• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    WERTROADTRIPPIN - BIKE - 2012 ROADTRIPPIN - BIKE - 2014
    WERONIK
    WERONIK --- ---
    Super, diky..
    VONDRUS
    VONDRUS --- ---
    WERONIK: Perinace porad stejny, nic se neprekopavalo
    WERONIK
    WERONIK --- ---
    ahooj, prosím byl jste někdo letos v Mariboru? jen jestli je to tam pořád stejný s kempováním na tom parkovišti? sprchy a tak? tratě stejný, nebo se to nějak překopávalo? :)
    PETR_TNT
    PETR_TNT --- ---
    Prej na Madeiře je 7 dh tratí
    BUENAONDA
    BUENAONDA --- ---
    JIRKA_AKA_HOUBA: uz aby te ty klacky omrzely .. ja tohle rikam porad, jednou za rok, pravidelne v zime si jet ohrat kosti nekam směr sem, nebo Tenerife, Finále Liguere, etc ... Ta Malaga vypada hodne dobře no ...
    WERT
    WERT --- ---
    JIRKA_AKA_HOUBA: Ja to planuju nekolik let s rodinou tak na mesic... Uvidime esli letos.
    JIRKA_AKA_HOUBA
    JIRKA_AKA_HOUBA --- ---
    Koukal jsem na to Not Bad (btw: not bad) a rikam si, ze kdyby me někdy omrzely lyže a zachtelo se mi kola, tak Malaga vypada v zimě celkem jako SEN. V lednu kolem 13stupnu a spousty možnosti.... Se zrakvit este pred sezonou.
    WERT
    WERT --- ---
    JIRKA_AKA_HOUBA: Odjizdim za pul hodiny, pojed :)
    GEG
    GEG --- ---
    JIRKA_AKA_HOUBA: neco z toho bych mozna dal
    JIRKA_AKA_HOUBA
    JIRKA_AKA_HOUBA --- ---
    Haleluja, ortéza je dole a ruku rozhejbávám, takže jaký že to máme plány na září. Kdo, kdy kam jedem? Brandnertal?Serfaus?Livigno?
    WERT
    WERT --- ---
    Economic Impacts of Mountain Biking Tourism - 2016 Update - Pinkbike
    http://www.pinkbike.com/news/economic-impacts-of-mountain-bike-tourism-2016-update.html
    HANSCV
    HANSCV --- ---
    GEG: v Branderu na to je podobne Tschak Norris trail ale ty nejhorsi bahna se daji objet
    GEG
    GEG --- ---
    HANSCV: Hill Bill byl super, takovej FR-DH trail se skokama a zabavnejma korenovejma pasazema. Samotny DH jsme meli taky v dost spatnym stavu co sme tam byli takze jezditelny moc nebylo
    HANSCV
    HANSCV --- ---
    GEG: rano byli parkovy trate zameteny, pres den obcas zavreli usek trailu a sekali travu, rolety oproti francii neznatelny, akorat by mistama mohli zapracovat na odvodu vody pac to mistama stalo nebo neustale teklo, na DH je usek hned pod lanem a tam fut chcije voda do trate, trate byly otevreny vsechny akorat cca 30 minut pred koncem zavrou cerny traily aby lidi spluzili cerveny/modry dolu
    HANSCV
    HANSCV --- ---
    JIRKA_AKA_HOUBA: Resty na DH mam taky pac tam jsou porad sracky a nedalo se jet vsechno ,ale Hill Bill mi stejne prisel zabavnejsi a o dost sussi :D Jinak Brandnertal je vetsi vyzva co se tyce poletu hlavne dojezdovej trail Tschim Beam za DH je celkem peknej, samotnej Tschak Norris je pekne vyjetej na koreny asi jako cerny lajny v Chatelu ale je na nem par peknejch litacich prekazek zejmena lajna step down-stepup-roadgap
    GEG
    GEG --- ---
    HANSCV: v jakym byl stavu Fiss? vsechno otevreny a sjizdny? Pamatuju si ze se tam o to fakt krasne starali a denne vymetali kostatama a sejpovali.
    JIRKA_AKA_HOUBA
    JIRKA_AKA_HOUBA --- ---
    HANSCV: věřím, já byl loni v serfaus a bavilo mě to dost a na tamějším DH mám nějaký resty
    HANSCV
    HANSCV --- ---
    JIRKA_AKA_HOUBA: byli sme ted o vikendu a supr oba parky tak akorat na den, jeste by meli byt novy parky na Soldenu a na Passo Tonale
    BUENAONDA
    BUENAONDA --- ---
    WERT: Vypada to celkem dost slozite .. Ten les je poctivy DH ..
    WERT
    WERT --- ---
    BUENAONDA: Sen CH
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam