• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    WERTROADTRIPPIN - BIKE - 2012 ROADTRIPPIN - BIKE - 2014
    WERONIK
    WERONIK --- ---
    WERT: ještě na Gegíčka koukal dost divně, když mu řekl, že to tam je na nic.:)) prej je to best park..
    WERT
    WERT --- ---
    WERONIK: Němci byli vždycky divní...
    WERONIK
    WERONIK --- ---
    ač nerada, tak to musim přiznat..Dost jsem se na Špičáku nudila. Struggle jsem teda nejela, ale z ostatního jsem byla dost naštvaná. Pro mě, když neskáču ty velký dropy, je to jízda o ničem. Není tam nic, na čem bych se mohla nějak posunout dál. Takže velký zklamání.:( za Geiss palec nahoru, tam je zábavy spoustu a začíná to jízdou na kotvě.:)) takže končim s obhajobou Špičáku a musim uznat, že jste měli výjimečně pravdu..PS: Němci to na Špičáku pořád milujou
    GEG
    GEG --- ---
    Hele Spicak je mrtev, uz i Veronika to musela sama uznat :/ Co je fakt zabavny a celkem i jakoze gnarly, je ten freeridepyco ilegal v lese, zacina vedle kanci stezky, je tam uz celkem vyjezdena stopa a vyjedes az dole u potoka. Jel sem to skoro cely s nohou venku a tak 3x na drzce, Hejsa se taky dost prosel, bylo po desti a dost to klouzalo, za sucha asi jetelnejsi. Spodni pulka strudlu je predelana, celkem hezky, nejaky skoky jinak udelany, ne uplne zadax, jel sem tam posledni jizdu a jen to prohlizel, ale vypada to zabavne. Jinak standard nuda, dodelali tam nejaky nesmyslny boule obcas a kokotsky lavice s pulmetrovym odrazem na kterejch se akorat tak zabijes, palec dolu, progress nula, navstevnost nula minus. Snidane nebyla, no proste spatny... V Geissu druhej den milion lidi, fakt sem cumel, opravenej evil eye, spodni pulka vicemene jen wallridy/ dreveny klopky, ale hezky zabavny, zadnej gnar, proste jedes...a pak muzes bud dojet evil az dolu, nebo v pulce prejet na freeride, coz je dobra varianta.
    WERT
    WERT --- ---
    JIRKA_AKA_HOUBA: Je mi to jedno, rodinu budu mit na chate ve velharticich, takze muzu dorazit i v nedeli rano, jak je libo
    JIRKA_AKA_HOUBA
    JIRKA_AKA_HOUBA --- ---
    WERT: Lžeš nam nebo sám sobě? Všichni víme, ze tam pojedeš den dopředu jen aby si se konecne vyspal.
    BUENAONDA
    BUENAONDA --- ---
    JIRKA_AKA_HOUBA: To je asi dobry :) a jestli bude Zdenale v Geissu, tak to spojime, ne?
    Wert: zadny v so vecer, neber mi ridice !!
    Pekne si zaskakej a v nedeli na lane ...
    JIRKA_AKA_HOUBA
    JIRKA_AKA_HOUBA --- ---
    BUENAONDA: Muzem klidne jen na Spicak, stejně sem tam chtel taky zajet a uz nemám moc kdy jindy.
    WERT
    WERT --- ---
    JIRKA_AKA_HOUBA: pristi vikend bych jel, ale spis bych tam jel v sobotu odpoledne a vecer skakal...
    BUENAONDA
    BUENAONDA --- ---
    JIRKA_AKA_HOUBA: Geis je tragedie za ty prachy, ale co mam delat :) drz mi fleka v aute, dik
    JIRKA_AKA_HOUBA
    JIRKA_AKA_HOUBA --- ---
    BUENAONDA: Sem to zderivoval a vylez mi z toho Geis. Takze kdo jede taky?
    VONDRUS
    VONDRUS --- ---
    BUENAONDA
    BUENAONDA --- ---
    WERT: Hele Vondrusak tvrdi, ze Spicak ho bavi vic nez Rokytka ... asi lepsi ty kadiboudy dreveny pro pejsky ... Takze me trochu znervoznil a malem jsem tam ve stredu jel :))

WERT
    WERT --- ---
    BUENAONDA: Jed na Spicak !!! :D
    BUENAONDA
    BUENAONDA --- ---
    Hromadny KDYBYzizaleni zni dobre !!
    HAJNRYCH
    HAJNRYCH --- ---
    JIRKA_AKA_HOUBA: byl bych pro schoneck kdyz bude misto
    BUENAONDA
    BUENAONDA --- ---
    JIRKA_AKA_HOUBA: Pristi vikend mam taky volno jen v nedeli ...
    Orcac psal, ze Spicak stoji fakt za hovno, tak nevim ....
    Geiss ok, ale co radsi Scheneck, nebo Rokytku?
    Ja tam jeste nebyl ...
    JIRKA_AKA_HOUBA
    JIRKA_AKA_HOUBA --- ---
    Ja tenhle vikend jen neděle odpoledne, zřejmě komorany, tocna neb jsem bez auta. Příští vikend muzu taky jen nedeli a dal bych bud Spicak nebo Geis, co kdo na to?
    VONDRUS
    VONDRUS --- ---
    Mozna kdyby nekdo, vikend best track ever( ne, Fiss to neni) - Sladmink
    WERT
    WERT --- ---
    BUENAONDA: nauc se tam kroutit a pak mi to v tom Schlamingu muzes ukazat na ty pumpě... jako Férklaf :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam