TRUCE: dik za RSS, jsem rad, ze kniha potesia, v praci mi lezi jeji anglicka varianta, pokud bys mela zajem, jen tak na zkousku
TRUCE: Slovio je moc dobry. Bylo by hezky se tim naucit plynne mluvit, ale zajimalo by me, jak by to znelo rusum, mam podezreni, ze je tam dost veci, ktere jsou hodne podobne nasemu jazyku, ale od rustiny se to dost vzdaluje. Zkusim to poslat kamosce, ividime co na to rekne.
TRUCE: zivim se jako hacker v televizich. od zapojovani kabelu az po casovani videoserveru. systemova analyza a vysledne reseni. holka pro vsechno od hexa po scripty, od pajky a osciloskopu az po kafe v 23x denne.
Uvazuju nad clanky na tema bozstvi a Buh v moderni spolecnosti intelektualne zdatnych jedincu.
Ctu Cryptonomicon a hromadu manualu, temer ted neposloucham hudbu, nepiju a neuzivam drogy, krom smartdrugs.
Snazim se denne udelat 100 kliku, zatim se mi to jeste ani jednou nepodarilo.
Chystam se na svatbu s Tebou.
Pisu denne nekolik desitek emailu pratelum s nimiz vedu cilou korespondenci. Tak 1/10 jsou emaily sifrovane.
S nekolika lidmi tady na nyxu vedu cilou debatu o bezpecnosti na urovni PARANOIDNI, coz beru jako svuj konicek, protoze mi to pomaha videt diry ve vecech, ktere se nejen daji vyuzit, ale hlavne umoznuji nove rozhledy.