• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SHUT_UPDaruji, přenechám, vyměním, dám za odvoz nebo do 150,- (nabídka i poptávka:-)
    FONTAN
    FONTAN --- ---
    Praha 5

Nabízím koně. Houpacího.

Je mírně jetý (bude umyt)

věk je kolem 7 let, takže v nejlepších letecj

Péče o něj je prostá (postačí imbus na sem tam utáhnutí a vlhčený harřík po delším závodě - oboje provedu před předáním)

Je okovaný filcem, takže lépe chytá prach na spodek, ale zároveň neničí (tolik) podlahu.

Při usilovném houpání dochází k jeho pozvolnému pohybu po místnosti, takže je zaručen intenzivní zážitek.

nosnost vysoká - ani mých 85kg ho nezdolalo, ale k cvalu jsem ho nepoháněl

"cena" by mohla být nějaká strava pro jeho původní majitele - takže třžeba 2 pytlíčky nějakého lyofilizovaného ovoce

osobní odběr v Hlubočepích - sám se za vámi nedohoupe a úplne se mi s ním nechce houpat na Hradčanskou (ale i tam bny to jít mohlo)

LOKVA
    LOKVA --- ---
    LOKVA: Neotevřený samozřejmě
    LOKVA
    LOKVA --- ---
    Šampon pro dlouhosrsté pejsky. Za odvoz. Předání Černošice, nebo Praha Braník

LADDOBAR
    LADDOBAR --- ---
    Kdyby měl někdo zájem o postarší 4+1 repráky: [Reproduktory 4+1 PCWorks FourPointSurround, Cambridge Soundworks]
    CUKI
    CUKI --- ---
    Blbě se zeptám. Sháním elektrický vláček do dřevěných kolejí Lidl/Ikea/... Stačilo by i informace kde prodávají ten správný. Máme spoustu kolejí, ale vláčky co tam jsou nedokáží vyjet po mostě nahoru protože prokluzují, původní měl gumové kolečka a ten to uměl. ale nevím z jakého obchodu byl.
    TSOH
    TSOH --- ---
    TSOH: rezervace. Po předání smažu
    PRUSATKO
    PRUSATKO --- ---
    Daruji zdarma až 4 lístky na úterý 14. října od 18:30 na zápas Sparta:Grenoble. Lístky se objednávají přes ticketportal, takže po případném sdělení míst a sektoru pošlu elektronicky, netřeba osobního kontaktu.... Jo a hraje se v malé sportovní hale, ne v O2 ;-)
    SUVA_
    SUVA_ --- ---
    SUVA_: Noze jsou porad volne a dneska budem doma, kdyby se chtel nekdo stavit
    INOX
    INOX --- ---
    Za odvoz, banán, jablko či úsměv jeden čínský obal na iPhone 15 PRO MAX ultra thin v černé barvě. (trošku to prosvítá)
    Praha Vinohrady, Lhotka

HOLOBYT
    HOLOBYT --- ---
    Shanim

koberec 5x5 m (případně větší.
    V dobrém stavu

Praha a okolí
    JONEZ1
    JONEZ1 --- ---
    JONEZ1:: rezervace
    SIEMENZ
    SIEMENZ --- ---
    Shanim

Klasickou kovovou smaltovanou vanu (treba po rekonstrukci)
    Dojedu si!
    Praha a okoli (jih), Benesovsko, Vlasimsko
    TSOH
    TSOH --- ---
    Za odnos.
    Pha 8.
    IMG-20251009-185958
    TOMAS_13
    TOMAS_13 --- ---
    Rezervace
    TOMAS_13
    TOMAS_13 --- ---
    Dřevěná manželská postel i s lamelovými rošty za láhev italského primitiva. 160cm x 200cm
    K odběru Praha 3 Vackov.
    Bude rozložená.

QSXFTH
    QSXFTH --- ---
    QSXFTH: rezervace
    QSXFTH
    QSXFTH --- ---
    Za odnos, mám tady další funkční notebook HP450 G0 co nevyuzivam, vyndal jsem si z něho svoje data tudiž je bez SSD. Navic mi teda spadnul v tydnu na hlavu a pak na zem.. sorry jako.. tak je takovy chudak z toho padu dolamanej (nicméně šasí pujde vyklepat, roh lcd plasty přilepit), normalne jsem ho zapnul, viz foto. Volej idealne s terminem kdy si vyzvednes 608599924 na sms a podobne chatovani pred PM nereaguji-nemam cas si psat na dotazy notebook jeste je? Funguje? Kdy mate cas? Kdyz si staci zavolat a je vse vyresene za minutu. Kdo driv zavola a odveze ten bere. Diky cau

JONEZ1
    JONEZ1 --- ---
    2x Sluchátka Genius, 3,5mm jack + kolečko s regulátorem hlasitosti.
    Náušníky už jsou hodně zteřelé, a padá z toho takovej ten černej sluchátkovej šrot, ale při posledním použití hrály (můžu případně vyzkoušet).
    Chcete to někdo?

P4/P5

JONEZ1
    JONEZ1 --- ---
    NOKIA 3110c ... funkční telefon, baterie mi při testu vydržela den, žere to fullsize SIM.
    Na nabíjení jsem pro případného zájemce pořídil od bratra Číňana USB kabel, který nabíjí, jen možná o trošku pomaleji než originál Nokia nabíječka...

JONEZ1
    JONEZ1 --- ---
    JONEZ1:: rezervace :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam