• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SHUT_UPDaruji, přenechám, vyměním, dám za odvoz nebo do 150,- (nabídka i poptávka:-)
    VOJTAM
    VOJTAM --- ---
    Daruji 3 energy drinky s alkoholem (samozřejmě pouza starším 18-ti let)
    Předání v Praze ideálně na metru C
    VOYAGER
    VOYAGER --- ---
    Shanim starou židli /stolicku za odnos muze byt i v dezolatnim povrchovem stavu ..musi splnit svou funkci..
    v Praze ..
    nabídky prosim do pošty predem diky
    BURYAN1
    BURYAN1 --- ---
    Perka Tommy Hilfinger za 150 ,- vel 46

LD_DRTH
    LD_DRTH --- ---
    SENIN
    SENIN --- ---
    Daruji balení postřiku na plíseň. Jsou tam dva a půl pytlíčku. Expirace 6/2025, Praha 7 Bubeneč

DIM_
    DIM_ --- ---
    DIM_: Par lidi se ozvalo a pak uz neozvalo.. zkousim druhy kolo. Pak elektroodpad.
    CARLOZ
    CARLOZ --- ---
    Scháním dětskou helmu na kolo, spis menší od dvou let cca nemá prosím někdo?
    BURYAN1
    BURYAN1 --- ---
    poptávám proutěnou či ratanovou komodu ,dík za nabídky
    KAIAFOX
    KAIAFOX --- ---
    KAIAFOX: rezervace
    BEZPRIZORNI
    BEZPRIZORNI --- ---
    Hračky a příslušenství pro děti za odnos z Nuslí.

LUCKY_MAN
    LUCKY_MAN --- ---
    Kdysi jsem jí získal zde v tomto auditku, asi rok nosil a pak několik let schoval. Je čas jí poslat dál, nebo vyhodit, ač je konstrukčně v pohodě. Nechce jí nějaký fanoušek karlovarského festivalu?
    602b96d2-b42a-419f-8be8-cda98bbefd1c
    FUNTL
    FUNTL --- ---
    FUNTL: zamluveno
    FUNTL
    FUNTL --- ---
    Daruji 6 hlavic na el.kartáček Braun. Jen co jsem otevřela balíček, tak kartáček odešel a já přešla zpět ke konvenčním...

NELDE
    NELDE --- ---
    Za odvoz nabízím manželskou postel s úložným prostorem, otevírá se do stran. Rozměr 160x195. Mladí si koupili lepší.
    Praha 8 - Bohnice

KEMENTARI
    KEMENTARI --- ---
    plinky pro dospele, za odvoz ze Smichova
    cast je zapinaci, cast natahovaci
    je to objemny (cca dve velky IKEA tasky) a celkem tezky

ARANIUS
    ARANIUS --- ---
    Za odvoz mlynek na mäso, bude potrebovať údržbu a vyčistiť - ale inak vyzerá v poriadku…

ARANIUS
    ARANIUS --- ---
    Za odvoz - Detska cestovní postýlka 120x60, bez matrace. Hnedo-béžová s mědvídkem.

Je už dosť jetá, a tá latka by chcela vydrhnúť, ale plne funkčná a nič jej nechýba. Mala jednu dieru, ale tá bola zašitá.
    KAIAFOX
    KAIAFOX --- ---
    Za ovoce nenačaté oleje, skladované ve tmě a chladu (pistáciový e načatý, zbývá třetina, ale musí pryč asap - alergické dítě v domácnosti).
    Strašnice, P10

MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    Ahoj, mam tu damske merino spodky, ktore dam za odvoz. Praha 5.
    Znacka peak performance, 3/4 dlzka. Velkost sucasna XS, mam normalne Sko a su mi malicke. Nosene malo. Nemate niekto drobnu zenu ci dceru, ktora by to vyuzila? Nechcem to hodit do popelnice na textil.

HANA
    HANA --- ---
    přenechám za odvoz peřiňák, rozměry 121x57x83 cm. Praha 8, Ládví.

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam