• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    WERTROADTRIPPIN - BIKE - 2012 ROADTRIPPIN - BIKE - 2014
    BUENAONDA
    BUENAONDA --- ---
    WERT: Nejde o prachy, ale o dovolenou v praci a doma :) 99% lidi je schopny jet na jednu bikovou dovcu max 10 dni ...
    WERT
    WERT --- ---
    BUENAONDA: No jo no. jenze kdyz jezdis do rakouska kazdej vikend tak te to vyjde X nasobne draz nez kdyz tam das trikrat tejden.

...navic do chatelu se jede stejne dlouho jako na lipno, takze to jde i na votocku
    GEG
    GEG --- ---
    BUENAONDA: na starou muzes kazdej den...a sam
    BUENAONDA
    BUENAONDA --- ---
    WERT: njn ale zase do Francie malo kdo muze jet jako ty tri krat za sezonu na tyden, nebo cos to rikal, ale chápu na kole jsi vždy sam :) Za to do Rakouska muzeme kazdej vikend, takze to bude asi dost kazdej sam za sebe :)
    WERT
    WERT --- ---
    VONDRUS:
    WERT: to by melo stat 7500,- a zajezdis si asi vic...
    jediny co me z gravitaka bavi je v podstate Schladming :)
    WERT
    WERT --- ---
    VONDRUS: Pristi rok kupovat jedine sezonku do PDS/chatelu
    VONDRUS
    VONDRUS --- ---
    tak gravitak za 12 litru
    stejne bude prset, tak aspon usetrim
    WERT
    WERT --- ---
    Tak jak se tesite?

Sun, Snow and Skids - Nukeproof at the Megavalanche 2016 - Pinkbike
    http://www.pinkbike.com/news/sun-snow-and-skids-nukeproof-at-the-megavalanche-2016.html
    WERT
    WERT --- ---
    MATZX
    MATZX --- ---
    BUENAONDA: předběhls mě, vypadá to pěkně, a tam někde nedaleko (po cestě) je ta evolution lajna vypadající jak CGP ne?
    MATZX
    MATZX --- ---
    BUENAONDA: je to ufoun!

BUENAONDA
    BUENAONDA --- ---
    The Wild Ride West: Dream Adventures in the Pacific West Coast - Video - Pinkbike
    http://www.pinkbike.com/news/giromagny-dream-adventures-pacific-west-coast-video-2016.html
    takovej tripping kolem Vanu ... ten "malej" Goldstone jezdi slusne, celkem je pojel :)
    GEG
    GEG --- ---
    ORC23: tam se jede az rampage (jako kazdej rok)
    ORC23
    ORC23 --- ---
    WERT: a nemelo se to jet na Stary?
    WERT
    WERT --- ---
    TAKZE PRISTI ROK SI ZAPISTE DO DENICKU:

Megavalanche Alpe d’Huez | UCC Sport Event
    http://www.ucc-sportevent.com/en/megavalanche-alpe-dhuez-en/
    OTAKAR
    OTAKAR --- ---
    HANSCV: Hm, to jsou tam pěkný kokoti. Kupoval jsem tam gravitku a dali mi platnost do 6.10. - řešil jsem to teď v Leogangu, že mně najednou přestala fungovat, tak jsem si všiml tý platnosti. Bez řečí mi jí v Leogangu vyměnili. Nicméně jsem z toho logicky pochopil, že v Semeringu jezdí jen do 6.10. A ono fakt až do 26.10. Nechápu.
    WERT
    WERT --- ---
    HANSCV: tam uz jsem byl, nejak me to tam zas tak nenadchlo,, ale DH tam maj hezky... to jo.
    HANSCV
    HANSCV --- ---
    WERT: do 26.10. jede Semmering, taky gravitka
    SGNLR
    SGNLR --- ---
    VONDRUS: emigranty nebo imigranty? kde sou granty? je ho fakt skoda ale,doted brecim jak levna spatne tesnici vidlice
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam