• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JAEGERBulvární Nora - toho času v kómatu
    KARCOOLKA
    KARCOOLKA --- ---
    stále neodpovídáš, proč mám ban v ISM za něco, co s tím klubem nesouvisí.
    to je asi ta pomsta co? :))
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    lol
    KARCOOLKA
    KARCOOLKA --- ---
    stále mi kážeš, co mám a nemám dělat :)) to je fakt dojemný. ne, nebudu tě poslouchat :-P
    KARCOOLKA
    KARCOOLKA --- ---
    KOUDY: když se oháníš těmi pravidly v ISM, proč mám ten ban za fotku, kterou jsem tam nedávala?
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    pisu tak abys to pochopila. Vic polopaticky uz to neumim...Di do svy nory at sem zase muzou lidi pastovat neco k tematu.
    KARCOOLKA
    KARCOOLKA --- ---
    KOUDY: píšeš jak retardovaný, nech to přeložit někomu chytrýmu
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    tak znova...Potreti a naposled.

    Kdyby to byla pomsta. Ban v ISM apod mas jak ty, tak kafka, dyler a chajim a mate ho hned pote, co sem ho ja dostal v druhe bulvarni nore. Coz je tak mesic zpatky. Vzhledem k tomu ze ani dyler,ani chajim ani kafka ban v ism nemeli a nemaji a mas ho jenom ty. Nejedna se o zadnou pomstu, ale ma to neco spolecnyho s tim co ty delas a ty pastujes...Zkus si me konecne dat do toho ignore...lez do svy druhy bulvarni nory...nehazej po nyxu moje fejkovy fotky a nevyvolavej flejmy a uvidis jakej najednou zavladne klid.
    KARCOOLKA
    KARCOOLKA --- ---
    mě je fuk, že je to pomsta, mě by to u tebe nijak nepřekvapilo, jen se ti snažím říct, že když to popíráš, vypadáš jako ještě větší pitomec
    KARCOOLKA
    KARCOOLKA --- ---
    KOUDY: ban v ISM za fotku, kterou jsem tam nehodila.. a pak, že to není pomsta :-)
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    KARCOOLKA: ne..ban si dostala za tu fotku kterou si pak pastnula sem a do kluku z nyxu...Tvy OT chatovaci prispevky sem tam smazal stejne jako prispevky minerwy, cyberkotlika dylera a dalsich lidi, jelikoz tam chat prubezne promazavam uz asi 3 roky aby tam bylo vic fotek a min kecu okolo...Ani jeden z nich ten ban nema..Ty ho diky ty fotce mas..tohle vyreseno..

    vec cislo dve...ja mam ban v druhy nore i v kafkove klubu jen proto, ze jsem sem hodil prispevek s kajou a kafka mi ho mazal....Si proste nevyberes, zivot je boj:)

    na stranu druhou je pozitivni ze od ty doby co vas pet je pryc ve svy druhorady bulvarni nore..si tenhle klub zas booklo 200 lidi, takze sme z 503 na hodnote 706...coz je fajn


    Mozna uz by fakt bylo dobry kdybysis nasla jinou obet stejne jako particka svejch kamosu...nehazeli po nyxu uzasny fejky typu
    [ KARCOOLKA @ Bulvární Nora - original. Je potreba zase nabrat plyn. ]
    nebo
    [ KARCOOLKA @ Bulvární Nora - original. Je potreba zase nabrat plyn. ]

    a pokud vas tak seru, tak si me dali do ignore a budete mit klid..Pak totiz nebudes muset slozite resit proc mas odemne ban v ism...od bahiho v muzich z nyxu a nebudes si muset posilat pozvanky na dalsi IDcka..


    KARCOOLKA: no prave..v tom je ten vtip ;)
    KARCOOLKA
    KARCOOLKA --- ---
    poštu? když mi ji blokuješ? ses už fakt posral
    KARCOOLKA
    KARCOOLKA --- ---
    KOUDY: ne, ten ban v ism bys jen tak někomu nedal, za to, co tam proběhlo. ty příspěvky byly jako každej jinej a přesto si je smazal a ještě mi dal ban, že jsem se ozvala, z toho je jasný jak facka, že je to pomsta, ještě když tu brečíš nad tvým banem v druhý noře, za který já ani nemůžu
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    KARCOOLKA: Samozrejme ze nemuzes...Ty nemuzes za nic...Nevyvolavas flamy...nefejkujes moje fotky a nedavas je do muzu z nyxu..nevynasis fotky z ism klubu..si upna svetice!...kdyby to byla moje pomsta tak tam mate ban vsichni kteri ste mi davali ban sem..mazali mi tady prispevky a pak mi dali ban do ty druhy nory ne?..to uz je tak mesic zpatky...takze tvuj argument je trosku irelevantni...Zadny hrc prc bany jako tady nebo v druhy nore, pripadne v kafkove klubu apod se v ism nerozdavaj...tam se jede podle pravidel ktery sou napsany v zahlavi, tak nebrec..Zadna nesmyslna cenzura tam neprobiha..

    zkus to priste resit pres postu, tady sme opet OT..
    KARCOOLKA
    KARCOOLKA --- ---
    KOUDY: já za tvůj ban v Bulvární noře nemůžu
    ty jsi mi dal BAN v ISM jen proto, že jsem se ozvala vůči nesmyslné cenzuře. v mužích z nyxu píšeš, že je to normální, že mažeš nějaký příspěvky, co se ti nelíbí. jednou se oháníš nějakou spravedlností, že tak to v ism chodí (jasně ony se tam rozdávaj bany jen tak hrc prc), ale je jasný, že je to jen tvoje pomsta, takže lžeš
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    netusim..na jak dlouho mam ban v druhy bulvarni nore..v kafkove klubu apod?..nebo to zkusim jeste jinak...nejak te musim dostat ze sveho zivota. My dva si nejsme souzeni. Je mi lito. Chod s dylerem. Ten se k tobe hodi vic..Pa a mucicek.
    KARCOOLKA
    KARCOOLKA --- ---
    KOUDY: ten ban v ISM, cos mi dal, mám na jak dlouho, pane tajnej admin?
    nemám se tě jak jinak zeptat, pač mi blokuješ poštu

    KARCOOLKA
    KARCOOLKA --- ---
    TLUSTEC
    TLUSTEC --- ---
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    FOLCWINE: pro netlustce: neni to zivej pavouk, je to "pavouci kuze", to co zbyde kdyz pavouk svlikne kuzi. Teda jestli te to uklidni nevim :-)
    TLUSTEC
    TLUSTEC --- ---
    FOLCWINE: ani ne. podle mne jde o zvrhly napad, co se svleckou sveho opecovavaneho milacka...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam