• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NIKI_21LIVIGNO

musela sem ............
    rozbalit záhlaví
    SLOUGH
    SLOUGH --- ---
    FYDAC: no jasne ze budu
    FYDAC
    FYDAC --- ---
    SLOUGH: Hele ale na rozlučku Lůci doufám pojedeš vole jinak do tebe příště naleju Litr kořky povinně :-)))
    SLOUGH
    SLOUGH --- ---
    FYDAC: teda vlastne kamarrraaaaaade
    FYDAC
    FYDAC --- ---
    Mi pěkně serete sem musel v nejlepším odejít do fachy ale taky sem jel domu v oblečku sem si ho nějak zapoměl sundat :-))
    SLOUGH
    SLOUGH --- ---
    FYDAC: jasne kundo.. :D
    FYDAC
    FYDAC --- ---
    SLOUGH: Hele tady sem akorát upnul sestřih tak sosej http://uloz.to/1539015/Livigno Pičo.rar
    SLOUGH
    SLOUGH --- ---
    SOARSS: inu jak jinak.. :D
    SOARSS
    SOARSS --- ---
    SLOUGH: no asi krute :] ja osobne dopadla celkem vyborne rovnou pred lucinou na zem a asis emi tam chtelo spat...(jeste ze jel semnou vojta,ktery 2 krat zvracel) v kostymu sem nak dorazila domu asi v sest rano,lukysek nema mikinu, co si matne pamatuju probehl i striptyz v podani blekyho , a bavilo nas mit na hlave igelitove cepice.Docela se tancilo,a roztriskalo spousta skla.dneska sem se vzbudila ve dve, a nasledne usla na zemi kdyz sem se chtela obliknout (zvladla sem jen triko, a stejne bylo naruby) a ted vyrazime na konzert.Sem mizerna, party to byla husta.
    SLOUGH
    SLOUGH --- ---
    SOARSS:
    FYDAC: apropos jak jste dopadli v lucine?? fakt me sere ze jsem tam nebyl...
    SOARSS
    SOARSS --- ---
    FYDAC: slusi vam to spolu :]]

a prosim prosim, jestl budes palit tak pro me take 1 verzi sestrihanou :]] a kdybys mel jeste video ze svajcu beru (a urco se odvdecim nakym panakem ;]]
    SLOUGH
    SLOUGH --- ---
    FYDAC: no to kazdopadne... :DDDD hej kamo muzes mi vypalit to movie ?? resp vypalit obe edice? ofiko i nesestrihanou??
    FYDAC
    FYDAC --- ---
    Teda ale s těma vanama to je fakt nerozhodně :-)
    HUJERKA
    HUJERKA --- ---
    SOARSS
    SOARSS --- ---
    CAIDEL: mas jediny stesti ze na ten nas tanecek (ketry si jeste pamatuju)uz byla naka umrela kamera ....
    SOARSS
    SOARSS --- ---
    na nastence sou kostky, jen tak se da rozlustit zahada :]]
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    NIKI_21: No comment :)

Ale jinak jsem koukal, že jsem z té smršti vyšel ještě celkem se ctí, heheh.
    NIKI_21
    NIKI_21 --- ---
    to ještě pořád o ničem nevypovídá :-))
    HUJERKA
    HUJERKA --- ---
    tuhle nedopne... :-)
    NIKI_21
    NIKI_21 --- ---
    a která to je ta jeho nebo fejková ?:-))
    SOARSS
    SOARSS --- ---
    jeste me bavi "pajovec de lyzovat" :]]

NIKI_21
    NIKI_21 --- ---
    tak to já ne..:-)já si to takhle přesně pamatuju jen mi u toho chybí ten řev..:-)kterej byl úplně hroznej...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam