• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SHUT_UPDaruji, přenechám, vyměním, dám za odvoz nebo do 150,- (nabídka i poptávka:-)
    MBL409
    MBL409 --- ---
    Poptávám - izolaci z ovčí vlny.
    Neděláte s tím někdo ?
    Potřebuji kousek na specifickou ucpávku.
    Stačil by pruh 40cm, nebo třeba 1m2…
    Celou roli nevyužiju.
    Materiál, poštovné, balné rád zaplatím.
    Díky

EADENN
    EADENN --- ---
    Za nealko IPU
    Starožitné dětské trubkové houpací křesílko s novým pratelným potahem (lze podle něj ušít jakýkoliv). Jedno madlo nedrží, ale kutil si poradí.
    Za odnos ze 4. patra bez vytahu, Praha 6

EADENN
    EADENN --- ---
    Dlouhá skříňka cca 2m, masivní dřevo, původně asi nástavec na jinou skříň, s barem (funkční). Může stát i na výšku.

EADENN
    EADENN --- ---
    Rám postele 160x200, pevný rošt, lamino buk, pevná nerozvrzaná. Můžu demontovat já, nebo zájemce může pomoci aby věděl jak to pak zase složit :)

BOBBI
    BOBBI --- ---
    PROSBA: letos mám fakt pech, rozbil jsem 4. telefon (jeden je v opravě) neměl by někdo na dočasný použití? podm je, aby tam sel wazzap... kdyžtak zpráva, díks!
    HELITHON
    HELITHON --- ---
    Dívčí sandály č.30
    Za odvoz Praha-Jarov
    Pokud mi chcete udělat radost, ocením svíčky (i vosk k recyklaci) nebo něco na zub.
    HELITHON
    HELITHON --- ---
    Skleněný tác
    Za odvoz Praha-Jarov
    Pokud mi chcete udělat radost, ocením svíčky (i vosk k recyklaci) nebo něco na zub.
    HELITHON
    HELITHON --- ---
    Nerezová termoska 1litr
    Chybí plastový mezikus pro nalévání. I tak se dá použít.
    Za odvoz Praha-Jarov

width="500"
    YELI
    YELI --- ---
    Rychlovarná konvice Sencor. Funkční. Za odnos. Praha Střížkov.

YELI
    YELI --- ---
    Parní hrnec Silvercrest, 100%funkční. Už nevyužijí a vzhledem ke stěhování ho ani mýt nebudu. Dlouho stál v rohu. Za cokoliv ze zahrádky, nebo jen příslib, že bude sloužit. Osobní odběr Praha Střížkov.

YELI
    YELI --- ---
    Dětské holčičí brusle, velikost přesně nevím, moje dcera je měla jako úplně první ve dvou letech cca. Za odnos. Praha Střížkov/Hlavní nádraží

FTN
    FTN --- ---
    Sháním potah na ikea pohovku KLIPPAN, jeden z nejčastějších modelů pohovek. Ve slušném stavu, na barvě moc nezáleží, praha a okolí. Nemáte někdo navíc?
    MLIKARNA
    MLIKARNA --- ---
    Poptávám čepel na florbalku - na pravou stranu - cca v rámci klubu. Po Praze si dojedu...
    SPOUSTA
    SPOUSTA --- ---
    Téměř nové chlapecké trekové boty vel. 38 z Dekáče, model Quechua. Kluk je měl na noze čtyřikrát nebo pětkrát,pak bylo léto a teď už mu nejsou. Dobrý stav je vidět na vnitřní stélce, vložce (ne, není vyměněná) a podrážkách. Zvenku jsou trochu ušpiněné. Nové stojí 299,-, tyhle za 130,-. Předání v Praze, ideálně Žižkov, centrum a Praha 6, ale nějak to kdyžtak vymyslíme.

SPOUSTA
    SPOUSTA --- ---
    Velikost 36, za odnos Praha, Petřiny nebo Žižkov.

JANOCKA
    JANOCKA --- ---
    Trifidi útočí. Už nás ta kytka nechtěla pouštět na terasu. Za odvoz asi 10 odkopku SPATHIPHYLLUM
    Každá má tak 70 cm na výšku.
    Praha 5, Košíře

BANKMACK
    BANKMACK --- ---
    Váha funkční. Za odvoz Praha Jahodnice.

BANKMACK
    BANKMACK --- ---
    Led svetla zaves na stenu. Za odvoz Praha Jahodnice

TIMBANDE
    TIMBANDE --- ---
    Za odnos. Praha.

TANKIE_
    TANKIE_ --- ---
    Plakáty pro ozdobu chýše.
    1. Ikea 91x61
    2. Filip Šícha 44x62,5
    3. Filip Šícha 42x59
    4. Ikea 50x40

Jsou netknuté, ikea má ošudlanej obal, ale plakáty jsou ok.
    Praha Jarov a banán neurazí

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam