• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    WERTROADTRIPPIN - BIKE - 2012 ROADTRIPPIN - BIKE - 2014
    BUENAONDA
    BUENAONDA --- ---
    GEG: :) spi a nepis ze snu ...
    GEG
    GEG --- ---
    BUENAONDA: 2018? Mame to uz zabookovat?
    BUENAONDA
    BUENAONDA --- ---
    The 10 best places to ride a mountain bike in Wales | Dirt
    http://dirtmountainbike.com/uncategorized/10-best-places-ride-mountain-bike-wales.html#!7Bto4
    Bych zajel KDYBY nekdy
    ALALUKA
    ALALUKA --- ---
    WERT: pohar horkosti si vypiju do dna ja, protoze pujdu megavalanche tak maximalne pesky:-)
    OTAKAR
    OTAKAR --- ---
    WERT: Hurá! Nabízím krkovici na grilu jednou a až čtyřikrát ranní stolici na pevném wc, a dvakrát bidet.
    WERT
    WERT --- ---
    OTAKAR: v tom pripade pocitejte s "internetovym startovnym" :D
    OTAKAR
    OTAKAR --- ---
    WERT: tak určitě!
    MATZX
    MATZX --- ---
    kdo se přidá o víkendu do SCHLADMu? :) jedem ve ČT večer....
    WERT
    WERT --- ---
    BTW: mam udelat pohary? :DDD
    internetovy 1-3 misto + pohar horkosti? :)))

BUENAONDA
    BUENAONDA --- ---
    WERT: bojime se :))
    WERT
    WERT --- ---
    tesite se? :)))

OTAKAR
    OTAKAR --- ---
    JIRKA_AKA_HOUBA: Jo, taky už si kolikrát říkám, jestli to mám pořád zapotřebí, takhle se mordovat. Asi je pomalu načase začít vyhlížet nějaký poznávací zájezdy, nebo jet k moři.
    JIRKA_AKA_HOUBA
    JIRKA_AKA_HOUBA --- ---
    OTAKAR: tak jako mám to podobně. Asi budeme muset začít jezdit spíš na reKreace
    OTAKAR
    OTAKAR --- ---
    JIRKA_AKA_HOUBA: Já se prakticky z každý dovolený teším zpátky do práce, jak si tam odpočinu.
    JIRKA_AKA_HOUBA
    JIRKA_AKA_HOUBA --- ---
    WERT: No říkal ze ma před tím nejakou dovolenou. Otázka zní - dá se MEGA říkat dovolena (odvozeno od dovoleno zemřít)?
    MATZX
    MATZX --- ---
    JIRKA_AKA_HOUBA:
    ORC23: je to daleko, tak snad takhle rámcově, stejně to pak bude o tom, kdo bude moct aktuálně (sám nevim, bojim se stěhování směr Jeseníky kvůli práci) a taky pak podle počasí... ale naposled jsme tam byli, když mělo 4 ze 6dní padat voda, a nakonec padala tak 20min...
    OTAKAR
    OTAKAR --- ---
    WERT: No tak to dělá dobře, protože si ušetří cestu :)
    WERT
    WERT --- ---
    JIRKA_AKA_HOUBA: tyvole orc jede s nama 7-13 cervence na mega !!!!

:D
    JIRKA_AKA_HOUBA
    JIRKA_AKA_HOUBA --- ---
    Kdyby komukoliv nevyhovoval termín pro Chatel na konci srpna. Tak se mi aktuálne nabízí možnost jet od 13. Července, už jede 6 lidi. Ja potrebuju dat dohromady další auto, s největší pravděpodobnosti semnou jede Orc, tzn potrebuju + jeden max 2.
    OTAKAR
    OTAKAR --- ---
    WERT: No vem, vem. Nevím, jestli bude místo. LEda, že bych ho vzal místo kola. A to vlastně není zlej nápad, s grilem by mi to mělo beztak jít líp, než s kolem. A nemusel bych vytrpět závod...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam