• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    WERTROADTRIPPIN - BIKE - 2012 ROADTRIPPIN - BIKE - 2014
    WERT
    WERT --- ---
    PETR_TNT: Les 2 Alpes, je dobry tak na 2-3 dny max, a pak prejet pres udoli do Huez. V L2A se hezky kempuje u vjezdu do mesta u takovyho jezirka, kde se krasne koupe, je tam zazemi atd.

Vecer to ve meste prijatelne zije. Je tam nejakej bikeparcik. A celkove jsou tam ty traily asi vic vyzehleny nez v chatelu, je to takovy idelani na rozjezdeni.

Taky se tam jezdi na lyzich/snb ... ale bejt tam tejden jen na kole by asi byla nuda.

Z toho co jsem zatim videl je nejlepsi chatel, minulej rok jsem svuj zajezd postavil tak ze 2-3 dny v L2A pak chatel tejden a nakonec mega (coz pokud chces fakt zavodit bych asi nejdriv dal mega a pak zbytek)
    WERT
    WERT --- ---
    PETR_TNT
    PETR_TNT --- ---
    SCOONK: poradu v 69ce? jsem pro! naposledy jsme se bavili o les2alpes, ktery jsou prej jeste lepsi nez cely portes du soleil....je to tak?
    WERT
    WERT --- ---
    SCOONK: nevim no mega je proste mega, takovej vrchol sezony alespon pro me. Mrcaseni se v chatelu a jinde je fajn. Ale nema to ty zavodni grady, ktery me bavej.

A zaroven mega je relativne jeste bezpecnej zavod z myho pohledu, oproti slopestylu v chatelu je to XC :DDD
    SCOONK
    SCOONK --- ---
    PETR_TNT: Navrhuju nějakou poradu, osobně bych mohl znova na Mega, protože mě to ve Francii baví, na druhou stranu už jsem tam byl dvakrát a tudíž jsem ochotnej zkoušet něco novýho...
    WERT
    WERT --- ---
    letos vas v tom necham... pristi rok bych jel / resp. vas zase zajel :DDD
    OTAKAR
    OTAKAR --- ---
    PETR_TNT: Se mi najednou udělalo trochu těžko, když jsem si na to všechno vzpomněl :) Já uvidím podle další účasti, v zásadě mi to je atím docela jedno, jak a kam pojedu.
    SKAUTIK
    SKAUTIK --- ---
    WERT: sorry ja to vim az ted :/ hmm pro dva mozna jo :)
    Ale do portugalska se taky lita :D
    WERT
    WERT --- ---
    SKAUTIK: po bitve je kazdej general, cesta autem do portugalska bude drazsi nez letenka na tenerife
    SKAUTIK
    SKAUTIK --- ---
    WERT: levnejsiho ? to jste mohli rick kamos je v prtugalsku tedka mesic bez kapky deste krasnejch 20 a trailu 3 prdele ;)
    GEG
    GEG --- ---
    OTAKAR: kanada na mesic je tak za 60+
    OTAKAR
    OTAKAR --- ---
    WERT: No a na zbytek si tam jeden umeje nádobí :)
    WERT
    WERT --- ---
    OTAKAR: obavam se ze bude o dost :/
    jenom letenka stoji co cely tenerife
    OTAKAR
    OTAKAR --- ---
    WERT: Palečky, teším se na videoreport! Ale teda, Kanada nebude už o moc dražší, bude?
    WERT
    WERT --- ---
    Tak zajezd koupenej vcetne kol atd. tak i s kolama a zradlem nas to vyjde na 15.000 na 9 dni. Takze este tam pucit auto a dojet na letiste. A jsme v tom za 18.000 :))

:) no co :) to je zivot... Nekdy priste treba objevime neco levnejsiho.
    LADINEK
    LADINEK --- ---
    WERT: mozna by to mohlo zaujmout :) i kdyz nevim jak jsou na tom lowcosty s prepravou kol...

16.12.2011 Ryanair - Kanárské ostrovy - Tenerife - 770 Kč

Dříve než irský přepravce odstřihne majitele karet Mastercard Prepaid od výhod spojených s nákupem letenek bez poplatků při odletu z Německa, můžete rezervovat lety na Tenerife.

Zpáteční letenky s odletem z německého letiště Karlsruhe-Baden na Tenerife jsou v prodeji za 30 EUR neboli 770 Kč. Letenky jsou dostupné pouze pro cesty uskutečněné v lednu. Například odlet z Karlsruhe (FKB) dne 19. ledna s návrat z Tenerife (TFS) dne 26. ledna.

Náklady vám příliš nezvýší ani ubytování, které začíná již od 16 EUR/osoba. K návštěvě nejvýznamnějších zajímavosti Tenerife můžete též využít pronájem vozidla od autopůjčovny.

Shodou okolnosti ted taky resim nejaky letenky a narazil jsem na tohle :) zajimava cena...
    OTAKAR
    OTAKAR --- ---
    KCHARI: Dík no, ale nerad, v mým věku je to dost chabá výmluva :(
    KCHARI
    KCHARI --- ---
    OTAKAR: vitej do klubu!
    OTAKAR
    OTAKAR --- ---
    Tak já bohužel nic. Budu se místo toho raději doma s knihama těšit na zkoušku.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam