• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LUNGPABrno Digital EyEs
    XMEDA
    XMEDA --- ---
    Image Hosted by ImageShack.us
    XMEDA
    XMEDA --- ---
    Image Hosted by ImageShack.us
    SHUBIN
    SHUBIN --- ---
    WOUK: pekne receno
    LUKY
    LUKY --- ---
    SHUBIN: STOJKO: Prima :-) Dik
    Me vcera mrzelo, ze jsem s sebou nemel fotak. Jak prisel ten vichr, tak to na Moravaku odneslo vsechny stany, krom toho nad 'hospodou', protoze ho po celem obvodu drzeli lidi :)
    WOUK
    WOUK --- ---
    XMEDA: nojo jenze proc mame my vsichni napriklad platit svymi danemi autobusy a vlaky pro fotbalovy fanousky + dohled policie? proc mame platit uredniky, jezdici 3 sluzebnima autama + dalsi karou se ridicem a luxusni dvojbyt? proc mame platit paroubka ("damy a panove, kdo z vas to ma?") skodiciho nam vsem?

v tomto svetle mi par lidi, kteri se nechali unest atmoskou akce a zvysili entropii systemu dlazebnich kostek, vubec nevadi a tech par korun z rozpoctu preziju.
    jinak mas samozrejme uplnou pravdu, ale obavam se, ze jen v "jinak idealnim" svete :) primarne bych se asi rozciloval nad palcivejsima problemama...
    XMEDA
    XMEDA --- ---
    OE3: proc ma radnice z mych dani platit bordel, kterej zpusobila skupina radobykreativncih ozralcu? Ze nejdou treba kreativne posbirat bordel z brehu prehrady.

zustan mimo cz
    STOJKO
    STOJKO --- ---
    kua, nez se mi dostal do ruky cisi fotak, fotil sem na mobil, toz to asi nebude pouzitelne... ale super akce, to v brne jeste nebylo, jen tam smrdel ten kocab...
    STOJKO
    STOJKO --- ---

SHUBIN
    SHUBIN --- ---
    LUKY: tak jo, no...

LUKY
    LUKY --- ---
    hodte radsi nejake fotky z dnesnich slavnosti masek
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    OE3: hm, ještě že ty seš superfreestyle pičus,
    OE3
    OE3 --- ---
    XMEDO, ty jsi neuveritelny retard. Ty bys urcite chtel, aby se vsichni chovali PRESNE podle pravidel jako roboti, chodili v 10 spat, jako kazdy slusny clovek a chovali se prizdisracsky, provincne a malomestacky jako ty.
    Vsem - me se akce s kostkama libila (z fotek, nejsem v CZ), ukazuje to, ze mesto zije, ze v nem jsou lide a ne xmedove a radnice by mela uklid s usmevem zaplatit.
    Ted ctu, ze takovych xmedovcu je tady vic! Pryc s vama, blbecci! Jste zamindrakovana pohroma Brna. :)

XMEDA
    XMEDA --- ---
    1MIKEF: no jedny asi patri na krajnici asfaltu a druhy na chodniky nebo najezdy, ted to tam nejakej pinďa asi musi potridit
    1MIKEF
    1MIKEF --- ---
    KARYSLAV: Bojim bojim. Co nám tam město Brno chce udělat za obrazce?
    KARYSLAV
    KARYSLAV --- ---
    1MIKEF: on je problém že se to skládá z kostek dvou barev, který se mají (asi podle návrhu) nějak míchat do nějakejch vzorů. Tam byly dost náhodně rozprostřený :-)
    1MIKEF
    1MIKEF --- ---
    SHUBIN: Nebo nenašli v manuálu policisty vyhlášku o dlažebních stavbách na veřejné komunikaci :)
    1MIKEF
    1MIKEF --- ---
    Jako souhlas s tím, co prvně říkal XMEDA o pruhu pro sanitky, ale když vezmu kolik stojí úklid nebo organizace některých oficiálních akcí, které jsou pro veřejnost dost nutné, tak mi to přijde celkem v pohodě.

BTW nevíte někdo, jestli to nějak komentoval náš pan primátor?

Jinak teda pokud se to mělo začít dělat další den, tak mohli být dělníci rádi za nějaké "základní rozprostření" :) Navíc je to mohlo donutit to další den udělat. Moc jsem to teď nesledoval, ale ze začátku byla rychlost prací na Husovce celkem... neúměrně rychlá s ohledem na důležitost té ulice.
    SHUBIN
    SHUBIN --- ---
    XMEDA: spis si moc dobre uvedomovali, ze nasrat _momentalne_ mirumilovny dav priopilych lidi s fakt velkou zasobou dlazebnich kostek by nemusel byt uplne nejlepsi napad :)
    XMEDA
    XMEDA --- ---
    ZUZKAOU: nebo to pochopili jako nejakou oficialni akci souvisejici s muzejni noci :D
    ANT_39
    ANT_39 --- ---
    KARYSLAV: Jo, to si vsechno uvedomuju. Presto mi to oznaceni pripada vtipne.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam