a napsal na ni „Mnoho štěstí„, Ijáček by si do ní mohl něco uschovat, bylo by to užitečné.