• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    WERTROADTRIPPIN - BIKE - 2012 ROADTRIPPIN - BIKE - 2014
    MRNOUSEK
    MRNOUSEK --- ---
    WERT: tema vesnicema budes jezdit dal i ty, koukni se do mapy, kam te ten obchvat hodi. Usetri ti to jen prujezd libercem a vyhodi te na kruhac pred Mniskem...
    WERT
    WERT --- ---
    BUENAONDA: boze vy jste lolci, stejne jedes na tom kole sam! :)
    Parta kamosu za tebe Air Voltage neskoci...

MRNOUSEK: OK, tak jezdi dal po ty stary vesnicema, a libercem
    MRNOUSEK
    MRNOUSEK --- ---
    WERT: stejne tam imho bude omezeni na 70km jako je pri prujezdu po rychlostni Libercem.. tech 10 minut mi v cele te ceste neprijde zas tak moc usetreno...
    BUENAONDA
    BUENAONDA --- ---
    MATZX: Francie je pase, ve dvou jsme rikali, ze na to serem ...

Takze kdyby nekdo mel v planu dat nejaky Rakousko, tak budeme od pondeli do dalsi stredy nekde na kopcich s Orcem. Pojedeme nejspis, Semmering, Schladming, Wagrain, Salbach, Leogang ...
    WERT
    WERT --- ---
    Ale jo, pojedes furt po dalnici dal a pak uhnes... Se nebudes muset mrdat libercem, nebo projizdet kopeckama a vilkama, a vesnicema. Podle me tak 10-15 minut to usetri.
    MRNOUSEK
    MRNOUSEK --- ---
    WERT: no, ty 4km to zas o tolik nezrychli... ale aspon se nemusi projizdet Libercem...
    WERT
    WERT --- ---
    Na singl se ted bude jezdit rychleji:
    Část silnice na Frýdlant je konečně hotová. Stavělo ji sedm ministrů - iDNES.cz
    http://liberec.idnes.cz/...a-frydlantsku-drk-/liberec-zpravy.aspx?c=A130808_141803_liberec-zpravy_tm
    MATZX
    MATZX --- ---
    BUENAONDA: tak 13-15 je na mě přehnaný, a i to máte trochu nadsazený ne? To tam bydlíte ve 4hvězdovym hotelu? :) Kdo všechno má jet?
    Plán B je Saalbach/leogang/Hintrglem 2 dny parks 2 dny EN
    SLICKYONE
    SLICKYONE --- ---
    WERT: plus necekany vydaje...
    BUENAONDA
    BUENAONDA --- ---
    MATZX: Jo tak, dobry uz jsem si preslap ... Takze jedes s nami ;)
    BUENAONDA
    BUENAONDA --- ---
    MATZX: Plan B jsem nepochytil, o co jde? Jestli nemas s kym, pojed s nami, jelo by se nedele, klidne pondeli na noc ... Co rikal Geg, tak kdyz pojedeme na tech 9-10 dni, bude to za 13-15 litru, dle jak si budeme zrat ...
    Chtel bych se vracet ve ctvrtek 22.8.
    WERT
    WERT --- ---
    Video: The Great Migration - Whistler - Pinkbike
    http://www.pinkbike.com/news/video-The-Great-Migration-Whistler.html
    WERT
    WERT --- ---
    MATZX: vyjde to na benzin jidlo a permici :))))
    MATZX
    MATZX --- ---
    BUENAONDA: Pan řidič (Maverick82) že prej mění práci, takže asi plán B, zatím otevřený, na kolik to tak vyjde? Už jste tam byli tak máte nějakej hrubej rozpočet?
    BUENAONDA
    BUENAONDA --- ---
    MATZX: Takze jedete??
    WERT
    WERT --- ---
    Jakub Vencl Riding the Trails of Finale Ligure - Pinkbike
    http://www.pinkbike.com/news/Jakub-Vencl-Riding-Trails-of-Finale-Ligure.html
    GEG
    GEG --- ---
    MATZX: bydlení na miste, nejakej chalet za par korun ...na punk to tam neni vhodny moc, krome les gets ktery je zase z ruky. My budem bydlet v Morzine.

Jezdit PDS celkove....

pojedte, aspon bude vic lidi do party
    MATZX
    MATZX --- ---
    GEG: my by jsme to možná dali 16-25.8. ještě se musim domluvit s busdriverem, máte tam vymyšlený bydlení nebo punk? a kam přesně? Chatel a celkově Portes du soleil? Nebo? Kdyby?
    GEG
    GEG --- ---
    MATZX: 12.-22.8. Misto zalezi na tom jestli jede ORC23 a PAJA ... zatim jsem jistej ja a Rosta
    MATZX
    MATZX --- ---
    kdyžeco Šatel? Bylo by eventuelně místo? :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam