• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    WERTROADTRIPPIN - BIKE - 2012 ROADTRIPPIN - BIKE - 2014
    AKCE: TRENUJTE LÍNÝ ZMRDI !!!

rozbalit záhlaví
    GEG
    GEG --- ---
    OTAKAR: tak to vypada na nyx vozovou hradbu, my sme ubytko zatim nesehnali a rikali sme si ze to nechame na tam, ale mozna pod vlivem internetu vymeknem :)
    OTAKAR
    OTAKAR --- ---
    Moje posádka už prve brblala, že spaní v hotelu se jí nelíbí, já se bez toho taky obejdu, punk někde u jezera mi zní dobře, čili u mě ZA.
    WERT
    WERT --- ---
    SGNLR: ja jeste nevim, prej se mnou nikdo nechce jet, tak premejslim ze vezmu verunu. Uvidime, zatim nevim. Ale musime se domluvit co nejdriv protoze to vypada ze pojedu 18 -19. cervna na lipno a pak uz budu az do toho 10.7 na cestach prakticky.

Z prahy jedu zkratkou do danska coz je takova zkratka z prahy do francie proste :D
    SGNLR
    SGNLR --- ---
    ja taky nejedu na 16 dni urcite.myslim ze vic nez tejden nedam takze muze jet tam i zpet semnou.weprte ty nikoho v aute nemas?jestli ne tak udelame posadku a bud budeme s maldakem ve trech lidech mym autem nebo tvym a mladak bude pod sirakem:)

kazdopadne sem ted v holandsku kde maj holky desne velky cecany a jezdej na kolech a ja jim na ne musim furt cumet takze asi dostanu brzo prez drzku a treba nikam nepojedu!a druha moznost je ze nebudu mit ani floka(coz je pravdepodobny vzhledem k tomu ze tady vsecko stoji trojnasobek)
    WERT
    WERT --- ---
    SKAUTIK: tak ho tam doprav ty, a ja rikam ze ho muzu vzit zpatky...
    SKAUTIK
    SKAUTIK --- ---
    WERT: no je to student, nevim jestli bude mit na to ject jenom ve dvou :(kdyz chce prave low cost, ale mega by se mu libilo ;)
    WERT
    WERT --- ---
    SKAUTIK: jedu domu 10.
    SKAUTIK
    SKAUTIK --- ---
    Kamos poptava levnejsi variantu nez nasi 16denni

spis to vidi na tejden neco ve FRA jenom...
    Tak kdybyste chtel nekdo sharovat misto ...neni z nyxu ale je v pohode... zadnej Nadrazak...
    SKAUTIK
    SKAUTIK --- ---
    YouTube - ‪Powder Days Summer Season Morzine‬‏
    http://www.youtube.com/watch?v=zZpuMgNGImE&feature=share

ja jsem napsal o booking here vypada to zajimave typek je pry pohodar ceny prijemne :D
    WERT
    WERT --- ---
    SGNLR: myslim ze to zazewlime asi hromadne... vidim to ze na bejvak asi taky kaslu ale pocital jsem s tim ze kamosi poskytnou sprchu a kuchyn :)

Ale co vim tak kuba s Helenou taky chteji kempit, tak asi muzeme udelat vozovou hrdabu...
    ted jde o to zda tam kempit lze a zda nebude nikdo prudit, pripadne nutit nas neco platit.
    Mas to tam prozkoumany???
    KCHARI
    KCHARI --- ---
    SGNLR: prej jedu pimp karou se Skautem, uz je to nak naplanovany
    SGNLR
    SGNLR --- ---
    smarja to je pismenek!!nejak si to nectu, mam malo internetuu ALE KDYBY tak ja jedu taky kuciii a beru auto a manzelku mladaka takze muzem vzit jeste dva az tri lidi.budem punkovat v aute pac sme svorc.pocitam s odjezdem prvniho a navrat nechavam mirne ve hvezdach-bude zalezet na pocasi a penezech...

Kchari uz mas kde spat nebo co(nemam silu procitat tenhle chickchat:) ? ? u me v aute se vyspej v pohode tri lidi s kolama a cajkama a mladak bude porad jen varit a uklizet (mam postel pro dva dole a pak ve vyklopny strese taky pro 2, gril, robertky apod..)
    DRZHOR
    DRZHOR --- ---
    GEG: drobek a dalši dva, v ponděli to dohodnu do konce...
    GEG
    GEG --- ---
    DRZHOR: s kym?
    WERT
    WERT --- ---
    DRZHOR: a proc nejedes s nama ???
    DRZHOR
    DRZHOR --- ---
    GEG: nějak se to udalo, tak jedu...
    WERT
    WERT --- ---
    DRZHOR: 4% ???
    GEG
    GEG --- ---
    DRZHOR: proc tenhle termin? vsichni tam budem 1. - 8.7.
    DRZHOR
    DRZHOR --- ---
    u mě je Châtel 9-17/7 (98%)
    SKAUTIK
    SKAUTIK --- ---
    WERT: no jo mam to ted hodne podobny musim vypucovat Formana a prodat ho abych mel alespon an permici :))

No a to prehlasovani uz abych to mel za sebou:/
    WERT
    WERT --- ---
    SKAUTIK: kdyz jsem kupoval karu ja, tak jsem ji koupil v pondeli, v pondeli vecer jsem dorazil do cech, v utery jsem sehnal a koupil novy kolo ktery bylo spatny, a prehodil ho. Ve stredu Stk, a prehlaseni z DE na CZ technicak + znacky, ve ctvrtek + patek servis (vymena kapalin, oleje , filtru, loziska, stoceni kotoucu...), a v sobotu jsem jel jeste do nemecka pro sedacky, ktery mi zapomneli dat. V nedeli jsme odjizdeli na mega. Byl to nejlepsi tejden myho zivota :)))

Tak preju hodne stesti :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam