WERT: zijem si svuj diskopribeh:))
bylo nam to az trapny jak kycovitej vejlet to byl ve stylu: rno wakeboard, pak naky xc na zriceniny prez par pivek a koupacek, pak na longboardu nekam na jidlo a k veceru zadirtovat mezitim co se griluje:)
hele ta zahradka sou docela velky skoky ale tak dobre postaveny ze to de uplne samo!dejme tomu ze tam sou tak 4 velikosti skoku.vlastne se od lesa smerem k louce ty rady tak nejak zvetsujou.nejdriv sem myslel ze dam jen tu nejmensi, ta je oproti tem dalsim docela nakopla a ve vysledku sme ji skoro nejezdili pac nam pripadala vic "nebezpecna":) nedaval sem ty nejvetsi pac nebyly jeste ani ztvrdly ale ten tipek co to tam dela mladakovi povolil testovaci jizdu aby pak mohli zkonzultovat jak to lita a prej dobry:)
smutny videt tak skvely misto v takovy prdeli kde nikdo nejezdi, nikdo stavitele nepodpori a prej mu obcas pomahaj dva 15ti lety kluci.jinak je to tak chudej kraj ze mistni nemaj na kolo, natoz naky potuneny prej a takovyhle smutny debaty sme vedli
nicmene skoky fakt prijemny, super rychlej pumptrack.ten co je primo u rychleb je od tohodle tipka taky postavenej ale ten me popravde moc nebavil i kdyz na oko je peknej