Praha Hlubočepy - dolní, poblíž raudnitzova domu
rozhodli jsme se, že potřebujeme větší byt a zjistili jsme, že to lze aktuálně dosíci pouze tak, že zmenšime počet věcí, které v něm jsou
po dlouhých jednáních s dětmi jsme se shodli (opravdu, obě děti jsou ok s tím, že tyto věci už nebudou jejich) na následující nabídce - tedy s cenou asi nesouhlasí, ale to je už zase naše interní věc
(v závorce u popisu předmětu je vždy očekávaná +- odměna (jedna věc přesahuje 150, ale snad mi to odpustíte) v počtu láhví "speciálního" piva - speciálním myslím nějaké 0,7 IPA/APA/Stout cokoli (něco jako Pivovar Lajka či podobné - plzeň nalitá do 0,7 petky je sice speciální, ale...) - pivo lze nahradit njějakým ekvivalentem - záleží na domluvě)
1) stůl - býval bílý, ale je už méně. jinak je standardní základ z ikey a ten teda
půjde za pěkné slovo, či 1 balení miňonek a jedno kinder surprise 2) Traktor malý - bude oprášen a je v dobrém stavu (zároveň není v tam dobrém stavu, že by měl být laskavý rodič méně laskavý, když s ním dítě něco provede). za chvílipopisuji traktor velký - rozdíl velikosti nechť je zřejmý z prken podlahy -
1 pivo 3) Lichožrouti pytle na prádlo - přišla k nám na čas velká láska k lichožroutům. ta způsobila pořízení těchto pytlů. láska však odešla a na pytle sedá prach. -
1 pivo (za oba) 4) Letadlo (lampa) - my jsmeletadlo lampu nikdu jako lampu nepoužili. já jsem odstranil (vratně) elektrickou část a letadlo fungovalo jako hračka. děti odstranily, nevratně, upevnění vrtule, takže ta je pouze nasunutá na osičce a může snadno vypadnout. "šikovný kutil" jistě nalezne spůsob, jak jí přichytit, nekutil nejspíše oželí její pevný uúchyt a případně se smíří s její ztrátou. to, zda elktoinstalace funguje nedovedu řici, protože jsme to nikdy nezapojili (já nejsem úplně zručný s dráty a z tohohle na jednom konci dráty čouhají) -
1 pivo 5) Traktor velký - pokud si chcete prohlédnout, s čím jezdí zemědělci do Prahy, tak zde máte jedinečnou příležitost (jedná se o kombinaci
https://www.bruderland.cz/traktor-new-holland-t7-315-s-celnim-nakladacem-bruder-3121_z859/ a
https://www.bruderland.cz/prepravnik-na-drevo-s-rukou-bruder-2252_z221/ ) opět platí to, co u malého traktoru - děti sepostarali o to, že by v reálu potřeboval alespoň jednu pojistou událost pro obnovení zcela původního stavu. likvidační změny však nejsou likvidační a jako hračka stále pozlouží velmi dobře (tj. nedoporučuji pro majitele družstva, který by si ho chtěl vysavit na pokičce, protože by se mu mohli návštěvy posmívat, že ho má poničený) - prach bude opět odstraněn (má sloužit jako důkaz, že se na dané hračky už jen prášilo) -
zde je právě cena asi vyšší a šla by až na hranici 3 speciálních piv (peněženka rodiče totiž troch pláče) 6) kolébka stará - tao kolébka je stará (měla jí má žena v dětství a asi ani tehdy nebyl nová, avšak dcera naše jí odmítla) a velká. kolébá se, má matraci a oděrky. je velká, ale ne tak, aby se vám do ní vešla ratolest. ratolesti se tam však vejde její "pseudo" ratolest, což může být také důvod k radosti -
cena je, vzhledem k tomu, že patří ženě, která preferuje víno, láhev suchého červeného z výše zmíněného by to mohlo vypadat, že jsem alkoholik - není tomu tak a sesbírané láhve nám budou stačit na několik týdnů