• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SHUT_UPDaruji, přenechám, vyměním, dám za odvoz nebo do 150,- (nabídka i poptávka:-)
    YELI
    YELI --- ---
    Tunel pro děti/kočky/tatínky. Kočka není součástí nabídky. Za odnos. Praha Střížkov.

YELI
    YELI --- ---
    Kožené lodičky vel.40., přesně jednou obuté. Za odnos Střížkov.

EADENN
    EADENN --- ---
    EADENN: zamluveno
    ZERO
    ZERO --- ---
    nevali se nekomu doma tlakomer? i nad ramec klubu. diky

MBL409
    MBL409 --- ---
    Poptávám - izolaci z ovčí vlny.
    Neděláte s tím někdo ?
    Potřebuji kousek na specifickou ucpávku.
    Stačil by pruh 40cm, nebo třeba 1m2…
    Celou roli nevyužiju.
    Materiál, poštovné, balné rád zaplatím.
    Díky

EADENN
    EADENN --- ---
    Za nealko IPU
    Starožitné dětské trubkové houpací křesílko s novým pratelným potahem (lze podle něj ušít jakýkoliv). Jedno madlo nedrží, ale kutil si poradí.
    Za odnos ze 4. patra bez vytahu, Praha 6

EADENN
    EADENN --- ---
    Dlouhá skříňka cca 2m, masivní dřevo, původně asi nástavec na jinou skříň, s barem (funkční). Může stát i na výšku.

EADENN
    EADENN --- ---
    Rám postele 160x200, pevný rošt, lamino buk, pevná nerozvrzaná. Můžu demontovat já, nebo zájemce může pomoci aby věděl jak to pak zase složit :)

BOBBI
    BOBBI --- ---
    PROSBA: letos mám fakt pech, rozbil jsem 4. telefon (jeden je v opravě) neměl by někdo na dočasný použití? podm je, aby tam sel wazzap... kdyžtak zpráva, díks!
    HELITHON
    HELITHON --- ---
    Dívčí sandály č.30
    Za odvoz Praha-Jarov
    Pokud mi chcete udělat radost, ocením svíčky (i vosk k recyklaci) nebo něco na zub.
    HELITHON
    HELITHON --- ---
    Skleněný tác
    Za odvoz Praha-Jarov
    Pokud mi chcete udělat radost, ocením svíčky (i vosk k recyklaci) nebo něco na zub.
    HELITHON
    HELITHON --- ---
    Nerezová termoska 1litr
    Chybí plastový mezikus pro nalévání. I tak se dá použít.
    Za odvoz Praha-Jarov

width="500"
    YELI
    YELI --- ---
    Rychlovarná konvice Sencor. Funkční. Za odnos. Praha Střížkov.

YELI
    YELI --- ---
    Parní hrnec Silvercrest, 100%funkční. Už nevyužijí a vzhledem ke stěhování ho ani mýt nebudu. Dlouho stál v rohu. Za cokoliv ze zahrádky, nebo jen příslib, že bude sloužit. Osobní odběr Praha Střížkov.

YELI
    YELI --- ---
    Dětské holčičí brusle, velikost přesně nevím, moje dcera je měla jako úplně první ve dvou letech cca. Za odnos. Praha Střížkov/Hlavní nádraží

FTN
    FTN --- ---
    Sháním potah na ikea pohovku KLIPPAN, jeden z nejčastějších modelů pohovek. Ve slušném stavu, na barvě moc nezáleží, praha a okolí. Nemáte někdo navíc?
    MLIKARNA
    MLIKARNA --- ---
    Poptávám čepel na florbalku - na pravou stranu - cca v rámci klubu. Po Praze si dojedu...
    SPOUSTA
    SPOUSTA --- ---
    Téměř nové chlapecké trekové boty vel. 38 z Dekáče, model Quechua. Kluk je měl na noze čtyřikrát nebo pětkrát,pak bylo léto a teď už mu nejsou. Dobrý stav je vidět na vnitřní stélce, vložce (ne, není vyměněná) a podrážkách. Zvenku jsou trochu ušpiněné. Nové stojí 299,-, tyhle za 130,-. Předání v Praze, ideálně Žižkov, centrum a Praha 6, ale nějak to kdyžtak vymyslíme.

SPOUSTA
    SPOUSTA --- ---
    Velikost 36, za odnos Praha, Petřiny nebo Žižkov.

JANOCKA
    JANOCKA --- ---
    Trifidi útočí. Už nás ta kytka nechtěla pouštět na terasu. Za odvoz asi 10 odkopku SPATHIPHYLLUM
    Každá má tak 70 cm na výšku.
    Praha 5, Košíře

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam