• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SHUT_UPDaruji, přenechám, vyměním, dám za odvoz nebo do 150,- (nabídka i poptávka:-)
    NIMBUS
    NIMBUS --- ---
    DARKINA: Toho Kulhánka si vzali taky?
    DARKINA
    DARKINA --- ---
    MEJLA77: K tomu odvozu/sberu u knihobota:
    -ten jejich taxi ti vezme max. od 30-150knizek
    -muzes to donest do levnych knih -max.40knizek
    -vic jak 150knih (5-6 krabic) se vozi primo k nim

Co se tyce fotek, opravdu jsem se s tim nemazlila. Proste jsem ji vyfotila knihovnu. Tady jen ukazka. Treba to nekomu pomuze.)

MEJLA77
    MEJLA77 --- ---
    DARKINA: taky to zvažuji a knihobot nabízí i odvoz...
    DARKINA
    DARKINA --- ---
    PARANOIDANDROID: Vyfot hrbety a posli to do knihobota. Mne takhle vzali 892 knizek najednou.
    GIRAFFKA
    GIRAFFKA --- ---
    Za kilo nebo dle navrhu (nebo za maslo, of course), poslu dal bambajovej kocarek na panenky s prasatkem Peppou. Operadlo je na jednom konci pridelany stahovaci paskou, na drandivost vozidla to ovsem nema prazadny vliv. Je tu jisty riziko, ze mi jebne a budu v tom vozit kocky po byte. A to bude neprijemny, jelikoz se to bude muset odehravat v hlubokym predklonu a na to uz nemam zada. Takze prosim rychle.
    Praha 10

PARANOIDANDROID
    PARANOIDANDROID --- ---
    PARANOIDANDROID: druha cast hromady

PARANOIDANDROID
    PARANOIDANDROID --- ---
    KNIHY!!!
    a casopisy, tez mapy
    zhruba 800-1000 ks
    obdobi cca 1940-2010
    zanrove od beletrie pres cestopisy a slovniky po publikace o umeni a historii az po odborne zurnaly organicke chemie
    jiste se tam najde dost pokladu v cene radove stokorun, kdo ma cas to katalogizovat a fotit na bazary, knihoboty atd, urcite par tisic vydela.
    Zaroven rad venuji i ZUS, krouzkum, skautum… na rozstrihani, kolazovani atd.
    Tez i hipsta kavarnikum na dekoraci, nebo knihomolum na vyrobu kvihoven na jine knihy.

Jen celou hromadu naraz, s nakladanim pomuzu.
    P6 Vokovice

ps: kdyby vas napadlo, kdo a kde by z toho mohl mit nejaky uzitek, klido piste tipy do SZ, je mi lito to venovat spalovne odpadu via sberny dvur.

PARANOIDANDROID
    PARANOIDANDROID --- ---
    BANANOVKY!!!
    29 ks
    a jine podobne bedny 4ks
    3 bez vika, jinak kompler
    Praha 6 Vokovice
    Odvoz hned ted dnes!
    jen vse naraz, dik

LOTHAR
    LOTHAR --- ---
    Za odnos, idealne dnes. Praha 4, metro Opatov

KULA
    KULA --- ---
    "robotický vysavač" Symbol D300 - https://www.robotworld.cz/symbo-d300b
    Je úplně primitivní. Jede dopředu a lehce uhýbá doprava. Jakmile narazí, zatočí vpravo. A furt dokola. Nicméně když takhle chvíli jezdí, naplní nádobu vcelku rychle. Baterie na 20-30minut. Je trochu odřený ale ve vhodném prostoru může pomoci s udržováním pořádku.
    Za 2x los Rentiéra k vyzvednutí večer na Zličíně nebo přes den v Letňanech
    KEMENTARI
    KEMENTARI --- ---
    Za odvoz od Novych Butovic hrnky a hrnecky, nejsou otukane, pouzivaly se obcasne (byly v kancelari pro klienty).

KUBLAJ
    KUBLAJ --- ---
    KUBLAJ: Rezervace
    KUBLAJ
    KUBLAJ --- ---
    Mám tady starší brusle. Za 150, nebo nějakou dobrotu. Velikost odhaduji cca 46.

3L1T3
    3L1T3 --- ---
    Překapávač ETA

[Překapávač ETA]
    TIMBANDE
    TIMBANDE --- ---
    TP-Link TL-SG105 5-portový síťový přepínač 10/100/1000 Mbps gigabitový ethernet za 150.-

CH_IN_A
    CH_IN_A --- ---
    elektrický cigáro za odvoz
    holesovice

PECH
    PECH --- ---
    Daruju krásnou proutěnou poličku, stylový lapač prachu o rozměrech 99 x 54 x 12,5 cm (d - v - h). Ovozel potěší (klidně i brambory). Zbavte mě toho prosím.
    Praha 10.

MRAVENECEK
    MRAVENECEK --- ---
    Za 150,-
    Málo nošené, nepoškozené sálovky Adidas Stabil dámské, vel. 39. Špička levé boty lepená - trošku se odchlipovala guma od textilu, ale díra nikde není, jen se mi upatlala od lepidla :) Velikost psaná 39, mně přijde spíš trochu menší, na užší nohu. Vevnitř neošoupané
    Osobní převzetí Praha 22 nebo centrum

CECIL_SKARA
    CECIL_SKARA --- ---
    za odvoz, lustr,viz foto, nalezovy stav, osobní předání, Praha 7

LASA
    LASA --- ---
    1kg mletá káva Marila 149,- nenačatá, Praha

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam