• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DINEinter:zone alternatif obchůdek/galerie
    WILDENBURY_SQ
    WILDENBURY_SQ --- ---
    skoda, ze ten audit je jen pro vyvolene :)
    DINE
    DINE --- ---
    jo a uz jsou jen za 15,- kč! ;))
    DINE
    DINE --- ---
    v obchode jsou novy Coltcha's filtaz!
    designy: Coltcha's, Alien Jedna, SS3X
    [ coltcha.filtaz.dsgn » nová várka je venku.... Dáme zas další, ne? ;) « pójď ]
    RETRO
    RETRO --- ---
    dine::)))
    XENOBIOTICS
    XENOBIOTICS --- ---
    DINE: yes mama :)
    DINE
    DINE --- ---
    tyo vedro co? ;D
    so i updated the web and hopefully its more clear for evrybody now ;]
    RETRO
    RETRO --- ---
    113kw:hele pani vysoka skolacko nevim kdo koho vic nasral...aale jelikoz sem tu dyl tak vim ze tu neco resit nema smysl...take it easy
    WILDENBURY_SQ
    WILDENBURY_SQ --- ---
    113KW: Ale visco, na nyxu to neni jako ve skole, kde muzes odpovidat "jen kdyz jsi vyvolany nebo se Te predstaveny/a na neco zepta (treba predstaveny/a, ktery je tu 3 tydny :)), tady si muzou vsichni povidat bez zeptani. A dokonce i remcat, vytýkat si neco, rejpat a tak..

To pisu z ciste neutralniho postoje a ciste informativne..
    XENOBIOTICS
    XENOBIOTICS --- ---
    KAIRRA: "asi to teda fakt neni dost jasne napsane kdyz dve vysokoskolacky si toho nevsimly," toto mi proste nedalo , musel som to odkomentovat :))
    SYMAQ
    SYMAQ --- ---
    XENOBIOTICS: tak to o zadkom ... -=]]]]
    KAIRRA
    KAIRRA --- ---
    XENOBIOTICS: a tak nebud tak hrrrr ;)

je fakt, ze ta otviraci doba je ted, byt velmi pochopitelne, dost nestandardni a zaslouzilo by si to na tom webu zvyraznit, ja to chapu jako dobre minenou pripominku a ne prudu
    XENOBIOTICS
    XENOBIOTICS --- ---
    113KW: s tym ze niekto necita poriadne sa da nieco robit , ale s tym ze si niekto mysli ze dve vysokoskolacky su viac ako homo sapiens sapiens :) no way

aspon ste sa presli a zmensili sa vam zadky :))

113KW
    113KW --- ---
    ale klidne si to neopravujte, ja jen chtela dobre minenou radou vas vychytany web udelat jeste lepsi, (asi to teda fakt neni dost jasne napsane kdyz dve vysokoskolacky si toho nevsimly,a plahocily se tam ve stredu ;-) a nakonec me tady urazi naky retro-bojovnik, ach jo, pro dobrotu na zebrotu
    113KW
    113KW --- ---
    retro: jezis klidne si tam bud treba vrchni predstavena, ale stejne nemuzes predpokladat ze nekdo neco vi "x mesicu"
    dine:to byl jen takovy navrh, ze vetsina lidi kouka jen na index-precte si vlevo adresu-a zavira okno,a tam ze to neni na prvni pohled jasne videt,proste betatesterska poznamka.nemusis se mi omlouvat te to tam je,ja JEN A POUZE jako uplne cizi uzivatel konstatuju,ze to tam neni DOST JASNE.chapu ze ty, kdyz casto na tom webu neco delas,mas zkresleny pohled-a pocit ze to tam je jasne.ja jako nekdo kdo na ten web vlezl prvne(cili mam na rozdil od tebe pohled z odstupu), ti sdeluju ze to neni dost jasne.mozna by stacilo slova "opening times" napsat velkyma pismenama. that´s all.
    DINE
    DINE --- ---
    113KW: sorry ale na webu info je na home:

01-02-2007
    opening times in 2007
    z důvodu mateřské dovolené je v prvních měsicích roku 2007 zkracená otevírací doba!
    čtvrtek 14h - 20h
    pátek 14h - 20h

a v "contact":

thursday / čtvrtek 14h - 20h
    friday / pátek 14h - 20h

na nyxu to je na nastenku, na homepage i v diskuse...
    i na dvere je to taky tam...

takze nevim, kde to jeste dat... :]
    RETRO
    RETRO --- ---
    113kw:taky te miluju....se ti z toho vedra asi trochu zavaril mozek ne?...a kdyby neco tak za pani majitelku tu zaskakuju taxe me to asi taky trochu tyka ty neznabohu,]
    113KW
    113KW --- ---
    ja sem na nyxu 3 tydny a fakt nemam cas prolejzat vsechny diskuse - jen upozornuju ze na webu to neni dost jasne napsany, nejde jen o me, ale o to ze se neco podobneho muze stat spouste jinym lidem(ktery na nyxu nejsou), prave proto ze to na ofiko webu neni napsany dost jasne...miluju lidi jako ty, co odpovidaj na neco co se jich ani nikdo neptal a jeste pripojujou svuj nazor ve stylu "predpokladam neco" kdyz nemuzou vubec tusit jak to realne je
    RETRO
    RETRO --- ---
    113kw:hele pani je matersky a kdyz si na nyxu taxe divim ze neznas uz x mesicu otviraci dobu...??
    113KW
    113KW --- ---
    sme u vas dnes byly s kamoskou a zavreno, koukaly sme pred tim jen na oficialni web na presnou adresu a nikde nas neinformovalo ze BACHA JE ZAVRENO VETSINU TYDNE, meli by ste to na nej napsat nejak vyrazneji nez jen do contactu, obvzlast kdyz adresa je uz na indexu = cili nic uzivatele nenuti pred navstevou obchodu do contactu koukat.docela to cloveka zamrzi dyz se tam doplazi v tom vedru a je - ve vsedni den ve 3 odpol zavreno...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam