z jineho auditu:
=============
....faktem je ze jsem vcera prave z podobnych duvodu (prozkoumat nespoutanost a buddhovskou podstatu byti - presne tu kterou jsem nekde myslim ztratila) zalozila nove bongo do vedra.
nemtudom pirati nahorklych noci
kde jste mi kumpani, houpu se v bocich,
kde jste me prizraky pobledlych svic
vezte me tramvaje do vokovic...
(navarova)
kdysi jsem mela pevne v sobe toto: svuj svet si nosim v sobe.
dnes mam pocit ze se musim strasne snazit - nebo resp. ze uz vubec neni tak kompaktni jako dysi. tu dobu si predstavuju jako dobu nesobecke lasky, psychedelik a mazani ega.
- pote jsem je mazat prestala, protoze si uvedomila ze testosteron je zakladem vseho pokroku ..
zkoumani. podivat se n vec z jakehokoliv uhlu umim a praktikuju doted. je to mozna az rozmelnujice omezujici. to nekonecne mnozstvi moznosti. pak me over nadava do blbek. a ja si pritom jen bezelstne hraju s tim, co by to za nejakych imaginarnich okolnosti mohlo byt..
nasla jsem odpoved:
==================
nemam svuj pevny kompaktni svet protoze mi to prijde nepoctive, holedbat se svymi uspechy v zaslepenosti, svymi pravdami, verit necemu tak, ze se nemusime ptat, jen tomu slepe verit
tohle mi prestalo stacit, byla jsem uzasne moudra a presvedcena, kdyz mi bylo tolik co Tereze, tj. kolem 20tky, ale pak jsem najednou prestala mit pocit ze do vseho muzu videt, ze vsechno je pravda, ze do vseho co si Promyslim muzu mluvit..asi proto, ze jsem neco Prozila, a uvedomila si sve omyly, komparativni metodou pak dospela k nazoru ze bych si mela srazit hrebinek
v soucasnosti teda nemam na cem spocinout, protoze nicemu neverim. i to, co se mi jevi ted jako trvacne, je docasne. driv jsem to vitala. proc jsem tak unavena, a jestli nekdy budu jeste min, nevim.
mozna je to vsechno energie mladi. ze nam nejak vekem dochazi psychicke sily.
takze mozna si svuj svet s sebou opet zacnu nosit, a nebude to zbabele uzavirani se do pravd, az si dobiju neprozretelne vyblite baterky
a.
tags: introspekce.