• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    WERTROADTRIPPIN - BIKE - 2012 ROADTRIPPIN - BIKE - 2014
    WERT
    WERT --- ---
    JIRKA_AKA_HOUBA: Ja osobne bych odjizdel nejlip cca 24. Nejpozdejc 28.6 do chatelu, 6-7 jeden den v L2A a zbytek odpocinek a mega, 14-15 odjezd.
    JIRKA_AKA_HOUBA
    JIRKA_AKA_HOUBA --- ---
    jak naplánujem letos FR? Já bych to viděl následovně:
    3. 7. odjezd do PDS - když mě někdo vezme do velkýho auta, tak bych dal klidně camping přímo v Chatelu
    8. přesun do Alp d Huez
    9. - 14. Alarmááááá
    14. odjezd domů

Tak JAK?
    HANSCV
    HANSCV --- ---
    MATZX: bylo tam par lidi, fronty standard kolem obeda i tak jsme dali 15 jizd v klidu
    MIA_RSC
    MIA_RSC --- ---
    MATZX: vrať se do snu ;)
    MATZX
    MATZX --- ---
    J_COB: v chenecku při víc jak 10ti lidech na laně jedině na enduru a použít modrej jako výjezdovej trail...
    J_COB
    J_COB --- ---
    tak rada tem, kdo pojede na closing Schoenecku, zkusenost z lonska. nemcik dal denni bikepass za 5eur coz melo za nasledek tunu nemciku/cechu a nevim ceho dalsiho na lanovce. prumerna doba cekane ve fronte byla 30 minut na run. :) :(
    HEJSA
    HEJSA --- ---
    GEG:
    SWALLOW2: jj, Schoeneck konci tento vikend :( Ale trebas ten Klinovec by sel. Vicemene se prizpusobim cemukoliv, odvodnovaky maji vsude :)
    SWALLOW2
    SWALLOW2 --- ---
    GEG: Podle mne jezdi jen ted do nedele. Planuju so-ne, klinovec schoeneck.
    GEG
    GEG --- ---
    ORC23: Co Schoeneck hromadne? Lestos jsem jeste nebyl a meli by jezdit do konce rijna
    ORC23
    ORC23 --- ---
    HEJSA: mozna bych jeste neco ...a palecky dolu, kdyz se to tu tak pekne rozdava :DD
    HEJSA
    HEJSA --- ---
    Ahoj, nekdo jeste plany na velke kolo vikend 20-21?
    MATZX
    MATZX --- ---
    hey, máme tu prodlouženej víkend, kdo kde kam? někdo nějaký rakouska? mám spousta místa v dodži směr schladm, semmering atd...
    ORC23
    ORC23 --- ---
    ..uz sem se bal podle palecku, ze pojedu max na moninec :DD
    VONDRUS
    VONDRUS --- ---
    ORC23: Ja kdyby taky
    WERT
    WERT --- ---
    ORC23: jel bych
    ORC23
    ORC23 --- ---
    V pristim tydnu bych dal Geiss!! Letos prvni :/

Potreboval bych vybrat nejaky prescasy a pristi tyden vypada frendly pocasi v Geissu, videl bych to predbezne na stredu.

Takze .....cuze!!
    JIRKA_AKA_HOUBA
    JIRKA_AKA_HOUBA --- ---
    Víkendová předpověď pro šládmuňk vypada snově! Vyhecujte se nekdo! Kdyz tak mame k dispozici i spani za lidovejch 18€ na noc.
    MIA_RSC
    MIA_RSC --- ---
    GEG: tam hlavně léto ani pořádně nazačíná :-D a neboj, mam svý zkušenosi.. koulavačka ve sněhu při první návštěvě :D
    GEG
    GEG --- ---
    MIA_RSC: Pribal si perovku, kdyz sme v nedeli odjizdeli tak nahore nasnezilo a vecer bylo kolem 5ti stupnu, leto tam konci.
    MIA_RSC
    MIA_RSC --- ---
    JIRKA_AKA_HOUBA: příští víkend bych taky dala...ted livigno calling
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam