• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NIKI_21LIVIGNO
    NIKI_21
    NIKI_21 --- ---
    tak už mám sud becherovku, paruky brejle ještě nějaký ty eura a sme na svejch :-)
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    SOARSS: Hele, v šest u Kauflandu sice skrzevá nákup být můžu, ale věci tam s sebou mít nejspíš nebudu (nechce se mi je tahat do práce a pak zase ke Kaufu). Pokud by nebyl čas se nějak (nejspíš večer) stavit u mě pro věci, asi bych holt vyrazil do práce taky vozidlem, no...
    HUJERKA
    HUJERKA --- ---
    SOARSS: já nee, počítám dorazit busem k vám, ale v kolik, stačí 17.45, když nákup by byl od 18h? A pak mi prosím řekni, kde je Nad Obrazem, jestli tam půjdeme, protože se Ruda vrací večer z hor a nějak se chceme stihnout vidět.
    SOARSS
    SOARSS --- ---
    budete nekdo potrebvat pomoc z vecma ? krosny lyze a td ????????
    SOARSS
    SOARSS --- ---
    Takze opet isu (pac se nektry z nasi posadky ptaj)

TANK plus Miska :

Sraz tedy nak kolem (18.00 hodky u kuaflandu ) jak bylo odhalsovana - nakup, pak hozeni veci (batohy lyze knam ) presun do divadla na husa ,po husovi moznost vecere (nad obrazem, varej luxusne) dat si krom ridicu startovni pivko.... poslednima spojema presun knam nakopani veci dotanku a odjezd smer benzina kde je sraz s ostatnima

NIKI_21
    NIKI_21 --- ---
    jo a ještě jedna věc fidáč má v sobotu co tam dorazíme narozky..co s tim chtělo by to nějakej dar
    SLOUGH
    SLOUGH --- ---
    no tak ja mel pauzu my jsme jeli z tech hor drive a jeste jsem doma asi hodku schrupnul takze pohoda.. hehe
    NIKI_21
    NIKI_21 --- ---
    tak to už bych asi chcípla ta lučina mě naprosto odrovnala z normálního života :-)30 hodinová kalba...no ty vole
    SLOUGH
    SLOUGH --- ---
    sic to sem moc nepatri ale myslim ze ho kazdy ma rad...http://horst.borec.cz/index2.htm
    SLOUGH
    SLOUGH --- ---
    naposledy vcera... jsem prisel domu ve tri rano..:D
    SLOUGH
    SLOUGH --- ---
    NIKI_21: od ty luciny jsem to stihl uz asi 4krat na sracky.. a nejlepsi je ze jsem platil snad jen jeden vecer..:DDD
    NIKI_21
    NIKI_21 --- ---
    he he :-))tak to jo :-)tak to já plánuju to všechno prokalit :-)od tý lučiny jako nekalim šetřim se..:-))
    SLOUGH
    SLOUGH --- ---
    a jinak prootze se znam.. se ozeru nekam zmizim a utratim 100 ecek ani nevim jak.. to je spise pro jistotu.. ja se znam..
    SLOUGH
    SLOUGH --- ---
    jo a neco na zradlo a ciga..
    takze tak 130 E na nejaky hadry kdzy budou..
    SLOUGH
    SLOUGH --- ---
    no pokud by byly nejake hadry...
    NIKI_21
    NIKI_21 --- ---
    tak teď tě nechápu a na co těch zbylejch 180 E?.-))
    SLOUGH
    SLOUGH --- ---
    NIKI_21: no me to tak vyjde 200-250 na utratu a myslim ze to bude asi moc.. pocital jsem na chlast tak do 70 E to si mys\lim ze budu mit krasnych 8 dni v deliriu za ty prachy.. :DDD
    NIKI_21
    NIKI_21 --- ---
    jediný co mě děsí až tam přijedem je že ještě musím jít vyřešit ty permice chjo ((-:už chci lejt spíš :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam