• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    WERTROADTRIPPIN - BIKE - 2012 ROADTRIPPIN - BIKE - 2014
    WERT
    WERT --- ---
    tak jsem definitivne zmenil nazev klubu, tady by jsme meli naplanovat ten chatel... takze se kdyztak vyjadrete kdo chce jet a kdy...
    GEG
    GEG --- ---
    no tak v sobotu nebo ctvrtek, cilem sdeleni bylo ze na mega nikdo nejede a budem se motat v ležé
    WERT
    WERT --- ---
    GEG: ja nevim ze si libujes vzdy v nejhorsim odjezdu kamkoliv kdykoliv.
    Odjizdet 1.7 v patek po praci je podle me nejhorsi den v roce.
    GEG
    GEG --- ---
    OTAKAR: videl bych to taky podobne tzn. 1.7.(pa) odjkezd smr francie, ubytko v morzine (z hlediska polohy je to fakt nejlepsi) a tam jezdit v celym port du soleil a návrat víkend 16/17.7.
    SCOONK
    SCOONK --- ---
    WERT: Pro me je tenhle termin nevhodnej, na Mega letos nejedu, dovolenou musim smerovat na druhych 14dni v cervenci, tj termin 16. - 31.7. Alpy urcite, cely v kuse taky (kratsi dovolena nez 14dni neni dovolena), kam presne se rozhodnem s Alenkou podle toho, jestli pojedem sami, nebo jestli nekdo v tomhle terminu nekam pojede.
    OTAKAR
    OTAKAR --- ---
    Já bych jel tuze rád, ale teda nemůžu vyrazit dřív, jak 1.7. a zpátky musím bejt nejpozdějc 18.7. Co se týče Mega, tak to bych si i klidně zkusil, ale vůbec na tom netrvám. Jinak jsem teda docela závislej na spolujezdci - předběžně Turbo.
    IGRACEK
    IGRACEK --- ---
    hlasi se dalsi vymeklo. Ja osobne nevim, puvodne sem na Mega jet CHTEL, ale dva tejdny vubec nedam a mozna nakonec ne ani ten jeden, mam to letos dost divoky :/
    WERT
    WERT --- ---
    ...musim teda rict ze jste banda měkkejšů !!!
    KROTITEL
    KROTITEL --- ---
    hlásím že na mega seru.. to už bych jel radši do finále..
    WERT
    WERT --- ---
    takze nechce jet nikdo :)))

ja sem nalomenej tak z 50% ale jezdit tam sam, je nuda :/
    GEG
    GEG --- ---
    WERT: pozdravuj La megamana
    DRZHOR
    DRZHOR --- ---
    tak jestli pojedete jen dva tak ja se hlasim a automaticky ziskavam pohar za třeti misto! - registraci a pod. samozřejmě vypouštim a po navratu si jen vyzvednu pohar
    WERT
    WERT --- ---
    takze maga by jel jedinej clovek a to scoonk?
    TURBO
    TURBO --- ---
    Mega TADRM, bylo to hezký a super zážitek, ale nic, co bych měl potřebu opakovat (nemusim si dávat 30km dhčka, abych se mi chtělo chcípnout, na to mi stačí mnohem míň :D)

Já osobně mám představu takovou, že bych chtěl např. 14 dná bydlet v Chatelu v absoutním pohodlí :) a celou tu dobu rozprostřít na ježdění v Chatelu, Morzine/Avoriaz, Les Gets atd. přesně, jak píše [ DRZACK @ B.B. BIKES - KSMSM - NADNYX omegaverze - kdybyklub - OMG CO STE TO ZA KRETENY??? ] - prostě základna v Chatelu a všecko to tam pak objet, odpočinek individuální dle potřeby.
    DRZHOR
    DRZHOR --- ---
    14 dni je na mě moc, pojedu tejden a to podle toho jak to celý vyjde... takže se nikam nehlásím a neženu...
    WERT
    WERT --- ---
    TAKZE OTAZKA ZNI:

"KDO CHCE NA MEGA???" - hlaste se...
    WERT
    WERT --- ---
    navrh jak by to mohlo bejt:
    WERT
    WERT --- ---
    tak kdo teda ma MEGOIDNI choutky???

Ja bych se tam asi stavil na punkera v aute... odjet kvaldu, nasat atmo + zajet si zavod.
    TURBO
    TURBO --- ---
    WERT: tvl co to je za uzenky? A co tam ten řek Zorba vzadu v Adidasu? ;)

Doufám, že letos vyjde ubytko opět v La Bergerie nebo v něčem podobnym, kde bude takovejhle balkon s erárním grilem a hlavně s famózním výhledem ;)
    WERT
    WERT --- ---
    koukam ze jsme byli celkem vopaleny (kdepak ty lonsky snehy sou)

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam