• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    WERTROADTRIPPIN - BIKE - 2012 ROADTRIPPIN - BIKE - 2014
    AKCE: TRENUJTE LÍNÝ ZMRDI !!!

rozbalit záhlaví
    RENDALF
    RENDALF --- ---
    WERT: pohar mas?
    WERT
    WERT --- ---
    GEG: ...a uz pujdem na obed?
    GEG
    GEG --- ---
    No ja jsem zvedavej kolik z vas pres ten potok pristi rok skočí .. Mozna by to chtelo nejakou sazku aby vas to motivovalo :)
    BUENAONDA
    BUENAONDA --- ---
    WERT: Mozna by to chtelo hodit neco na Ambasadu, aby JE to namotivovalo !!!
    WERT
    WERT --- ---
    BUENAONDA: No ja jsem zvedavej kolik vas do ty kanady nakonec pojede .. Mozna by to chtelo nejakou sazku, aby vas to namotivovalo :)
    BUENAONDA
    BUENAONDA --- ---
    WERT: LOL ty jsi jak novinari, co vytahujou veci z kontextu :)
    Min rok byla Kanada a tendle snad nemusim rekapitulovat :)
    A 2014? Si to asi nebudu moct dovolit
    WERT
    WERT --- ---
    BUENAONDA: no Rosto ja nevim kdo o tom povida uz asi 3 roky ze urcite pojede a ze to je zadarmo a ze nas zajede ze jezdil to závodní IKSCÉ ….:))))

a skutek utek… ja to jel uz trikrat a pojedu to poctvrty, to je rozdil mezi nama devcatama, vis? :DDDD
    BUENAONDA
    BUENAONDA --- ---
    TURBO: Jj hele ja verim, ze to parkoviste u mega bude pohodlny na cteni knizky pane vymluva ;)
    TURBO
    TURBO --- ---
    BUENAONDA: pokud 14 dní před dovolenou nezjistim, že musim do měsíce-dvou zaplatit 13 tisíc na nedoplatcích za energie a nebudu do toho navíc splácet nový kolo do peřiňáče jako vloni, žádnou další motivaci osobně nepotřebuju :)
    BUENAONDA
    BUENAONDA --- ---
    No ja jsem zvedavej kolik vas nakonec pojede .. Mozna by to chtelo nejakou sazku, aby vas to namotivovalo :)
    TURBO
    TURBO --- ---
    WERT: to byla legrace a synonymum k "i kdyby čert na kole jezdil" (nikoliv Czert, ale čert), ale jinak ano! Hlavně " i kdyby Turbo na kole nejezdil" je můj současnej stav (neni nad to koupit si nový kolo a zahrabat se s nim v peřiňáči), takže by internetový voko afirmuju!
    WERT
    WERT --- ---
    TURBO: spis jedes i kdyby turbo na kole nejezdil, ne?
    HAJNRYCH
    HAJNRYCH --- ---
    OTAKAR: afirmuj!
    TURBO
    TURBO --- ---
    WERT: letos mi to nějak nevyšlo, bohužel hlavně kvůli prachům, ale příští rok chci jet i kdyby Turbo na kole jezdil!
    HAJNRYCH
    HAJNRYCH --- ---
    WERT: hustý, zkusil bych.. :)
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    WERT:
    OTAKAR: možnákdyby bych jel :)
    WERT
    WERT --- ---
    OTAKAR: tak jiste zaklad je si to zanest do denicku a upnout k tomu svou mysl… a vono te to z perinaku vytahne
    OTAKAR
    OTAKAR --- ---
    Jo, příští rok už bych se tam možná taky zajel podívat. Ale to je zatím hodně hluboko v peřináči pod mnoha kdyby.
    WERT
    WERT --- ---
    nevim, zda se ze: 10-13 cervenec
    na dyl tam asi nepojedu, sjedu si mega a pojezdim v L2A tzn vylet tak 9-15. max
    MRNOUSEK
    MRNOUSEK --- ---
    WERT: termin? (jsem linej hledat)
    WERT
    WERT --- ---
    BTW: pristi rok bych jel zas na Mega, v ramci senil XC, kdo by jel?

Timto apeluju na Scoonka, Alenku, Otakara, Turba, Hajnrycha, Tmaxa, Houbu, Orca, Matzx a dalsi...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam