• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    WERTROADTRIPPIN - BIKE - 2012 ROADTRIPPIN - BIKE - 2014
    PETR_TNT
    PETR_TNT --- ---
    SKAUTIK: pokud to nikdo nevezme, tak ja jo, protože geiss volá!
    kde se budes zejtra pohybovat? dystak posta
    SKAUTIK
    SKAUTIK --- ---
    jelikoz jako nic asi teda nikdo nic... tak nejedu tudiz davam oplacu Gravity card za 700 kc na vikend:)

A honzo je bych to videl asi so. cercany po obede a ne. Kralupy
    SCOONK
    SCOONK --- ---
    SKAUTIK: jel bych, KDYBY sem nebyl v sobotu v praci
    WERT
    WERT --- ---
    SKAUTIK: rekni ID PAJAZTUNELU
    SKAUTIK
    SKAUTIK --- ---
    ja nemam ani posadku vischni na to kaslou ani kam se vetrit s Jakobem to nevypada pritom to vypada na roztomily vikend.,..
    JIRKA_AKA_HOUBA
    JIRKA_AKA_HOUBA --- ---
    Zdarec, pokud by to kdekoliv zaniklo, i když jsem už psal, tak já sem zajebanej na pracovní akci do sobotního poobědí, takže z Wintru nic...
    WERT
    WERT --- ---
    zejtra odjezd nach WINTERBERG odeme v 15:00
    Nezapomente se pojistit, at vas nemusime utratit, pokud by se vam neco stalo...
    WERT
    WERT --- ---
    WERT
    WERT --- ---
    prelozte to nekdo... bude v nedeli neco zavrenyho...

Sicherheit und Fahrspaß hängen unmittelbar zusammen mit zuverlässiger Streckenpflege. Am Anfang jeder Saison überarbeitet das Bikepark-Team alle Strecken ein Mal komplett. Doch auch danach sind ständig Mitarbeiter im Einsatz, um eventuelle Schäden so schnell wie möglich zu beheben. Denn schon ein heftiger Regenguss kann dem perfekt geshapten Parcours und den Strecken ordentlich zusetzen. Dann ist das Service-Team schnell zur Stelle, um alles wieder zu beheben. Bei diesen Arbeiten kann es allerdings passieren, dass Streckenteile kurzfristig gesperrt sind.
    Ab Sonntagnachmittag, den 16.10.2011, müssen wir wie jedes Jahr die 4 X Strecke und die Durchfahrt Truvativ Slopestyle zur Giro Free Cross/ Fun Ride Strecke sperren. Die Bobbahn beginnt mit ihrem internationalen Training, dadurch ist eine Durchfahrt nicht mehr möglich. Alle anderen Strecken können weiterhin genutzt werden!

viz: http://www.bikepark-winterberg.de/de/aktuelles/streckenreport/streckenpflege.php
    GEG
    GEG --- ---
    SKAUTIK: nalestenou a s kominkama, takze v tom by problem nebyl a Nikol se nekam vmackne! rozumis
    WERT
    WERT --- ---
    SKAUTIK: repa ma karu volnou
    SKAUTIK
    SKAUTIK --- ---
    GEG: ROZUMIM :) tak Paja mne ani nezajima, Nikol zni lip :D

No to by ale stejne repa musel vzit karu ja uz ji mit asi nebudu ;)
    A formanem noooo nooo ...
    GEG
    GEG --- ---
    SKAUTIK: paja te zajimat nemusi, jezdi jen Nikol
    SKAUTIK
    SKAUTIK --- ---
    WERT: to zni dobre... kdo je paja a nikol ?
    WERT
    WERT --- ---
    SKAUTIK:

a/ nesmis koukat z vokna ale koukat na internet: http://cz.snow-forecast.com/resorts/Winterberg/6day/mid

b/ řepa, houba, paja+nikol, pripadne se muzu zeptat dvou lidi co asi nepojedou + mam jednoho ze zizkova s utrzenejma vazama by jste si o tom mohli povidat cestou :))
    c/ jedeme po praci v patek
    SKAUTIK
    SKAUTIK --- ---
    a] to se mi moc nechce verit kdyz koukam z okna ...
    b] hmm to by slo
    c] chaaampery za mokra klido ale evropsky drevo za mokra neeeee!

d] nedostanu v patek dovolenou :(
    WERT
    WERT --- ---
    GEG: d) Houba se taky mozna do ty doby rozhodne
    GEG
    GEG --- ---
    SKAUTIK:
    a) ma bejt slunecnej suchej vikend, od ctvrtka se to ma lepsit takze LE VYMLUVA
    b) rekni repovi kterej neni schopnej se domluvit + Peta by jel asikdyby co ted psal v poste, nebo nekdo dalsi
    c) a tys jel champery za mokra?!!! :)
    WERT
    WERT --- ---
    SKAUTIK: taky nevim ale prej bude posledni hezkej vikend, mam tady nejakyho novyho adepta ze zizkova + vim ze Řepa ma jet a nema s kym, tak se s nim domluv...

nechce se mi tam ale myslim ze to bude dobry rozlouceni se se sezonou...
    SKAUTIK
    SKAUTIK --- ---
    Hele nevim jestli do toho wintru mam ject...

asi nemam ani nikoho do auta , kazdej na to sere mne tam uprimne lakaly northshory ale v tom mokru to bude unreal stejne jako ty skakavy liny

takze jeste jednou proc se tam jede ? :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam