• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    WERTROADTRIPPIN - BIKE - 2012 ROADTRIPPIN - BIKE - 2014
    TURBO
    TURBO --- ---
    SKAUTIK: musíš si vzít 10 prac. dní dovolený aby ti to dalo 14 dní? Tomu řikám nuda a ne "paráda" ;)

Drobíno chce jet na tejden do Chatelu/Morzine a prej jim dost lidí odpadlo, ozvi se mu.
    MATZX
    MATZX --- ---
    WERT: cesta i datum vypadá slibně... popřemejšlim...
    SKAUTIK
    SKAUTIK --- ---
    uuu ftak dovcu jsem si domluvil za 5min 12 ...

30.6- 15.7 ...10 pracovnich dnu parada, jeste 12 zbyva ;)
    WERT
    WERT --- ---
    SCOONK: tak to bych rek ze bude lepsi tri hodky stravit v zacpe na dalnici nez prijet do chatelu 4. a bejt tam dva dny. Na spicaku a v geissu muzete jezdit kazdej vikend, pripadne kazdy odpoledne na otocku. Takze to bych bejt vama prehodnotil.

Chci se vyhnout zacpe a bordelu a proto chci nejlip vyjizdet kolem toho 29.

Hromadnou registraci by jse meli dat, tak si pripravte penezenky a pristi tejden to regnem.
    SCOONK
    SCOONK --- ---
    WERT: Domluvime se na hromadny registraci (at se aspon na zacatku zavodu vidime)? Za bandicku kolem me a Alenky to je 2x Bronze Pack (ja a Otakar) a 3 Bronze Friend Passy (Alenka, K8, Radek) k tomu. Chatel pred ano (muzu jet nejdrive 1., takze zacnem asi vikendem na Spicaku a v Geissu, aby sme se vyhnuli zacpam a v Chatelu bychom se sesli 4. Pak uz muzem zustat spolu. Po Mega jeste nekam pojedem, vracime se az 17.7.
    WERT
    WERT --- ---
    DRZHOR: bylo, ale preci nemuzeme vymeknout ne? me by pak bylo smutno
    DRZHOR
    DRZHOR --- ---
    WERT: nebylo to v názvu: "už nikdy?"
    WERT
    WERT --- ---
    GEG: Online entry closes in 41 Days

SCOONK, OTAKAR, ALENKA, KCHARI (+GEGEE by taky moh prijet obhajit bronz):

AD MEGA, budem tam 4 dny, tzn potrebujeme:

Pack Bronze: Megavalanche Alpe d'Huez, Pass 4 days
    € 74.00
    WERT
    WERT --- ---
    KCHARI: precti si zahlavi... po francii a mega nebudes chtit kolo mesic videt. (pokud jo tak ti bude stacit cesky hovinka jako spicak atd.)

Nicmene viz bod 3./

3./ RAKOUSKO - kratsi roadtrip
    1.8 bych odjizdel druhy kolo letnich roadtripu, coz by znamenalo Rakousky bikeparky, Livigno a neco mozna ve svycarsku.
    (to bych videl na 4-6 dnu)
    GEG
    GEG --- ---
    a uz se nekdo registroval na to posrany mega?
    KCHARI
    KCHARI --- ---
    WERT: tak asi jo no :)
    WERT: a naky vejlety potom? ja jen ze do konce cervence je po 10 jeste dost dlouho a nemam co delat :)
    WERT
    WERT --- ---
    TO ALL - prikladam kalendar jak to bude:
    WERT
    WERT --- ---
    SCOONK: dohoda je takova ze od 1. pojedeme jako buroklub do chatelu... ja osobne bych asi odjizdel uz krapet driv s tim ze bych dojel za kamosema do Les2Alpes a do Chatelu dojel treba 1. potom pocitam s Chatelem: tzn jezdeni: 2/3/4/5 cast 6 kdy by jsme se meli odpoledne sbalit a odjet na mega, kde by jsme se 7. meli rano zaregistrovat, 8.myho zajet kvaldu, a 9./10. zavodit.

Pak tradaaa nalozit kola a cesta domu.

KCHARI: na mega mas uplne idelani kolo, takze bys mel jet!!!
    KROTITEL
    KROTITEL --- ---
    DRZHOR: já ho i pojezdil!
    DRZHOR
    DRZHOR --- ---
    KROTITEL: legenda sem měl možnost osahat vočima, uplnej onanizer...
    KROTITEL
    KROTITEL --- ---
    DRZHOR: kolo jo ale foxku ne. už jsem se asi zatvrzele rozhodnul. bo teda kdyby fox za gut prajs tak ještě přemýšlim. jinak lagend na bosu jasná volba.

ale zatim to vypadá tak že koupim novou zadní stavbu kterou jsem ohnul na mega, no a jak na tom jezdim dál tak jsem to ohnul asi ještě víc a když hodně říznu zatáčku tak už mi břinkne plášť o rám. :)) chjo.
    mno a ta 66je taky přechodka. lezou z ní zvuky který teda z nich lezou normálně ale mému uchu se to hodně protiví. tak že to dám do kupy, koupim bos n´dee a nechávám si to a šetřim na bendží!
    GEG
    GEG --- ---
    SKAUTIK: ja mega taky jet nemusim, as je to prvich 14 dni v cervenci, po sty :)
    DRZHOR
    DRZHOR --- ---
    KROTITEL: takže konečně budeš mit novy kolo a foxku :D
    KROTITEL
    KROTITEL --- ---
    já budu jezdit jen víkendy. od června mam novou práci tak že nebude dovča.
    dovča bude až na [ Biking v zimě??, jedině na Azurovém pobřeží, tam jezdí trénovat mistří světa z internetu. Watch it Go -> -> -> ]
    kterou prostě chci!
    DRZHOR
    DRZHOR --- ---
    SKAUTIK: mega maš v cajku, jede se to dopoledne takže akorat jedno dopolko tam nemužeš jinak ten kopec mužeš litat pořad, se domluvte jak dlouho se am zdrží stejně tam bude chtit bejt minimalně..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam