• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SHUT_UPDaruji, přenechám, vyměním, dám za odvoz nebo do 150,- (nabídka i poptávka:-)
    BURYAN1
    BURYAN1 --- ---
    Odsávačka NUK za 150 ,-

MLIKARNA
    MLIKARNA --- ---
    Propuklo u nás lego období, kdyby se někdo zbavoval nějakého mixu, stavebních desek nebo figurek, rád se revansuji i nad rámec klubu. Praha a okolí.
    MIKLO
    MIKLO --- ---
    MIKLO: udáno
    BURYAN1
    BURYAN1 --- ---
    shanim toto..

ORBIT
    ORBIT --- ---
    ORBIT: Rezervace
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    Mikrovlnka Daevoo KOC-8HAT

Za 5 dvacetikorun do prasátka dětem, Praha - Břevnov
    MRAVENECEK
    MRAVENECEK --- ---
    ZBYNEK
    ZBYNEK --- ---
    Jeden lístek dnes od 15 hod na představení Jaroslav Uhlíř: Hodina zpívání s kapelou, Divadlo bez Zábradlí
    https://bezzabradli.cz/repertoar/jaroslav-uhlir-hodina-zpivani-s-kapelou
    TANKIE_
    TANKIE_ --- ---
    1023: libovolný azylák pro matky s dětmi. Třeba https://www.skphopo.cz/azylovy-dum/
    1023
    1023 --- ---
    Ahoj, nevíte o někom kdo by využil panenky pro děti? Jsou tam nějaké Barbíby a tak? Předání Praha, Praha východ. Je mi to líto vyhodit.
    KAZATELL
    KAZATELL --- ---
    Ahoj, nemá někdo v šuplíku zastrčen (klidně nefunkční) iPhone 5s/SE. Sháním jen displej (ideálně černý)
    Díky
    ALLEKTO
    ALLEKTO --- ---
    ALLEKTO: mikroskop udán
    MIKLO
    MIKLO --- ---
    Kuchyňský dřez za odvoz. Bez poškození, jen je potřeba vyčistit, pak má krásnou pískově-šedivou barvu. Nevím, co je to za materiál, ale vypadá to jako výlisek a je poměrně těžký. Měnili jsme v létě kuchyň a je mi líto ho vyhodit. Lokalita Praha - Západ, Únětice.

VYODRAK
    VYODRAK --- ---
    Umělý kožich, moc hezky, veliký, dobrý stav, S kapucí...
    150,-
    Praha Řepy

KEJML
    KEJML --- ---
    Základní chladič na CPU pro socket AM4/AM5 (možná i starší?), očištěný, používaný. (je to typ, který AMD dávalo k některým procesorům, tenhle byl konkrétně k Ryzen 5 5600X). Za odvoz z Prahy - Žižkova nebo Karlína

LUCKY_MAN
    LUCKY_MAN --- ---
    Závěsné oko-šroub C15 M24, 2 kusy, oba za stovku? Za pár lahváčů? Domácí marmeládu? (Nabídněte prostě něco)
    Whats-App-Image-2025-11-05-at-17-47-48

Testerem kabelů vytříděné vadné kabely: XLR-XRL cca 6m i delší nejčastěji, nějaký XLR-Jack 6,3 a další viz foto. My asi nemáme ruce, skills a trpělivost to opravovat, ač teda že bysme měli v [úl - Kulturní a kreativní zóna na sídlišti Ďáblice] tisíce na nákupy nových kabelů se taky říct nedá. Ale než to vyhodím do elektroodpadu, tak nabízím zde (třeba kvůli konektorům?)
    Whats-App-Image-2025-11-05-at-17-47-48-1

Oboje v úlu, sídliště Ďáblice.
    RIMMSI
    RIMMSI --- ---
    Ahoj, koupil jsem Dixit Odyssey, abych měl něco k použití do terapie, ale ty kartičky tam se mi úplně nehodí, tak hledám, jestli by to někdo nevyměnil (fungl nové nepoužité) za jiný dixit (klidně používáný, to je jedno), kde by ty kartičky byly pro mě použitelnější, tak kdyby náhodou :) Praha. Díky!

GYGAL
    GYGAL --- ---
    Prosím, neválí se někomu doma funkční elektrický šicí stroj, pro který nemá využití. Dojedu si po celé Praze.

TANKIE_
    TANKIE_ --- ---
    Plakáty pro ozdobu chýše.
    1. Ikea 91x61
    2. Filip Šícha 44x62,5
    3. Filip Šícha 42x59
    4. Ikea 50x40

Jsou netknuté, ikea má ošudlanej obal, ale plakáty jsou ok.
    Praha Jarov a banán neurazí, ale neni nutnej.

PREKOTKA
    PREKOTKA --- ---
    Mam dalsi poptavku - nevali se doma nekomu nevyuzita klec na hlodavce? Spis vetsi, nez mensi a uzsi rozestupy mezi mrizemi
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam