• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SHUT_UPDaruji, přenechám, vyměním, dám za odvoz nebo do 150,- (nabídka i poptávka:-)
    LADY_MYSKA
    LADY_MYSKA --- ---
    Kdyz uz konci ty prázdniny a začátek školy za dveřmi, nepotřebujete nekdo tuhle archivní a pomerne i zachovalou aktovku do prvni třídy?
    Za 150 korun s předáním nejlépe v Brně

KOSZLIK
    KOSZLIK --- ---
    tohle kdysi někdo chtěl a nevyzvedl a bylo mi líto to vyhodit, ale tentokrát už naposledy, opět anténa :)

KOSZLIK
    KOSZLIK --- ---
    Mám tu anténu určenou na dálkový odečet měřidel tepla a vody, ale možná to dokážete použít na jiné věci. Je k tomu i redukce. Dnes je to nesmyslně velké, technologie se posunula. Ale původně to nebylo levné, tak bych ocenil třeba láhev vína 😁

ARANIUS
    ARANIUS --- ---
    Všechny boty za čokoládu alebo ovozel - Bio Oko Holešovice
    ARANIUS
    ARANIUS --- ---
    Lasocki velikost 38

ARANIUS
    ARANIUS --- ---
    Piccadilly velkost 38

LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    DUNICAN: Ja bych zas potreboval odmotat cca 2m ipy s vlozkou. Celou roli muzu sice koupit, ale prvne ji nevyuziju a druhak ji ani nemam kde uskladnit. Asi budu muset s pivama otravovat nejaky stavbare. Meh.
    BILAKOBRA
    BILAKOBRA --- ---
    BILAKOBRA: k dispozici už jen zelenec
    BILAKOBRA
    BILAKOBRA --- ---
    Nákladní auta s auty z filmům Auta, kus za 100,- (náklaďák plus malé autíčko), Praha metro Strašnická

TWORBO
    TWORBO --- ---
    Sháním dětské kolo, pneu 20 palců. I nad rámec 150 Kč :) nevali se někomu nevyužité?
    DUNICAN
    DUNICAN --- ---
    Netuší někdo, kde bych mohl v Praze sehnat cca 50 kg písku?
    VO_D_KOLEK
    VO_D_KOLEK --- ---
    Neválí se někomu doma 1 ks tohohle?

V Česku jsem to nikde neviděl a objednávat se mi to nechce...
    ALAYU
    ALAYU --- ---
    Ahoj
    Mám zase jednu volnou kartičku do Albert apky tentokrát jsou to věci od Niceboy což nevyužiju:)
    KRMITK0
    KRMITK0 --- ---
    Sháním bananovky, Praha. Díky!
    ANGLAN
    ANGLAN --- ---
    SHANIM: jakekoliv nalepky (plast/folie - ne papirove) k polepu auta… rad se za ne vyrovnam
    M2DM3A
    M2DM3A --- ---
    cau.nevali se nekomu doma funkcni mobilni telefon?
    predem dik.posta pls
    KOSZLIK
    KOSZLIK --- ---
    KOSZLIK: zamloveno
    BILAKOBRA
    BILAKOBRA --- ---
    Monstera včetně květináče 150,-, netřesky třeba za brambůrky? zelenec dva druhy - s bílým pruhem uprostřed a s dvěma bílými pruhy po stranách - miminka ve vodě k zakořenění, taky třeba za brambůrky, ale hlavně ať dělají radost Praha metro Strašnická

KOSZLIK
    KOSZLIK --- ---
    Praha Holešovice

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam