• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    WERTROADTRIPPIN - BIKE - 2012 ROADTRIPPIN - BIKE - 2014
    WERT
    WERT --- ---
    OTAKAR: Neco sem chutnsl na vystave a bylo to dobry... A je to ohraty za 5 min... Ja na mega asi koupim
    OTAKAR
    OTAKAR --- ---
    WERT: Tady asi ne, tady žereme normálně přeci, ale zkusil bych se optat v [ OUTDOOR - rady, tipy, cestopisy, fotky a srazy pro ty, kteří neradi sedí doma ]
    WERT
    WERT --- ---
    Zral tady nekdy nekdo na cestach takovy to zavareny jidlo v pytlikach? Jak se prodavaj ty spanelsky ptacky a podobny lahudky???

Zajima me jaka znacka je nejlepsi a nejchutnejsi...
    GEG
    GEG --- ---
    BUENAONDA: Pissingr?
    BUENAONDA
    BUENAONDA --- ---
    WERT: Pissing a kaviar ??
    WERT
    WERT --- ---
    BUENAONDA: tim mam na mysli tebe, neboj :*
    JIRKA_AKA_HOUBA
    JIRKA_AKA_HOUBA --- ---
    MATZX: Kdyby to byl třetí víkend tak bych to bral vsema deseti. Jinak na ten Šladmink semnou na XY % počítej, ja + jedno místo m mým autě.
    JIRKA_AKA_HOUBA
    JIRKA_AKA_HOUBA --- ---
    MATZX: No sice jsem se zarek, ze do Švindlu letos nepojedu, ale asi bych to moh jeste zvážit. Každopádně na 1 den bych tu Rokytnici dal 100%.
    BUENAONDA
    BUENAONDA --- ---
    WERT: Devky, nech toho prosim te :))
    WERT
    WERT --- ---
    MATZX: nevim, nafta, jidlo, permice +devky
    MATZX
    MATZX --- ---
    WERT: no a na kolik to teda báj internetový oko vychází? na jak dlouho? cesta transvestitou nebo obytkou?
    WERT
    WERT --- ---
    MATZX: tak kdyz poradne nemuzu jezdit... A ciste teoreticky budu mit cas, gravitaka nemam tak je mi to jedno:)
    MATZX
    MATZX --- ---
    JIRKA_AKA_HOUBA: já tam nebyl a chci tam, 3 roky jsem tam nebyl, klidně spojit s.... nevim, něčim, když už tam člověk bude, asi Švindl? Ještěr si myslim je k ničemu park... co třeba 2. víkend v červenci? Jinak já + Bendys + další SNAD/KDYBY konec června SChladming nebo něco v tom údolí?
    MATZX
    MATZX --- ---
    WERT: jako pěkný, ale fakt je to v tom norsku, kde se fakt nedoplatíš, taková mrda poježdění? hafjel bude ok, to vlevo je ARE? kolik je to KM? Kolik tedy za benál na auto? Přemejšlel jsem o tom, ale je to tejden v norsku NEBO gravitka a Půlrok po evropě... jednoduchá volba... ale norsko, jednou, určitě, s oběma kolama!
    JIRKA_AKA_HOUBA
    JIRKA_AKA_HOUBA --- ---
    Víkend je mrtvej ať žije víkend!
    Takže kam se kdo chystáte? VONDRUS:Alpy ?
    Dal bych klidně i jen Rokytnici, pokud zbyl někdo ježdění chtivej kdo tam poslední víkend nebyl.
    TURBO
    TURBO --- ---
    VONDRUS: wifi je pro děcka, chlapi si daj tabletu a otevřou knihu!
    VONDRUS
    VONDRUS --- ---
    TURBO: A to jak budes na ty svy knihy/leky wifiny chytat ? :-)
    TURBO
    TURBO --- ---
    VONDRUS: tablety mi docházejí, musím navštívit svého lékaře.
    VONDRUS
    VONDRUS --- ---
    TURBO: S knihou?!?!? S tabletem snad, ne !!
    TURBO
    TURBO --- ---
    WERT: jet se zchladit na tamní parkáč s knihou? Jsem pro!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam