• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    WERTROADTRIPPIN - BIKE - 2012 ROADTRIPPIN - BIKE - 2014
    BUENAONDA
    BUENAONDA --- ---
    VONDRUS: jeden nejmenovaný mi ho dnes udělal, ale abychom ho opět neotravovali, hoď mi klido do pošty jméno, adresu, rodné číslo, mail a já ti to zítra pošlu. Dnes to nezvládám...
    WERT
    WERT --- ---
    BUENAONDA: vecer
    GEG
    GEG --- ---
    BUENAONDA: Hotovson
    VONDRUS
    VONDRUS --- ---
    BUENAONDA: Pici, nemam potvrzeni :/
    BUENAONDA
    BUENAONDA --- ---
    Tak s kým se budu klepat na startu kvaldy?

GEG
    GEG --- ---
    BUENAONDA: Nejsi je to novinka, zitra si to musim nakreslit a uploadnout.
    VONDRUS
    VONDRUS --- ---
    BUENAONDA:
    Asi sem vyhodil
    BUENAONDA
    BUENAONDA --- ---
    VONDRUS: máš starý, potvrzený z minulého roku?
    VONDRUS
    VONDRUS --- ---
    BUENAONDA: Sem ted na to taky cumel
    Smula no
    BUENAONDA
    BUENAONDA --- ---
    Hele, jsem slepej, blbej, nebo to jen zmenili na tom jejich webu? Snazim se regnout a fakuje me to diky medical certificate. To je nejaka novinka, ze to tam clovek musi vlozit pri registraci? Tam vzdycky byla moznost, ze to clovek predlozi az na miste, ne? Kdybyste nekdo nejaky mel, poslete mi prosim, jen si to upravim. Diky

WERT
    WERT --- ---
    VONDRUS: Teplousi to rozpustej…
    VONDRUS
    VONDRUS --- ---
    SWALLOW2: Za mesic to bude vypadat dost jinak
    GEG
    GEG --- ---
    BUENAONDA: je to tak, jen Francouzi dělaj problémy:

Aktualizováno: 09.06.2021 / 13:07

Cestující z České republiky nemusí při vstupu na švýcarské a lichtenštejnské území předkládat negativní výsledek PCR testu ani nastoupit 10denní karanténu či předložit doklad o plnohodnotném očkování.
    GEG
    GEG --- ---
    BUENAONDA:
    08.06.2021 / 14:15 | Aktualizováno: 08.06.2021 / 14:49

Na celém území Francie platí striktní zákaz večerního vycházení od 23h do 6h.

Cestující v rámci států EU (i tranzitující) musí pro vstup do Francie předložit negativní PCR test ne starší než 72h (pro osoby od 11 let) nebo potvrzení o provedeném očkování (2 týdny po druhé vakcíně Pfizer, Moderna, AstraZeneca či 4 týdny po vakcíně Johnson & Johnson).
    BUENAONDA
    BUENAONDA --- ---
    GEG: ještě ty zabozrouti by se mohli pochlapit
    GEG
    GEG --- ---
    Německo: uvolnění podmínek cestování | Ministerstvo zahraničních věcí České republiky
    https://www.mzv.cz/jnp/cz/cestujeme/aktualni_doporuceni_a_varovani/nemecko_uvolneni_podminek_cestovani.html

S platností od 6.6.2021 od 0:00 hod. se Česká republika nenachází na německém seznamu rizikových zemí.

Pro cesty do Německa tak již není nutné splnit podmínku testu, karantény nebo registrace s výjimkou letecké přepravy.
    SWALLOW2
    SWALLOW2 --- ---
    dobry napad, ani tam nahoru nebudu tahat koło, stejně mi akorát překáží
    PETR_TNT
    PETR_TNT --- ---
    SWALLOW2: super, když to tedy nahoře položíš, tak jedeš po prdeli skoro až do vesnice :D zastaví tě až kopeček nad oz
    SWALLOW2
    SWALLOW2 --- ---
    VONDRUS: Nooo :) ostruvky snehu hned na prvni mezistanici nad loukou, druha mezistanice kolem ktere se jede kvalda uz docela dost pod snehem. A na Pic blanc zrovna uklizeji snih z lavic po poslednim snezeni :). Teda pokud jsem to z web cam dobre rozklicoval.
    VONDRUS
    VONDRUS --- ---
    SWALLOW2: Zadnej ? :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam