• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    WERTROADTRIPPIN - BIKE - 2012 ROADTRIPPIN - BIKE - 2014
    OTAKAR
    OTAKAR --- ---
    Hele, co to je "Listing" za 55 Eur?
    WERT
    WERT --- ---
    OTAKAR: to mel bejt jakoze souhlas ne nazev… normalne BUROKLUB jsem vzdycky psal
    OTAKAR
    OTAKAR --- ---
    WERT: fuj to je hnusný, píšu NADNYX!
    WERT
    WERT --- ---
    OTAKAR: pak dej vedet jaky cislo ti pridelili…at tak vim kolik mist tam este zbejva...
    WERT
    WERT --- ---
    OTAKAR: jaman hastrman tatrman jeliman!
    OTAKAR
    OTAKAR --- ---
    Vyplňuju přihlášku, co mám napsat za klub? NADNYX BUROKLUB?
    OTAKAR
    OTAKAR --- ---
    Btw, na stránkách mega jsem narazil na tuhle akci:
    Konečně závod v nošení kola do skal!!!

- Megavalanche - Course VTT -
    http://www.megavalanche.com/newsgb.php?news=157&titre=
    OTAKAR
    OTAKAR --- ---
    No tak strava je základ, bez ní nemá cenu nikam jezdit, na tom se snad shodneme.
    WERT
    WERT --- ---
    VONDRUS: tak dycky to je na strave :)
    VONDRUS
    VONDRUS --- ---
    OTAKAR: Jestli to bude na strave, tak jste vitezove ;)
    OTAKAR
    OTAKAR --- ---
    VONDRUS: No jo, statisticky nejdeme, ale zase to bude na stravě zalogovaný. Takže to je trochu oříšek.
    VONDRUS
    VONDRUS --- ---
    OTAKAR: Tekze vlastne jedete na Megu, ale nejedete Megu :-)
    OTAKAR
    OTAKAR --- ---
    Takže my jsme na poradě vykonstruovali plán takový, že na mega přijedeme už v neděli 7.7., asi tam budeme jezdit nějaký xc v okolí, nebo tak něco, bydlet ještě nevíme kde budeme, buď karavan, nebo nějaký apartmán.
    Honza s Alenkou, ta tvrdí, že mega nepojede, že tam bude jen jako výchovný dozor, já, a dva další offnyx, ti taky tvrdí, že nepojednou mega. Takže z pětičlenné výpravy mega pojedeme maximálně dva.
    KROTITEL
    KROTITEL --- ---
    WERT: žena mě nepustí :)) chtěl jsem ale po daních jsem stejně bez peněz..
    vůbec nevim kdy a kam pojedu. na laně jsem ještě letos nebyl a silvestrovský skilly jsem už zapoměl.
    si to tam užijte. závidim
    WERT
    WERT --- ---
    ciste teoreticky by jsme meli bejt 9-13 s rostinkem v Huez/L2A
    tak se tam stavte :DDD
    JIRKA_AKA_HOUBA
    JIRKA_AKA_HOUBA --- ---
    Dáváme dohromady s Orcem plány na letní (červencovej) roadtrip do Francie (Chatel asi), nějakejch 10 dní z čehož 6-7 ježdění?.
    V tuhle chvíli jsme ve fázi hledání vhodnejch termínů. TZN - apeluji tímto na celej internet, KDO SE CHCETE PŘIDAT A KDY?!?!

v možnostech níže jsem já zatím flexibilní:
    2. - 14. 7.
    28.7. - 6.8. (až dál do srpna)
    GEG
    GEG --- ---
    Slezina, Drátěnka a Kotník ... zatim peknej zaklad dreamteamu :D Ledvina to bude jistit pres more
    ALALUKA
    ALALUKA --- ---
    BUENAONDA: jj, nevedela, to zahlasil az planovanej rentgen v utery po rychlebech. rekla bych, ze za to muze biskupskej a velryba. ono to nevadi, jen se to obcas neprijemne zahlodne. vyndaj mi to za tri nedele, a pak uz nebudou praskat draty, ale kosti, takze zadny mega, jen xc a bazenky:-)
    BUENAONDA
    BUENAONDA --- ---
    ALALUKA: krasny teda, ale tam jsi nevypadala, ze by jsi o tom vedela :) vysmata jak leco :)) no a co ted? co s tim delali, narvali zpet, nebo uz rovnou vyndali? jsi mela nejak pred vyndanim, ne ...
    WERT
    WERT --- ---
    ALALUKA: Nesmis za ty riditka tak rvat :/
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam