• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    WERTROADTRIPPIN - BIKE - 2012 ROADTRIPPIN - BIKE - 2014
    OTAKAR
    OTAKAR --- ---
    GEG: člověk si to musí umět zařídit :)
    GEG
    GEG --- ---
    OTAKAR: jj to chapu, ja na to mam lidi :D
    OTAKAR
    OTAKAR --- ---
    GEG: no u mě by to byl den a půl, což mi zase přijde málo. V neděli jezdit do konce a pak jet 6-7 hodin nedávám.
    GEG
    GEG --- ---
    OTAKAR: jo, dva dny sou tam akorat
    OTAKAR
    OTAKAR --- ---
    TURBO: No mě je celkem jedno, jestli si vezmu volno v pátek, nebo pondělí.
    TURBO
    TURBO --- ---
    OTAKAR: snad vracíME se v neděli, ne? ;) Teda co se týče mě, pokud seženu odvoz. V pondělí ráno musim do práce, výjimečně jako sposuta ostatních.
    OTAKAR
    OTAKAR --- ---
    A vracíte se už v neděli?
    GEG
    GEG --- ---
    BUENAONDA: ve čt urcite ne protoze to tu este nebudu...jedem v patek odpolko po praci
    BUENAONDA
    BUENAONDA --- ---
    pussy vagón odjíždí kdy do winteru? už ve čtvrtek,nebo až pátek? potřebuju to vědět,abych si kdyžtak stačil zařídit ve čt volno v práci ...
    HAJNRYCH
    HAJNRYCH --- ---
    chtel bych jet do toho geissu.. kdybyste mel nekdo misto tak dat prosim vedet. pripadne diky!
    OTAKAR
    OTAKAR --- ---
    TURBO: No, minulej rok jsme kempili celou dobu a pokutu jsme nedostali, jen po pár dnech v les gets upozornění, že tam nemáme kempovat a mme jet pryč :) Ale je fakt, že ten karavan je víc do očí bijící. Nicméně to není ani tak touha ušetřit, jako jediná možnost, jak se tam ve 4 dostat jedním autem :)
    GEG
    GEG --- ---
    TURBO: problem je ze tam zadny kempy nejsou takze zbejvaj ty chalety, coz je pro me prijatelny, milfku sme sice nemeli ale nepohrdnul bych :)
    TURBO
    TURBO --- ---
    OTAKAR: mám ničim nepodložený zprávy, že krom toho, co je obecně známý (ve Francii obecně kemp/táboření zakázaný všude, nejen tam kde je to hezký ;)) tak že prej když nás někdo načapá s karavanem, tak tučná pokutička a další možnost pak kempovat v autokempu, kde nás to údajně přijde možná ještě dráž, než těch cca 18€ na noc s teplou postelí a sprchou :)

Takže abychom v touze ušetřit za bydlení nakonec neplatili víc za spaní v karavanu než za epes spaní jako jsme měli třeba v Chatelu v La Bergerie s příjemnou a moc sympatickou :) milfkou paní šéfovou :/
    GEG
    GEG --- ---
    OTAKAR: a ty jedes teda s hajnrychem a bohousem a kempujete jo?
    OTAKAR
    OTAKAR --- ---
    WERT: Ono je tam právě kempování zakázaný všude, kde je to trošku hezký :) A jedna noc je něco jinýho, než tejden. ALe to se už nějak doeší.
    WERT
    WERT --- ---
    OTAKAR: u toho jezera
    (Lac de Montriond)

nebo na druhy strane chatelu... (Les Lindarets)

To sou nejlepsi mista na camping. Na obou dvou mistech je camping zakazanej :)))
    Ale spali jsme tam, ze...
    GEG
    GEG --- ---
    OTAKAR: hele este nevim ...na tech par dnu bysme asi nakej chalet dali, stoji to par korun ... ale uvidime, hlavne je to zalozeny na tom ze budu mit kolo, jinak to asi nema cenu :)
    OTAKAR
    OTAKAR --- ---
    GEG: No, já budu s karavanem, takže spíš něco zastrčenějšího, ale to už se nějak doladí :) Vy jedete počítám do hotelu?
    GEG
    GEG --- ---
    OTAKAR: rozhodne, idealni se zda byt bydleni v Morzine co jsem se za ty leta dozvedel od jinejch a je to fakt, protoze bydlet v chatelu (vesnici) je zas hodne z ruky...

Les Gets je prdel na okraji ve ktery je stejne jen jedna vybrzdena spageta
    OTAKAR
    OTAKAR --- ---
    GEG: Jo, myslím, že jsme si říkali, že začneme tam. Akorát asi bydlet už ne v Les Getz, ale blíž Chatelu.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam