• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    WERTROADTRIPPIN - BIKE - 2012 ROADTRIPPIN - BIKE - 2014
    AKCE: TRENUJTE LÍNÝ ZMRDI !!!

rozbalit záhlaví
    JIRKA_AKA_HOUBA
    JIRKA_AKA_HOUBA --- ---
    WERT: A nemůžeš se stát mim kamarádem s dodávkou? Uz jsem si kvuli tomu koupil OPERÁTORA, přijde ti to snad jako malo???
    WERT
    WERT --- ---
    JIRKA_AKA_HOUBA: tak jeste kup tu dodavku, a muzem se snad i zacit kamaradit !!! :D
    JIRKA_AKA_HOUBA
    JIRKA_AKA_HOUBA --- ---
    Jel bych rad, ale mam spatny ty zadá a další víkend jedu na tejden do Alp takže to potrebuju dat dohromady. Leda ze bych jel jako pozorovatel a motivator v jedné osobě.
    HAJNRYCH
    HAJNRYCH --- ---
    JIRKA_AKA_HOUBA: houbič pojeď!
    GEG
    GEG --- ---
    Houbic teda :D
    GEG
    GEG --- ---
    ad. vikend, co ty Cercany Hounic? jel bys?
    JIRKA_AKA_HOUBA
    JIRKA_AKA_HOUBA --- ---
    Jako z makroeko si toho ze svejch studenstkejch let moc nepamatuju, ale € jde rozhodne aktuálne dolu!!! Počitam ze Řekové se na cely EU a jejich reformy vyserou svejma linejma zadkama a tahle prapodivna spirála se bude točit dal. Nicméně mi se zasadne levnějšího € bát nemusíme, protože do toho zase hodi vidle naše ČNB...
    BUENAONDA
    BUENAONDA --- ---
    WERT: Pisu si !! Jeste ze chciju jen ve snech ceskych ..
    GEG: tak to si jen ukaplo na varlat ...
    PETR_TNT
    PETR_TNT --- ---
    WERT: spis to, ze nebudu dava 395*28 jako jeste nedavno, ale dost možná *26, jak to asi co nevidet bude. 800 kč rozdil neni moc, ale potesi
    WERT
    WERT --- ---
    PETR_TNT: obavam se ze i v cesku stoji 395 EUR... (nebo nejak jeste hur prepoctenej kurz)
    A ted mi rekni jakej realnej vliv na cenu ma to ze je dolar stejne silnej jako euro, a ty mas v kapse koruny??? :)
    VONDRUS
    VONDRUS --- ---
    PETR_TNT
    PETR_TNT --- ---
    Ale když ji nekoupim v Česku tak ušetřim, ne? Proti těm, co už ji mají
    WERT
    WERT --- ---
    PETR_TNT: Pokud redakci Vela plati CIA v dolarech pak to chapu... (jinak je ta cena porad stejna)
    VONDRUS
    VONDRUS --- ---
    JIRKA_AKA_HOUBA: Ja mam v prdeli ruku z internetu
    JIRKA_AKA_HOUBA
    JIRKA_AKA_HOUBA --- ---
    VONDRUS: No pocasi uz me na kolo celkem láká, ale mam ted krapet v prdeli záda z lyží.
    VONDRUS
    VONDRUS --- ---
    JIRKA_AKA_HOUBA: Jed s Wertem na Tocnou, budou DOLARY ;)

Hele ale co takovej jetej korejec? Nebude to dezolat? Ja nevim, nerozumim tomu. I kdyz vim, ze v CR je kazdej automekanik, skoro F1 zavodnik a projel miliony kilometru v tuctech ruznych aut :)
    JIRKA_AKA_HOUBA
    JIRKA_AKA_HOUBA --- ---
    VONDRUS: Ja koukám jedině na jetý. Na to si kupovat novy auto asi nebudu nikdy dost bohatej, nebo hloupej?
    VONDRUS
    VONDRUS --- ---
    JIRKA_AKA_HOUBA: Koukal jsem na ceny ----> SE POSRALI ? :)
    Ale nevim, co jety stroje.
    JIRKA_AKA_HOUBA
    JIRKA_AKA_HOUBA --- ---
    GEG: a koukáš na správný auto?

GEG
    GEG --- ---
    JIRKA_AKA_HOUBA: tak co se tyce kvality bych to paradoxne videl jako lepsi nez horsi, alespon co mam od znamejch reference, jen se mi to proste nelibi
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam