• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DINEinter:zone alternatif obchůdek/galerie
    inter:zone je nezávislý obchod/galerie zaměřený na underground a alternativni kultury, kde najdete zajimavé komiksy, knihy, plakáty, trička, oblečeni, šperky, tašky, piercing, barvy na vlasy a mnohem víc...

kontakt:
    nyx pošta: DINE
    email: interzone.praha@gmail.com
    tel.: +420 608248380
    http://www.facebook.com/inter.zone.cz
    rozbalit záhlaví
    DINE
    DINE --- ---
    BARCIA: skoda ale vystava potrava do 14.05 v Akropole!
    BARCIA
    BARCIA --- ---
    skoda, ze sem to prosvihla ;[
    FOX_E
    FOX_E --- ---
    ...hmmmm dobrýýýý :)
    DINE
    DINE --- ---
    few pictures from the opening of Micha's exhibition, last monday in Akropolis, by Igraq...

DINE
    DINE --- ---
    Pasta strikes again! after the ghettoblasta toys, MultiPack presents a very limited serie of pillows - two different designs, which you can check in exclusivity in inter:zone... [only few pieces available, come before i take them all!! ;]
    also by MultiPack, printed tee-shirts and sweaters for boyz and girlz, men's boxers, belts, and still some ghettoblastas for sure...

DINE
    DINE --- ---
    jinak jsou jeste par novy zajimavy veci z Berline v obchode... novy sitotiskovy plakaty od Micha Hirt i BonGout, sitotiskovy knihy od BonGout, tricka a nasivky s potiskem od Chin Chin...
    DINE
    DINE --- ---
    FOX_E: :] jojo to bylo fajn :] nakonec vsechno tam bylo hotovy, installace, sitotisk plakaty, filmy... i darky :] doufam ze budou nejaky fotky... ted muzes checknout v Akropole do 14.05 plakaty ve kavarne a installace dole ve foyer, filmy v inter:zone na televize, komiksy a plakaty stale v zone... jsou i nejaky novy plakaty na prodej...
    FOX_E
    FOX_E --- ---
    ...bohuzel jsem se nemohla dostavit na vernisaz-byli velikonoce a jeste k tomu uz se trochu zacalo hlasit jaro,takze jsem radsi vypadla z Prahy.
    Doufam, ze se vernisaz vydarila a ze to bylo fajn.....:))
    DINE
    DINE --- ---
    bohuzel dnes bude inter:zone nepravidelne otevreno... post-vernisaz recuperation ;]
    zitra opet otevreno 14-20...
    SYMAQ
    SYMAQ --- ---
    SKYRAY: jj Dine je expert na lízátka =´)))
    SKYRAY
    SKYRAY --- ---
    MARTYZAN: Nevím, nezkoušela jsem :) Vím jen, že vypadaly hustě, takový atypický a různý druhy :))
    MARTYZAN
    MARTYZAN --- ---
    a co v tech lizatkach bylo?zvykacky?:))
    SKYRAY
    SKYRAY --- ---
    DINE: No já to taky nějak nepobírám :) Ale byl to fakt živej sen! Krom jinýho jsi tam měla na výběr různá lízátka a vysvětlovalas mi, který nejsou moc dobrý :D
    SYMAQ
    SYMAQ --- ---
    DINE: ááá moc pěkný ... podedly se paní to teda jo
    SYMAQ
    SYMAQ --- ---
    KAATHA: LOL =´))
    DINE
    DINE --- ---
    novy naramky od Rollo prisli vcera!

also new fashion pieces by Marketa Valentová from n.o.n.style... + discount on the older models!
    there are new designs on pillows, big bags, tee-shirts for boys and girls by VOHOZ...
    and more hand-painted bags + new buttons from Hura! collective...
    DINE
    DINE --- ---
    SKYRAY: cuze?!?? :D lizatka?!?? :]]]
    DINE
    DINE --- ---
    KAATHA: :]]
    SKYRAY
    SKYRAY --- ---
    Dneska se mi normálně o interzonu zdálo!!! Včera jsem tam chtěla zajít a nějak mi to nevyšlo a normálně se mi to vkradlo do snu. Fakt peklo. Vybíraly jsme tam s DINEou lízátka!!!!!! Mazec :)))
    KAATHA
    KAATHA --- ---
    juhuuu, interzone is best ! ;))
    DINE
    DINE --- ---
    LU_EXE: mno jsou jeste v obchode par sukni se slevou ale to je vsechno, jinak Sik Siu uz nefunguje...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam