• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SHUT_UPDaruji, přenechám, vyměním, dám za odvoz nebo do 150,- (nabídka i poptávka:-)
    VRATENKA
    VRATENKA --- ---
    10 krabic na stehovani. Když si je nekdo vezme hned, tak je i privezu, idealne nekde ba trase Radotin - Prosek
    MIKLO
    MIKLO --- ---
    MIKLO: Stále aktuální
    BRUSINKA
    BRUSINKA --- ---
    Ahoj, neni tu nejaka dobra duse, ktera by chtela zkusit zachranit dve monstery? Byly to dva vzrostly kousky, ohromne kosaty, ktery jsem sesadila dohromady a dlouho se jim darilo. Pak na ne asi skocila nejaka houba a moje metody jim asi spis jeste ublizily – ted jsou ostrihane, zbyvajici listy stale cernaji, nicmene kmeny jsou porad silne, zelene a maji tendenci plodit. Praha 3
    DARK_ONE
    DARK_ONE --- ---
    Třeba za kyseláč přenechám ofiko 15W zdroj na raspberry pi 4b - předání osobně po Písku.
    BOX_IN_MOUSE
    BOX_IN_MOUSE --- ---
    ahoj, za odnos dve stare penove matrace z Ikei, bez potahu, 90*200*10, druha o trochu zuzena na cca 80*200*10. Nic hroznyho s nimi neni, ale uz jsou prolezely. Nehodily by se nekomu treba pro psy do pelechu? K dispozici do konce pristiho tydne, Letna
    NOPOLICE
    NOPOLICE --- ---
    Kravatu už mám, díky všem za zprávu.
    ORTWORKA
    ORTWORKA --- ---
    A já bych fermentačně navázala. Nemá někdo villi kulturu?
    Ideálně Praha 6,7,1.
    VYODRAK
    VYODRAK --- ---
    Kefirová houba, za mlíko nebo za nic.
    Řepy večer po půl deváté a výše anebo dopoledne, do pátku. ☺️
    CIVETTA
    CIVETTA --- ---
    Omylem jsem smazala inzerát :D takže znovu - v novém bytě mi nechali skříň, Praha Kyje. Cca 315cm. Nechám za odvoz a odnes, 4.patro bez výtahu. Zítra můžu doměřit rozměry

NEELLA
    NEELLA --- ---
    NEELLA: Zamluveno! Diky
    LADDOBAR
    LADDOBAR --- ---
    Nehodil by se někomu dobrý USB mikrofon? [Logitech USB Desktop Microphone]
    CIVETTA
    CIVETTA --- ---
    CIVETTA: rezervace
    CIVETTA
    CIVETTA --- ---
    Ještě tu mám před stěhování rošt lamelový 140cm a matraci ikea a postel Asko. Kdyby někdo chtěl než půjdou do sběru, každou položku dám za 150Kc a odvoz z Horních Počernic. Autíčko nemám. K odvozu čtvrtek, pátek

TERUSEZBUSE
    TERUSEZBUSE --- ---
    ahoj, nemate nekdo prosim na pujceni ohrivac na parky v rohliku na tento patek?
    BANKMACK
    BANKMACK --- ---
    Ikea OBSERVATÖR drátěné koše 2 ks ..za odvoz.Praha Jahodnice.

ORBIT
    ORBIT --- ---
    Box na kepsle Nespresso i s prekvapenim
    Praha

NEELLA
    NEELLA --- ---
    Dřevěná lavice, Výška 45, delka 80, sirka 36, ovoce či vysokoprocentni čokoláda potěší. Praha Stodulky

SUVA_
    SUVA_ --- ---
    Ruzovej penny board pro dite, nebo nekoho, kdo nema takovej pud sebezachovy. Za ipu nebo matecko, Praha Vrsovice

BANKMACK
    BANKMACK --- ---
    Nechce někdo koupelnou skříňku? Rozmery 92x64x15. Funkční, slušná. Světlo jen sundane z důvodu demontáže skrinky, patří do prostoru nad zrcadlo. Za odvoz. Praha Jahodnice.

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam