• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SHUT_UPDaruji, přenechám, vyměním, dám za odvoz nebo do 150,- (nabídka i poptávka:-)
    CH_IN_A
    CH_IN_A --- ---
    prázdné plechovky - ex dekorace z dětského pokoje
    za odvoz Holesovice

HELITHON
    HELITHON --- ---
    XARGH: Ahoj, mám tenhle hluboký plech 42x32,5cm a pak ještě jeden podobný jen bez té prohlubně a jeden stříbrný (asi hliník). Všechny jsou přibližně stejné velikosti, můžu přeměřit a vyfotit.

HELITHON
    HELITHON --- ---
    Kovová tabulka. Bohužel mi místo vyřezávaného stromu přišla kovová destička potištěná jeho fotkou :D ;( a Ještě má ohlý roh, to půjde pravděpodobně vyrovnat. Každopádně nevyužiji, třeba se to někomu bude hodit na nějakou tvorbu.
    Za odvoz Praha-Jarov
    Pokud mi chcete udělat radost, ocením svíčky (i vosk k recyklaci) nebo něco na zub. Není podmínkou.
    HELITHON
    HELITHON --- ---
    peněženka 2
    Za odvoz Praha-Jarov
    Pokud mi chcete udělat radost, ocením svíčky (i vosk k recyklaci) nebo něco na zub. Není podmínkou.
    HELITHON
    HELITHON --- ---
    Budík, starý, ale nikdy nepoužitý
    Za odvoz Praha-Jarov
    HELITHON
    HELITHON --- ---
    DVD a CD PROGRAMY, ENCYKLOPEDIÍ, HRA DIABLO 2
    Za odvoz Praha-Jarov
    HELITHON
    HELITHON --- ---
    ZBYTKY VLNY
    Za odvoz Praha-Jarov
    HELITHON
    HELITHON --- ---
    Po domácku vyrobený stojan na mini brusku. Nebo uchycení něčeho jiného.
    Za odvoz Praha-Jarov
    HELITHON
    HELITHON --- ---
    Chladič CPU Cooler master hyper 212, bez montážních lišt a větráku.
    Za odvoz Praha-Jarov
    HELITHON
    HELITHON --- ---
    Klívie - moc se jí u mě nedaří.
    Za odvoz Praha-Jarov

WERKA
    WERKA --- ---
    Cyklodres, vel. M, skoro nenošený (měla jsem ho myslí na sobě jen jednou)
    100 Kč nebo třeba 2 plechovky Pilsner Urquel. neo anbídněte, co přebývá vám.

XARGH
    XARGH --- ---
    Shanim

Plechy na pečení, 1-2ks, rozměry 42,5x36cm cca.
    Praha a okoli
    TANKIE_
    TANKIE_ --- ---
    Slevové kódy. Dejte mi echo, až to využijete. Pak to smažu.

OHONEY
    OHONEY --- ---
    nastava zima, vlekari uz zasnezuji a tyhle botky po malem Albertu Tombovi proste potrebujete pro svou ratolest, ktera sotva chodi, ale na lyzich se jiste jiz nejakou sezony prohani na Petrine a potrebuje obnovit vybaveni pro nadchazejici sezonu.
    predam okolo Andela za dobre slovo

SIEMENZ
    SIEMENZ --- ---
    Shanim REPROduktory k autoradiu
    jen aby to hralo :) Praha, diky
    ALEXIS
    ALEXIS --- ---
    Ahoj, sháním kompaktní foťák pro dítě na učení. Nemusí to být nic extra, ale hlavně mít nějakou rozumnou paměť a nějaký funkční způsob jak stahovat fotky do compu.

Zn. prastarý Panasonic po dědovi nemá k sobě datový kabel a vyžaduje speciálně naformátovanou SD kartu (nemáme), takže nemá místo na fotky a neumíme z něj fotky stáhnout.
    AZERTHA
    AZERTHA --- ---
    Shanim CD - dostala jsem prehravac a nemam moc co v nem hrat :)). Beru vypalene/origos - prosim zadny pop. Diky moc, na odmene se dohodnem v poste :). Vyzvednuti Praha
    NEELLA
    NEELLA --- ---
    Za dvě mate/matcha dvě poličky z IKEA, nejsem si jista jestli najdeme žebříčky https://www.ikea.com/cz/cs/p/lustigt-nastenna-police-30381852/. Praha Stodulky

YELI
    YELI --- ---
    YELI: Rezervace
    YELI
    YELI --- ---
    Rotoped Zipro, ještě v záruce v Alze. Půjčil mi ho kamarád na rehabilitaci, vrátit ho nechce, stěhování...a já doufám, že si letos už koleno neurvu... Něco ze zahrádky potěší, ale není nutností, hlavně si ho vemte :) Praha Střížkov.

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam