• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    WERTROADTRIPPIN - BIKE - 2012 ROADTRIPPIN - BIKE - 2014
    BUENAONDA
    BUENAONDA --- ---
    WERT: je mi to jasny ....tak to muzeme nechat na 14-16.10. a budeme se modlit, at nesnezi....
    WERT
    WERT --- ---
    Ted bych vyuzil jeste taskarice v geissu a na spicaku.
    BUENAONDA
    BUENAONDA --- ---
    A nebo se vykaslat na geiss a sprcak a jet rovnou do Winteru, kdy muzeme vsichni....
    BUENAONDA
    BUENAONDA --- ---
    GEG: to jsem v praci a beze me nikam :))
    GEG
    GEG --- ---
    BUENAONDA: co by, pojedete o tejden pozdejs :D
    BUENAONDA
    BUENAONDA --- ---
    WERT: jak rikas, ale co s Gegim, kdyz bude za louzickou...
    WERT
    WERT --- ---
    BUENAONDA:
    GEG: wintr by me vyhovoval asi i 1-2. Nebo klidne potom je mi to jedno, ale bojim se pocasi, jel bych dokud je hezky:)
    GEG
    GEG --- ---
    BUENAONDA: ja s tim nemam problem ...
    BUENAONDA
    BUENAONDA --- ---
    GEG: Myslim, ze tendle rok jsem mel dobry prazdniny ;) Hele ja klidne pojedu nekam jinam za hranice, ale kam a myslim, ze vsici prave chtej jet geissspic....
    GEG
    GEG --- ---
    BUENAONDA: tywe to sis prazdnin moc neuzil :) Hele tak klido muzem na tu zaviracku, to jen ze vy ste tam ted byli ... tzn geissspic
    BUENAONDA
    BUENAONDA --- ---
    GEG: Proc ne Geiss? ja myslim, ze dobrej pojezd a pak zakonceni na Spicaku v nedeli...No me to je jedno, ale jestli pak uz nebude klada ve stanu apod. a ja bych pak mohl 14-16.10. vis jak, kratkej/dlouhej...Nevim, hlavne se mi trefte do volna, jinak jedu kdykoliv...
    GEG
    GEG --- ---
    BUENAONDA: 16-18. bych neco dal na celej vikend i kdyz nevim jesi zrovna geiss ... a winterberg bych nechal o dal tzn. tak pulka rijna treba ... v tvuj termin budu este za morem :(
    BUENAONDA
    BUENAONDA --- ---
    Tak co kdyby jsme se zkusili domluvit na pristi vikend(16-18.9.) do Geissu a pak do Winterbergu 14 dni potom ??(30.9.-2.10.)
    JIRKA_AKA_HOUBA
    JIRKA_AKA_HOUBA --- ---
    WERT: obě dvě jsem prič... tak příště
    WERT
    WERT --- ---
    JIRKA_AKA_HOUBA: prvni varianta je ve ctvrtek odpoledne (po praci)
    druha varianta je v nedeli dopoledne, a navrat ve stredu v noci (coz nam vyhovuje asi vic)
    JIRKA_AKA_HOUBA
    JIRKA_AKA_HOUBA --- ---
    WERT: kdy?
    WERT
    WERT --- ---
    WERT: kdyby nekdo chtel jet, bylo by misto...
    IGRACEK
    IGRACEK --- ---
    WERT: letenka do kanady za 18 i s kolem? ja si ho tam samozrejme poslu mailem
    BUENAONDA
    BUENAONDA --- ---
    HAJNRYCH: vstavat budeme ve Winteru :) jj se domluvime, casu dost do konce zari...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam